|
![]() |
#31 | |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() thnx! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Neznam ja o čemu ti pričaš, kupio prije 3-4 dana monitor je zakon... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
ne sumnjam jeli 3 ili je 4 i dali je zakon u L.A. ili je zakon brace ![]() PS Probaj stavit monitor u "sleep mode" u windowsima stavi "Blank" za screensaver ugasi svjetlo u sobi i uzivaj u onome o cemu neznas da pricam. btw rijec homogenost ekrana mozes shvatiti kao: ujednacenost crne(boje bilikoje imace) po cijeloj povrsini mekrana bez "flekova" nijansi sive........ubrzo ces otkrit da crna nepostoji na tom monitoru sto i nije problem kao recimo losa homogenost iste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
sve 5 ali još nisam naišao na monitor sa TN matricom koji nema taj problem...više ili nešto manje izražen..al to opet ne ovisi o modelu već o primjerku... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
Evo i meni stigao moj 22 ws i moram priznat da me jako ugodno iznenadio...analogno je spojen na moju staru kramu od kompa i slika je izvrsna,a još kad se spoji preko DVI-a kad mi stigne nova makinja bit će super ![]() ![]() Nego zanima me može li se ikako podešavat u vertikalnoj ravnini,ono da se podigne put gore da se tako izrazim jer mi ovo postolje djeluje krhko pa da ne polomim nešto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
Ma ja sam ga loše stavia bia na postolje...sad je ![]() EDIT: slažem se potpuno to za samsunga...prika mi ima 226bw i slika je sudeći vlastitim očima jednaka kao i kod ovog s time da ovaj moj još nije ni štelovan kako treba.Inače kakve su vam postavke i postoji li možda neki dobar software za kalibraciju ovih TFT ekrana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
a i ja sam bio više sarkastičan, nego što sam to stvarno mislio, no izgleda da sam krivo shvaćen... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
najbolji
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
dizem temu iz mrtvih,kupio isti monitor,sad,kad izađe iz sleep moda,titra mi ekran,i to samo lijevi dio,godnja polovica,znaci ako podjelimo ekran na 4 dijela,gornja lijeva cetvrtina titra,u uputstviam pise da ako se pojavi horizonlatno ili vertikalno titranje slike da se stisne tipka "auto" te podese phase/clock odnos...naime,kada je spojen monitor preko DVI kabla,ta opciaj je nedostupna,tako da nema smisla svaki put kad mi ode monitor u sleep ili ga ugasim pa ga upalim onda da mi titra slika i da moram stitkat odredene tipke...+ kad spojim preko DVI kabla to mogu zaboravit jer tipke ne funkcioniraju na tome...sad me zanima jel to vrijedno vracati na reklamaciju,jer jucer sam monitor kupio,pa vec me lagano zivcira to stiskanje i titranje...nema smisla...probavao sma i sa drugim kablovima i adapterima,i driverima za grafu,i mijenjao izlaze na grafi ,i lijevi i desni,i na oba je isti drek,dok LG nista ne titra,tako da je do monitora...pa sad,ako mi jos zatitra,ja ga vracam,pa nek se oni zezaju s tim,a ja ocu monitor bez titranja |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|