|
![]() |
#1111 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Unaprijed hvala Jozha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Jozha pičko jedna... Mi smo čekali po dogovoru. A ti nit si došao nit se javio. Ja sam čak na putu u ZG stao i navratio u Lobel makar sam pol vure prije nogu strgal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
sad mi je sve jasnije, već vidin ekipu koja zadiovoljava gore navedene uvijete. pa vi ste moji idoli ![]() mogu li se družit s vama?
![]() |
![]() |
#1115 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Dnevni red je bio sljedeći: 1. Hrana 2. Tekuća pitanja 3. Razno
![]() |
![]() |
#1116 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
ipak bum moral ozbiljno razmislit kak da Paskeu maznem one njegove,dlakave slapice!!!!!! kolko sam zakenjal......trebat ce mi ,da popravim meduljudske odnose po doma........ ![]() tak da ......ufff........jos kad spomenem i prisilnu dijetu...da mi se ne zdogodi kak AMDejcu.... ![]() ha,nist..bum danas skocil do Precjednika da mu odnesem nekaj "zanimacije",pruzim moralnu podrsku radi strgane noge...i da mu eventualno provrsljam po loncima!!! ![]() btw, ima ko recepte za odreske od povrca?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 | |
Banned
|
Re: tjah............
Citiraj:
kaj je ovo bogohuljenje?ili pomoč za vapaj umiručeg?oh srašna sudbino što me nanese ovdje među njih, pa zar ova moja patnja nije dovoljna nego mora i veča bit? op.p. Hamlet u Soblincu Donjem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 | |
Super Moderators
|
Re: tjah............
Citiraj:
![]() Pa neću valjda otvarat 1/2 kile masne fete da mi netko veli da je na dijeti:burn: Ali ako nisi u kazni-samo javi ujutro pa da se riješim tog zla i da mi se onaj špek i kobasa ne posuše ![]() Baru sam stavil na SATA i navečer ti napravim ono. Ak nebum gledal "dokumentarce" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1119 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: tjah............
Citiraj:
![]() ![]() samo neznam kaj bu bile ak se i Jasna prikljuci ![]() ![]() heee-heeee ![]() btw,nis te stel vu strosek hititi,a i zena se spotrgala da mi napravi "grafce na tafce" ono moje,najljuce i najpaprenije... ![]() bilo bu prilike,kad opet stanes na vlastite noge.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Re: tjah............
Citiraj:
bdw-onaj video dela čist fino na linijskom kad ga zapržiš normalnom brzinom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Banned
|
Alzo daklem da vidimo. Jel sutra opet fešta ili nije jer sad sam se oboružal sa sviem i svačime! Rekel sam punici da ne jedem niš petkom nego da postim(samo varka tijelom da nebi mislili nekaj drugo), curi sam rekel da imam neodgodivi poslovni sastanak na kojem moram obvezatno ič ako se bude održaval,napunil sam pilu sa bengom,prišparal 50 kn( jer sam čul da je piva jako jeftina u Zaprešitu pa bu bilo za 2 runde!) i šlag na kraju opral sam se neki dan tak da se baš ne čujem. Pa da čujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Trovach....
Eh posetil sam jucer opet malo trovacha, urokao sam se ko svinja. ROK ![]() ![]() Moram provjerit z vrmena na vreme da se covjek ni umislil i pocel delat onaj poluproizvod kaj Rubelj naziva "cevapima" ![]() ![]() Ak netko ne zna kaj je i di je trovac nek mi se obrati, pa ak se pokaje nebum nis spomenul odredjenim glavesinama. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Mitzek se je javil da mora po kazni ženicu voziti okolo, za AMD-jca i Paskea neznam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ajd nek lijepo RAK stavi beta verziju dokumenta za članstvo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
inače, gospon Tajnik s velikim Ž... mogla bi fakat ta beta verzija. da vidimo kak to sad sve funkcionira, ne?
![]() |
![]() |
#1126 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() Tajnik, s velikim Ž naravno, mora to još malčice doradit tak da i ja imam šanse. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Super Moderators
|
Re: kajjjj?
Citiraj:
![]() Htio sam uzeti da malo doma to bolje pročitam jer je toga bilo punnnooo ali je to već bilo negdje nestalo. O dotičnom dokumentu se budemo izjasnili tek kad ga dobro pročitamo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Ono što ste vidjeli je samo obična alfa verzija a beta je u mom kompu. Samo što nije izašla finalna verzija. Budete sve vidjeli.
![]() |
![]() |
#1130 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
tako mi oba pureča batka i 2 kile mlincof koji su svjedočili o mojem neslaganju sa Tajnikovim naklapanjima i to još bez oficijelnog prevoda na ŽDERILI(tak bi se mogel naš jezik zvati,svahili,žderili....ha???)TM-by MITZEK.... ![]() molim uvaženo članstvo da se izjasni o prijedlogu naziva službenog jezika,kojim će uskoro govoriti veelki dio cijenjenog Foruma,poznatog odsada i u Bielemu Svietu!!!! a ak nekdo ima nekaj antiprotivno,može kokodakat,našaje (navek!!) zadnja!!!------da,draga,evo..već idem...:burn: ![]() btw,ste vidli da sem pak vu pogonu,ha??? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() ,sve ti je jasno,ha??? Citiraj:
![]() same se zdimi,a negativci crkavaju u strašnim mukama...ak im to ni dost izazovem ih da igramo -trule kobile- s tim da ja prvi skačem......... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 | |
Treba kaj skurit??
|
Re: Re: Re: kajjjj?
ŽDERILI. -->
![]() Citiraj:
Još napravimo rječnik Hrvatski------->ŽDERILI. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Headbangig Grunf!
|
Predlažem da se u veliki Žedronjski pravilnik uvede zabrana konzumiranja raznih "jela" makrobiotike. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
U Statutu i Pravilniku Žderonja je navedeno što su teški prekršaji i koje uvjete valja zadovoljavati Žderonja i koje žderonja. Ti Isus možeš ući u Žderonje kao primjer kakav Žderonja NE SMIJE biti. Pa i Statut je teži od tebe.
![]() |
#1136 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() na kraju ,a kad bu moja gadost dobila izvorni kod ,jelte, od tog "statuta" Zderonjskog????? pa smo rekli da prve mora biti preveden na ZDERILI!!!!!!!nemojte mi alfabetat bez "izvornog koda"ZDERONJSKOG!!!!! DR RAKA bumo predlozili za godisnjunagradu ZDERONJA ,za samoprijegoran rad za dobrobit nase Zderonjske zajednice,a posebno za posvemasnji trud oko HW svih ZDERONJA,a specijalno nasih Hardeka!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() jos samo da smislim nekaj,kaj se more na "AUTHOR"-a obesiti...... mislil sam kakof vjencek suhih pecenic ili par bunceka??????:confused: :burn: ajmo prijedlozi za godisnju nagradu!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() Gospon pilece krilce, Vi mate bit kus. ![]() a info svima ne vjerujte ovim zlim i podmuklim insinuacijama gospona Jastoga. Mam 1,90m i 90kil i 25let, tak da za mene jos ima nade. ![]() ![]() ![]() Pocasni vijenac za naseg "cudotvorca diskovnog" ![]() Predlazem kombunirani vijenac od domacih krvavic, i debrcinki, i zezlo od juneceg buta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
jastog..........:burn: :burn: :burn: |
|
![]() |