|
![]() |
#1921 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
a.k.a. Wik7im
Datum registracije: Jan 2008
|
ovako udji u mp (ti koj te muci pb). al ne da se jojnas nego samo udji i onda slozi pod opcije...tako je meni na cod 2 pisalo...i ako ides samo u mp bez jojnanja radi oke a ti sta kazes dali su bolji igraci ili losiji... cestitam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1927 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jučer je bilo lijepo vidjeti da je server živnuo i da se je igralo cijelo popodne i navečer. Šteta da je sad server opet prazan. Ja u zadnje vrijeme najčešće koristim G36C sa silencerom, UAVom, tihim hodom i naravno 2 mine. Većina več zna kad me vidi na serveru da mora paziti da mi ne gazi po mojoj posijanoj salati. ![]() A kako je krasno kad me spawna iza njihovih redova. Niti neznaju što ih je snašlo.
![]() |
#1929 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1931 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Rant: likovi koji imaju p-90 i double tap, kad mod nije HC. Nerviraju do bola, mislim, j***o ti ja umijeće koje se satoji od držanja lijevog gumba i trčanja ko muha bez glave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1932 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1933 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#1934 |
Premium
|
e tocno to nije bas tako lako ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1935 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
igram sa p90, g3 (zakon puskica) i furam saw dosta cesto (samo zato sto ima puno metaka)... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
Kalash i mp5 kod mene..iako je p90 kralj na blizinu, nekako mi je noobovsko oruzje jer ne trza puno i sa onim bandolier perkom imas 300 metaka..lol. ![]() Ali mi je kalash daleko najdraze oruzje u igri.
![]() |
#1937 |
Premium
|
takodjer,kalash i mp5 kod mene,ali ovo kaj si reko da je p90 kralj na blizinu,ne bi reko..za mene je mp5 sa stopping power nenadyebiv na close range... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja iman problema, iman patch 1.4 ali kad upisem connect i ip dodje mi do onoga di pise setting up the game i taman kad bi treba pocet igrat me izbaci i napise error kojega ne mogu ocitat tj iman u trayu otvorene prozore od COD4 MP i error, ne mogu nista osim ugasit igru?? Je li postoji jos neki patch kojega bi treba imat? I nikako mi nije jasan ovaj punkbuster, iman sve skupa jedno 3 ikone od njega al jedan mi je onaj koji mi ga instalira i sve mi prodje zeleno, a drugi mi je PunkbusterSetup 3.0 koji mi izbaci da mi PB Not installed kad dodam COD4?? Sto je to sve skupa, ne mogu virovat da su toliko zakomplicirali stvar, pa jednostavnije mi je uzest CS i igrat preko steama :lol: Ako ima negdi postupak kako bi to sve skupa trebalo izgledat bija bi zahvalan. P.S. Znan da su sve ovo vjerovatno neki i pitli do sada al mi se ne da bas citat 65+ strana postova, tako da imajte razumijevanja. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1941 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zna ko možda gdje da skinem mini file za tu igru? Sprobao sam crackat igru ali ne pali.Navodno postoji mini file. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1943 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
Zasto nigdje u lijepoj nam nasoj nema za kupit cod4..gledao u algoritma i crovortexa...0 bodova..zna li itko gdje bi jos mogao nac?..Ne zanimaju me samo cd keyevi, hocu i kutiju sa celofanom. :P
![]() |
#1947 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Stani malo..oces reci da je tool neupotrebljiv trenutno? Ili ta datoteka koja fali ogranicava neke stvari da se ucine? Jer mi je malo nevjerojatno da izbace takav tool koji ne radi..a bas sam si mislio da i ja probam sloziti nesto..par mjeseci nesto raditi...ali vidjet cemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1948 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Baca mi error i kada pokrenem edit za SP i MP isti error da fali ta datoteka pa sam ukucao u đogle i vidio da nisam jedini koji to dobiva ali koliko sam citao da ti treba PS3 na grafi da bi to mogao koristiti pa ako netko ima flat i SP3 grafu neka skine (samo 600 mb ^^ ) i isproba.I da morate to staviti u COD4 folder da nebi dobivali greske da fale dll. datoteke i iz jednog u drugi folder mi je jaaaaaaako dugo kopirao to jer ima jako puno datoteka. Edit: Ta datoteka stvarno fali da nebi bilo ....
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 23.01.2008. u 12:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|