|
![]() |
#1891 |
a.k.a. Wik7im
Datum registracije: Jan 2008
|
e ja sam neki dan na rabbits bil...mom bot i slicni su glavni! ima likova onako bio jedan lik puca s mp5 i cilja pratim ga par runda i zakljucim da se puska ne mrda kad puca s jednog mosta na drugi - mapa overgrown...mp5 i tampon je imao na njoj - silencer...a kolko znam head shot bas nije jednostavno s mp5 i jos to range kad skida joj...uglavnom pitao sam ga dali je dobar hack i roku minute je nestao :P i meni pripalo prvo mesto s zasluzenim rezultatom...a kuneju ko da se cjenkaju za kilu krumpira... serv je inace super |
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam bio danas na XO taman kad su srušili server usred igre. Kasnije sam vidio na ASE da ga gase. Bio je dobar HC server. Vjerujem da će se ljudi prebaciti na c2y HC. Uglavnom HC mi je kudikamo bolji od običnog COD4. Nemoram potrošiti cijeli šanžer da nekoga ubijem.
![]() |
#1896 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
jedno pitanje..dok igram cod4 fps mi varira od min. 55 i max. do nekih 96.... igram sa svim full detaljima i na najvisoj 1680 x 1050 rez...ništa mi ne šteka ,neg me sam ovak zanima dal je to premalo,ili je s obzirom na visoku rezoluciju dobro?? jer znam da neki igraju sa oko 120 fps... a moja konfa je: kingmax 800 mhz [3gb], hd3870,i e6850... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
Premium
|
s kojim jos programčićem mogu vidit fps ?? zasada mi fraps pokazuje fps...sta vi koristite? -tak da si znam skinut ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1902 |
Premium
|
e sad mi zbilja niš nije jasno...kao sto sam i reko igram na najvisoj rezi..i fps mi je sad stalno 60..i ja onak stavim bas da vidim kaj ce bit 640 x 480 rezu i opet 60 fps!!???!!!??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
Premium
|
skinuo sam nove drajvere za grafu i iskljucio sam "sync every frame" i anti-aliasing sam stavio na off...bilo mi je na 4x ![]() a kaj uopce je taj anti-aliasing...ne znam kak bi to uopce preveo na hrvatski..kaj to uopce znaci? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() |
#1907 |
Premium
|
anti aliasing koristi kada grafička daje visoki digtalni signal na manjim rezolucijama npr. u igrama pa rubovi nečega često ispadnu kao stepenice pa je zgodno uključiti aa da se kolko tolko popavi tekstura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja kad god sam na rabbitsima, i cim pocne sranje, odma cimam admine, i uglavnom se nacrtaju u roku par minuta ![]() cekam da se prebaci na origigi, pa da vidim onda frajere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1910 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() a moze li meni netko pomoc, nezeli mi uopce uci u igru i prije nego sto mi se pojavi ova poruka nekih 5-6 puta mi switcha izmedju crnog ekrana i polucnrog desktopa - tjekom instalacije mi javi da igra nemre doci do win firewala (wtf sp1 ga niti nema) ali se nastavi instalacija - OS: xp sp1 (nedavno snimljen) - vga driveri: catalyst 8.1 (probao s 7.11 i 7.12 ali tada nije bio snimljen net framework iako sumnjam da to ima ikakve veze) - stavljen patch 1.4 - directX je od igre 9.0c, probao i s skinutim s neta i dalje isto - nemam xfire
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1912 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
prije mi je radilo i s sp jedinicom (samo se ne sjecam da li mi je javljalo za vrijeme instalacije ovo u vezi firewalla) EDIT: na c2y ima 9 igraca a ja nemogu gore :'( ubit cu se :'( , mozda trebam psihijatru da mi propise antidepresive ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Daj ip |
![]() |
![]() |
![]() |
#1917 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Bio je jedan slican Mod na W:ET, koji su admini znali upalit usred partije, pa se moglo letjet i bacat fireball i neke munje, u roku keks je od klasicne partije W:ET nastao totalni kaos i opca zezancija. ![]()
![]() |
#1918 |
a.k.a. Wik7im
Datum registracije: Jan 2008
|
ja sam vidio mod gde je metak - avion od airstrike...jadno sp1 mozda i radi trebao bi al preporucem sp2 jer vecina ljiudi ga ima... cod rox XD e bogte nisam bio 2 dana imao net i izgubio sam formu... al sad sam back in ak 47 xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nek netko nabaci neke IP-e s tako modanim serverima. Ovak za zahebanciju je super. Ovo su nešto isprobavali pa smo letjeli i klali se noževima. Užasno zanimljivo kad si malo popiješ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1920 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |