|
![]() |
#1861 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a nać ćeš me često na rabbitsu, a nekad i na Bihnet TDM-u, posto popunjavam challenge za oruzja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
a.k.a. Wik7im
Datum registracije: Jan 2008
|
eto danas sam uso u novi klan...napustio stari jer smo imali cak 1 war i to ne do kraja xD jadno al jbg ovi me nisu ni regrutali, a bome nisu ni ovi prije... sad se pitam dali radi toga jer nemaju igrace ili radi mojih kvaliteta :P haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Ex-Gastarbajter
|
izgleda da cemo morat unajmit par njih, jer sam se znao spojit malo i cekat, ali eto nece niko da dođe ![]() sta se tice kempanja, uhvatit ce i mene faza, kada budem popunjavao challenge za snip ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Ex-Gastarbajter
|
nope, i meni se znalo dešavat, ali potpuno random... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
[56k warning] http://screenshot.xfire.com/screensh...0ffe3f062f.png molim vas pogledajte SS i recite mi o kojoj je pušci riječ i zakaj ja nemrem imat tu pusku?...u create a class uopce je nema...mislim wtf...vidim da ju drugi igraci koriste i odo si ja pogledat kakva je to puska...i nigdje je nema... e da,i btw,sjecam se da sam ju prije mogao koristiti,još dok sam bio u pocetnim levelima...ne kuzim zakaj sad ne mogu...sjecam se prije da kad sam poceo igrat da mi je tamo pod assault rifles bila m4 i još m4 carbine...i mislim da je ova sa slika ta obicna m4...niš mi nije jasno više ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 16.01.2008. u 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#1875 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
To ne može manje? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ha! Otključao G3! Najbolja pljuca do sada. Dobra i za daljinu i blisku borbu. Sa red dotom ju koristim kao snajper. Diglo mi kill count za 50 % po partiji, a uspijevam i ostat živ duže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ljepo je cut da nekom koristi taj vejpon,po meni jedna od najlosijih puski u cod4ki,ali naravno moguce je da igramo drugim stilom |
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
a.k.a. Wik7im
Datum registracije: Jan 2008
|
g3 je odlican al nemogu ja da s njime pucam po jedan metak...zato mi frend napravio skriptu sto puca po 2 metka xD al ne koristim jer ima bug... al g3 ovako je jako jaka... drzim se ja r700 i kalasnjikovog sa tamponom XD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
Tek nakon jedne Hardcore partije shvatite da je besmisleno igrat bez tog moda jer je prej****o. Tek tada se vidi tko je pravi igrac i sl. ---------------------------------------------------------------------------- MRZIM CHEATERE!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Inače igram neki polukemperski stil pa mi G3 za sada najbolje odgovara. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Bio sam na RABBIT CLAN SERVERU. Misli sve rijeđe tamo dolazim. Svaka čast dečkima na serveru, ali koja se je tamo ekipa počela skupljat stvarno više nije normalno. Vrijeđanja, prostačenja i neznam kako to da nazovem je svaka druga riječ. Nema nikoga od administratora da napravi reda. Čitera ima previše. U dobroj namjeri Vam govorim da si na serveru napravite reda da vam server ne dođe na zao glas.
![]() |
#1887 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1889 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ali baš bi mi bilo dragu da se skupi stara ekipa. Neki dan sam se na c2y serveru 2 sata napucavao sa nekim Mađarom. Niko da se konektira.
![]() |
![]() |
#1890 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Što se tiče Rabbits servera, ja kad sam gore uvijek radim reda, a pošto sam sad bez grafe (zapravo bez kartice koja može pokrenut cod4 ![]() I ja se slažem da treba neš napravit, u jednoj bliskoj budućnosti će server bit orginal pa ćemo onda vidjet kak će to ič ![]()
![]() |
|
|