|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
x1950GT VS x1950GT
daklem...ovo pišem za frenda... u hgspotu ima 2 verzije ove kartice, club3d i sapphire. jamstvo je isto...za bundle mislim da club3d ima jako siromašan (cijena), al nikad nisam nist njihovo kupio tak da neznam...a i sapphire ima u LR varijanti isto pomanji bundle... pitanje je da li je bolje kupit Club3D grafu za 686 kuna ili pričekat 2-3 tjedna za Sapphireovu od 759kn? Frend ima svega 660 kuna, a ja sam mu pristo posudit 26 kuna ako je club3d prihvatljivija od safirove... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Je to su teoretski iste kartice samo je drugo ime i cjena za garanciju a garancija je ista nek uzme jeftiniju jer je za tu lovu best buy. Imas ovakvih tema mali milion - vec mi se dize kosa na glavi (pogodi kojoj, od ovakvih pitanja).
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
gle, ako je bas u tolikoj stisci sa lovom da ces mu ti morat posuditi 26kn onda neka uzme club3D ![]() inace, kad god sam imao ATI ja sam uzimao sapphire jos od starih radeona 8500 ![]() inace, gledaj i na hladjenje kakvo dolazi sa grafom ako imaju istu duljinu garantnog roka, sapphire ti ima singleslot hladjenje sa kojim ja bas nisam bio zadovoljan (isto sam imao i na x1950pro kakvo je na GT), a po slikama club3d ima neko "ljepse" tj. izgleda mi pouzdanije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ok thx...dakle uzima club3d...et...ak se pokida tebe se prvo zove ![]() nego...idem dat pare da me kasnije ''časti'' ćevapima ![]() EDIT : grhhhh sad si razmišlja za HD2600XT :S ...da li se isplati više uzet 2600xt ili x1950gt po kvaliteti prikaza slike i takih stvari a ne po brzini? ![]() Zadnje izmijenjeno od: bambi56x. 15.01.2008. u 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
imho: rade 1950gt nego 2600xt i rade sapphire nego powercolor ili Club3D |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Hejter
|
Malo mi se glupo ponavljati jer mislim da sam u jednoj temi napiaso kraci referat o ovoj dvojbi sam sam imao i sapphire i club 3d/powerolor i sapphire 100% vrijedi tu razliku u cijeni ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Core na club 3d radi na 500 a sapphire na 575 MHz tako da jos jedan glas za sapphire |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ja sam uzeo ovu club3D......s omega driverima i njihovom OC aplikacijom radi stabilno na core:625MHz , mem:750MHz(1500MHz).......tako da sam sto se toga tice zadovoljan. legi smo prije 2-3 dana uzeli powercolor verziju PRO kartice i tisa ali s znatno manjim coolerom i nismo je bas nesto uspleli OC-at.....nismo se puno ni trudili jer i na stocku sve radi ok...... jedino sto mi smeta je sto ne mogu regulirati fan speed na club3D-u.....onaj ati tools ga ne prepoznaje,, kaze no supported harware found ili tako nesto......dok s istim softwearom ova pro verzija kod lege da regulirati fan speed.......ja sam za 686kn zadovoljan......pa ti vidi..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Hejter
|
Citiraj:
a ovo za club 3d - ne radi jer je vent rjesen na najjeftiniji nacin pa se vrti uvijek istim brojem okretaja , a nema ni senzor za temp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
kada mi je trebalo podesiti temp na mojoj na rivatunu ja pisalo podrzavam sve kartice osim 1950pro preko atitoola takodjes nista Mozda je u novim verzijama bolje ili rijeseno mozda samo ja nisam skuzio kako (lako moguce:-D) ali posto sam dobio accero s1 vise nemam tih problema :-D |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|