|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2004
|
kvadrilema napajanja
Napajanje ChiefTec 360W (391kn) ili Napajanje AOpen 350W (425kn) ili Napajanje Fortron 350W, Super Silent, 12cm vent. (425kn) ili Napajanje Tagan 330W, Super Silent, TG330-U01, aut.reg.brzine, S-ATA power cable (432kn) Cijene su iz Linksa! Nemam tih 430 kn ali cu skupit ako je to stvarno najbolje za tu cijenu. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Fortron i AOpen su isto napajanje. Ja ti preporučam Fortrona radi 12cm venta, a nekak mi ime bolje zvuči od AOpen ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2004
|
dadada a meni aopen djeluje uvjerljivije nego fortron, zbog svih navedenih statistika na linksovom siteu... npr... (nekoliko stvari koje meni po imenu apsolutno nista ne znace, al je lijepo vidjet :) lol ) + Approve by UL, CSA level 3, TUV, NEMKO, FCC, C-TICK, CB, CE, EMC, BSMI + Vacuum-impregnated transformer + Transient response (output voltage recovers in less than 1 ms max. Following a 25%load change ) + Dielectric withstand Input / output 1800VAC for 1 second + Input to frame ground 1800VAC for 1 second morate priznat da dobro zvuci ^^ :))))))) lol hehehe :))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
pfff loshe ![]()
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Codegen 480W u vemilu, košta nešto manje od 300 kn, dva ventilatora 80x80 sa automatskom regulacijom od 1300 do 4800 okretaja (ovisno o temperaturi napajanja). Pogledaj si test napajanja u BAG-u od veljače. Ja sam s njim prezadovoljan nakon 350 watnog. ![]()
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Možda čak Fortron jer je tiše od Chiefteca 360W inače su napajanja jako slična Tagan je ipak malo "slab".
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |