![]() |
kvadrilema napajanja
Napajanje ChiefTec 360W (391kn)
ili Napajanje AOpen 350W (425kn) ili Napajanje Fortron 350W, Super Silent, 12cm vent. (425kn) ili Napajanje Tagan 330W, Super Silent, TG330-U01, aut.reg.brzine, S-ATA power cable (432kn) Cijene su iz Linksa! Nemam tih 430 kn ali cu skupit ako je to stvarno najbolje za tu cijenu. Pozdrav |
Fortron i AOpen su isto napajanje.
Ja ti preporučam Fortrona radi 12cm venta, a nekak mi ime bolje zvuči od AOpen:D |
vidi mi sig:D
|
dadada a meni aopen djeluje uvjerljivije nego fortron, zbog svih navedenih statistika na linksovom siteu...
npr... (nekoliko stvari koje meni po imenu apsolutno nista ne znace, al je lijepo vidjet :) lol ) + Approve by UL, CSA level 3, TUV, NEMKO, FCC, C-TICK, CB, CE, EMC, BSMI + Vacuum-impregnated transformer + Transient response (output voltage recovers in less than 1 ms max. Following a 25%load change ) + Dielectric withstand Input / output 1800VAC for 1 second + Input to frame ground 1800VAC for 1 second morate priznat da dobro zvuci ^^ :))))))) lol hehehe :))) |
pfff loshe :D moj glas za Fortron iako su "isti".
|
Codegen 480W u vemilu, košta nešto manje od 300 kn, dva ventilatora 80x80 sa automatskom regulacijom od 1300 do 4800 okretaja (ovisno o temperaturi napajanja).
Pogledaj si test napajanja u BAG-u od veljače. Ja sam s njim prezadovoljan nakon 350 watnog.:beer: |
Možda čak Fortron jer je tiše od Chiefteca 360W inače su napajanja jako slična Tagan je ipak malo "slab".
|
Citiraj:
|
Po meni tagan........ kada sam primio u ruke crnog tagana 330w shvatio sam da je to drugi svijet!
Jeli šta valja sharkoon? |
Fortron/AOpen, svejedno.
|
Ma dajte ljudi, fortić i aopen su TOTALNO isti...
BTW, ja sam se odlučio na f/a zbog 12 CM venta. Tagan je božanski, samo da je 12 unutra. I fortron ima SATA naponski kabel... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:34. |