|
![]() |
#1 |
Superbad
Datum registracije: Oct 2007
|
Preporuka: WLAN USB Adapter i Antena
Pozdrav Imam D-Link DSL-G684T modem i D-Link DWL G-122 WLAN USB Adapter i posto planiram prikljuciti jos jedan komp na internet treba mi jos jedan WLAN Adapter. A kako nisam bas zadovoljan s ovim zanima me da li netko moze dati nekakvu preporuku. Jer ovaj sadasnji zna blago receno najednom popizdit i nemoze se dobiti signal ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ova ti ima dodatnu antenicu da bolje hvataš signal, a ne košta puno http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=053.509.025
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Po iskustvima drugih forumaša, tu je najprije problem D-Link DWL G-122 WLAN USB Adapter. Preporućam da ako možeš negdje posudiš neki drugi "njok" i pri tom najprije deinstaliraj driver i software od "starog" + restart pa tek onda install tog posuđenog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni i kolegi je TP-Linkov usb wlan često zamrzavao komp. Nabavio sam polovnu TP-Link wlan pci karticu i od onda nikakvih problema. Kolega je kupio onu s linka i zadovoljan je njom.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ja imam abit pci express 1x wlan karticu baziranu na atheros 5006x čipu koja ima malu antenicu. Kupio sam je u linksu. Imam na drugom katu, se555 je drito ispod mene u prizemlju, 90% signal. Preporuka A na kilometar i po, ista kartica sa double biquad antenom, home made, 97% signal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Superbad
Datum registracije: Oct 2007
|
hvala svima na pomoci ![]() uzeo CANYON CN-WF511, ABIT AirPace nisam mogao zbog nepostojanja pci express slota na mbo samo mogu reci da sam prezadovoljan canyonom na mjestu gdje bi D-Link DWL G-122 imao od 50 do max 86% signala, canyon konstantno drzi na 100% ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|