|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jedan prijedlog svima nama!!!
Bok svima. Kao sto rekoh imam jedan prijedlog... U ovo tesko doba nedostupnosti grafickih kartica prihvatljivih nama obicnim smrtnicima;citaj:HD3870 512 Mb do 1500 kn i 8800GT 512Mb do 1700 kuna; predlazem slijedece:neka svatko tko cuje neku informaciju vezanu za iste u najkracem roku ovdje obavijesti skvadru, a ne da sebicno pohrli u ducan i smije se svima u brk poslije. Naime jucer ja zovem hg spot i slicne ducane(jer na netu pise raspolozivo) i naravno da nigdje nema niti jedne. Molim vas da razmotrite moj prijedlog i da kazete svoje misljenje!!! Hvala svima unaprijed!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Pa neznam kaj bi rekel! Ima normalne ekipe koja ce te obavjestit na jednoj od brojnih tema 8800GT/3870 ima i manje ovih koji zafrkavaju. Stoga mislim da otvaranje jos jednog threda o tim temama nije potrebno. EDIT: Zakaj temu u oba (ati i nvidia) foruma?
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Mislim da ces najbrze i najtocnije informacije o grafickim karticama dobiti na nacin koji si i sam naveo a to je da nazoves ducan i pitas za stanje na lageru, ja sam zvao konkretno hg spot kad sam kupovao svoju graficu i rekao mi je covjek imamo trenutno 24 komada na lageru i ne primamo rezervacije, isti tren sjeo sam u auto i otisao po graficku ... i nekak mi se cini da ti budu moderatori po brzom postupku zalockali temu PS. znas kak ona stara mezopotamijska uzrecica kaze "tko prvi njegova djevojka" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
IMHO najbolje ti je otić predvečer po dućanima i raspitati se oko kartice, obič.no im roba ionako stiže popodna i neće biti na cjenicima do jutra, fino si rezerviraš i pokupiš grafu... Tako sam ja dobio svoju... ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|