![]() |
Jedan prijedlog svima nama!!!
Bok svima.
Kao sto rekoh imam jedan prijedlog... U ovo tesko doba nedostupnosti grafickih kartica prihvatljivih nama obicnim smrtnicima;citaj:HD3870 512 Mb do 1500 kn i 8800GT 512Mb do 1700 kuna; predlazem slijedece:neka svatko tko cuje neku informaciju vezanu za iste u najkracem roku ovdje obavijesti skvadru, a ne da sebicno pohrli u ducan i smije se svima u brk poslije. Naime jucer ja zovem hg spot i slicne ducane(jer na netu pise raspolozivo) i naravno da nigdje nema niti jedne. Molim vas da razmotrite moj prijedlog i da kazete svoje misljenje!!! Hvala svima unaprijed!!! |
Pa neznam kaj bi rekel! Ima normalne ekipe koja ce te obavjestit na jednoj od brojnih tema 8800GT/3870 ima i manje ovih koji zafrkavaju. Stoga mislim da otvaranje jos jednog threda o tim temama nije potrebno.
EDIT: Zakaj temu u oba (ati i nvidia) foruma? |
Mislim da ces najbrze i najtocnije informacije o grafickim karticama dobiti na nacin koji si i sam naveo a to je da nazoves ducan i pitas za stanje na lageru, ja sam zvao konkretno hg spot kad sam kupovao svoju graficu i rekao mi je covjek imamo trenutno 24 komada na lageru i ne primamo rezervacije, isti tren sjeo sam u auto i otisao po graficku ... i nekak mi se cini da ti budu moderatori po brzom postupku zalockali temu
PS. znas kak ona stara mezopotamijska uzrecica kaze "tko prvi njegova djevojka" ;) |
IMHO najbolje ti je otić predvečer po dućanima i raspitati se oko kartice, obič.no im roba ionako stiže popodna i neće biti na cjenicima do jutra, fino si rezerviraš i pokupiš grafu...
Tako sam ja dobio svoju... :D |
Citiraj:
Mislim da je najfriškija informacija, kako rekoše kolege, nazvat pa pitati:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:56. |