|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
W98 Poslije Xp
Imam instalirane XP na C particiji.Kako da instaliram W98 na D(bez brisanja XP)?
![]() |
#2 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: W98 Poslije Xp
Citiraj:
2) ako ti je WinXP na NTFS particiji onda je ona particija za koju misliš da je D pod DOSom zapravo C i tak se može instalirati. 3) ali ako to izvedeš onda ti se WinXP neće bootati, tako da moraš instalirati neki boot manager. preporuka: neki noviji Bootstar.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citat s www.osloader.com "Can I have 100 copies of Windows in my system? Yes, you can. Most OSs can be directly booted from a logical partition. So, you can keep multiple copies of these OSs in a single hard disk. For example, you can have 100 copies of Win98 in your system... 3 in separate primary partitions and 97 copies in separate logical partitions. Happy booting. ![]() Jedino kaj mislim da ne ide bez Win98 na C-u. Trebal bi Win98 na C:, WinXP na D: i onda jos 98 98ica na ostale ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Dečki hvala ,ali imam novi problem.Pogledajte pod "PROBLEMI"
![]() |
#8 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() 98 98ica je jako korisno imati jer ak' se jedna sjebe tu je druga da uskoci. for win98 = 1 to 98 repeat win98 ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Ajd stavi pa javi, meni se neda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
98ica ne mora biti na C-u...točnije, bitno je da ona misli da je na C-u. A to riješavaš boot managerom kao što je boot magic, a i lilo može čudo učiniti (nađi na netu "Lilo mini howto" , čovjek je uspio ubjediti DOS da radi s non-C particije. Jedino što bi win98 particija trebala biti primarna, a ne extended, ukoliko ti nije do uređivanja boot sektora s hex editorom Evo jedan dobar linK: http://www.goodells.net/multiboot/ "Understanding MultiBooting and Booting Windows from an Extended Partition"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|