|
![]() |
#11281 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa kaj ja moram biti prvi Žderonja u ovoj godini, kaj ste svi na dijeti nakon novogodišnjeg žderanluka? Upravo sam skuhal par domaćih kobasa iz vlastite proizvodnje kao ugrijavanje za sutrašnju izradu istih. Bijela hrptena slanina je pripremljena, i začini također. Meso stiže ujutro, crijeva također. Uz izradu kobasica spremljen je šarf čobanac s noklecima i gajba Nikšićkog za tri kobasičara.
![]() |
#11282 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
znate kaj sad jedem ? (zamislite da govorim s punim ustima ![]() MUNCHMALLOW ![]() hihihihi....nisam to jela odavno i bas sam bila sretna kad sam vidjela u konzumu da imaju pravi muchmallow i onu eurokrem blok čokoladu ![]()
![]() |
#11283 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vecheras PIZZA ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11285 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Kaje šišmišu stari-ubio si se pivčugom pa sad nemreš natipkat kak je to sve skupa prošlo? ![]() Danas pohanci, pire i kristalka...za večeru sam nabavil friški sir i vrhnje da malo počastim želudac sa zdravom hranom nakon blagdanskih preŽderavanja ![]()
![]() |
![]() |
#11287 |
Guest
|
Ja sam danas pojeo čokolino ![]() Još uvijek mi nije dobro pa se štedim od prežderavanja ![]() Inače, pozdrav ekipa, nije me bilo dugo, ali izgleda da "bolja" vremena dolaze ![]() |
![]() |
![]() |
#11289 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pohana piletina + makaroni sa sirom za prilog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11290 |
driver
|
Već visiju i dobile su dva dima...tri različite recepture ( obične, ljute i light ) sve skupa 25 kg. Danas sam se nadimil, južina je tukla u gašpara i bilo je teško dimiti.
![]() |
#11292 |
Guest
|
Hvala AMDejac, a ja tunu danas jeo! |
![]() |
![]() |
#11294 |
mrzi zimu
|
AMD...ja se sad bojim otvroti tak link...kaj je na njemu? Jel nekaj jako gadno? :/ ...nama je ostalo jos par sarmi...i kad to smazemo mislim da je to to za ovu sezonu ![]() jucer sam pravila male burekiće i nisu bas bili najbolji ![]() ![]() ![]() danas sam si za gablec uzela sira i vrhnja i uz to cu jos samo kupiti neko pecivo ili krekere ![]()
![]() |
#11295 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ja sam bio dobio dvije kile nekakvih sa dva mala dima-više su za škrinju...ali škrinju nisu dočekale ![]() Otišlo nešto u sarmu, nešto sa jajima a ostatak drito u škembu ![]()
![]() |
![]() |
#11297 | |
driver
|
Citiraj:
no, kad se posuši runda, možemo se kod Bake naći na pifcu pa bum donesel za degustirati... ![]() Ako imaš kakav natriveni prostor sa bar 4 metra visine, mogu ti besplatno ustupit patent i nacrte sklopive pušnice i za početak - know-how.
![]() |
![]() |
#11298 |
mrzi zimu
|
![]() |
#11299 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ili sazidat ili ona fora da je vatrica dole a cjevčugom spojeno sa malom pušnicom par metara uz breg (valjda znaš na kaj mislim)
![]() |
![]() |
#11300 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11301 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
gle hamže da ja tebi nekaj pojasnim... kad ja tebe nazovem njubom onda mi možeš samo batinama prijetit jer znaš da sam pro i da sam u pravu, da ne pričam kako smo danas došli do milenijskog 5. nastavka ![]() što se tiče žvaka... to je bio ciljani teaser, pošto sam u vrijeme žvakanja bio rob korporacije i maleni peznt u firmi. sada sam na go od prije kojih 5 sati i fino si spikam sa pce dok draga gleda gay anatomy, pijuckam ne-loš srijemski cabernet sauvignon, grickam dimljeni lički škripavac, pa ga presječem sa svježim škripavcem pola krava/pola koza, pa možda malo sa domaćom brljom ako mi dosadi, onda malo monopoly sa dragom i tako. kaj buš sad? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11302 |
Moderator
|
IMHO, sisa, baš sam danas probao tog škripavca, starci dopelali iz Krasnog. Nego, jesam bolestan malo, no meni taj sir nema okusa, ama baš nikakvog. Ajde - škripi pod zubima, ali god damnit, I didn't feel a thing ![]() Dok mi npr. kozji neku što su isto donijeli je odličan i pun okusa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11305 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Upravo sam se prejeo onog vašeg ZG specijaliteta zvanog sir i vrhnje i uz to oval uštipaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11306 |
Super Moderators
|
Ja sam poŽderao sav svježi sir, moram pod hitno u nabavu ![]() Problem je samo taj kaj u pravilu "usput" dovučem i dimnjeni, malo kozjeg, onog finog slanog iz mješine... Danas domaći pomfač, pohanci (od pu-ajceka tak jasno) i šalata od friškog crvenog zelja. Ovom zadnjem se nekak najviše veselim ![]()
![]() |
#11307 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() ajde ti probaj to kad malo ispušeš noseka, ima taj sir okusa i to jako finog ![]() @dedi i baki... dođi kad god oćeš, bmk ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11308 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ufff, evo ja i zippo pijemo kavicu nakon jedne fan-tas-tic-ne pizze u reziji moje zene. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11309 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Je li vi znate da postoji nešto drugo sem pizze? ![]() ![]() ![]() ![]() Danas se ukrko u nekom Vajdnimo jegeru ( lovačkoj ), u tanjurem i po graha, to sve sam nakon 1h istrošio vožnji biciklom na kakvih 30tak km ![]() SAd se ubijam u nekim müsli pločicama s jabukama i breskvama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11310 |
Super Moderators
|
Danas samo suha hrana (špek, dimnjeni sir i kobase+fefači) Malo mi je uranio rođendanski poklon pa nemam vremena za neku papicu na žlicu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|