|
![]() |
#271 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
turbo
Totalno potpisujem....MAx Payne je jedina igra koju sam presao vise od 10 puta... I Commandos(svi dijelovi osim onog FPS-zadnjeg dijela...pušiona) Sve manje i manje dobrih igara....sve se vise na grafiku obraca paznja, ali igrivost ...mozda krivo govorim, ali zadnja igra koju sam s gustom igrao je Max Payne, i da, zaboravih napomenut HL ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 10.11.2007. u 00:12. Razlog: zaboravio napisat Commandos |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Elite na commodore 64. Jos sad se sjecam iscekivanja kad cu ju dobiti, pa ushicenja kad sam prvi puta kupio docking computer za automatsko sletanje na stanicu koje je bilo praceno zvucima "na lijepom plavom Dunavu"...osjecao sam se ko da sam u odiseji 2001. No igra koju sam najvise igrao je wow, preko 130 dana played samo na jednom liku, hvala bogu jucer sam deletao 3 lvl 70 chara, izbrisao igru sa kompa i odjavio pretplatu, jedna era gamerske ovisnosti je gotova, sad cekam AoC da se ponovo zakacim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
auu Jagged Alliance 2, morat cu nabavit onu gold edition... kako je to predobra igra... na milijon načina se mogla preć ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Da bila je odlicna. Samo sto uz danasnje standarde grafike moras imati dobar zeludac da je ponovno zaigras. Isto kao i UFO: Enemy Unknown. Gameplay je izuzetno vazan, ali mora biti bar donekle i lijepo zapakiran. Zato mi je zao sta ne naprave remake takvih igara, da nista ne mijenjaju samo da srede grafiku i zvuk. Kao na primjer Pirates i donekle Settlers 10th Aniversary. Sretna Nova godina svima!!! ![]()
![]() |
![]() |
#278 |
Ex-Gastarbajter
|
¸ma mogu ja to progutat ![]() ![]() ajme to su bili dani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kandidati za najbolju Half-Life serijal--svaki put unese dašak nečeg novog u svijet fps gaminga Crysis--odlična interaktivnost, užitak igranja, grafika (makar ne tako važno) Kandidati za najrevolucionarciju Originalan Super Mario Half-Life Crysis--grafički gledano GTA 1,3 UT Quake Največa razočaranja (bar meni) Call Of Duty 4--zbog 0 interaktivnosti, linearnih misija, kopija cod2 samo moderna oružja i sve modernije, nema ničeg posebno novog, jedino bi mogao biti dobar multiplayer S.T.A.L.K.E.R--Kako je bila najavljivana ispala je proslječan fps PES 2008--više vuče na fifa serijal nego na PES |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Ex-Gastarbajter
|
crysis je po meni samo jos jedan FPS, čak i nije nešto silno lijep grafički ![]() razočarenje cod4? SP? svakako, ali tko zapravo je kupio cod4 da bi samo odigrao sp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
COD 4; jedna jedina nova igra odigrana ove godine i drago mi je da je baš ta. Ne znam hoće li itko moći takvu atmosferu i osjećaj ponovit. Pristojno izgleda i pri nižim detaljima, igrivo i zabavno, prelazi se u jednom dahu, za one sa malo slobodno vremena odlično. COD 4 Mulitplayer: Zbog onog besmislenog Granade Launchera i Airstrikea koji ponekad ubije svu želju za igrom a i toga što se moraš u početku mučit sa rankova i time što nemaš oružja u početku. Al valjda to daje neki čar. Još nisam probao HC mode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ima i mana: mala lineranost, nemogućnost taktike , glup kraj, kratko traje! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Premium
|
Citiraj:
Crysis je revolucionaran--gura tehnološke mogučnosti i grafiku tamo kamo još niko nije, ima i savršenu interaktivnost, cijeli otok je tvoj. Cod4--sve ovo što si naveo je istina, ALI, u ovo doba igra tog kalibra nebi smjela imat takve greške. NPR. Linearni leveli, ponekad nemožeš preskočit ogradu, makar kad ti igra dozvoli možeš. Taj detalj me zapanjio. A i nemožeš otvorit vrata, iako neko od tvojih može. Inače način igranja je ostalo poprilično kao cod2, sve se svodi na to da ubijaš protivnike na ciljnik. Još da pridodam k najrevolucionarnijima Duke Nukem EDIT: Evo našao video koji dokazuje sve što sam rekao (na engleskom) http://www.youtube.com/watch?v=gyQTCeobZlg Zadnje izmijenjeno od: UnIwEST. 01.01.2008. u 22:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]()
nostalgija -->
-Call of Duty serial (1-4) -Company of Heroes ![]() Igre koje sam igro po cijele dane, koje su od čovjeka napravile gamera:
*****: Red Alert 1, Settlers 3, HOMM 3 , Tropico 1 --->nostalgija -Call of Duty serial (1-4) -Company of Heroes ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ivano. 01.01.2008. u 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
rijetki su koji se odvuku od wow-a.. zato cestitam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#295 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() @UnIwEST: Postoji još jedna meni draga igra u kojoj je cijeli otok tvoj: Morrowind ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Serial civilization.Pogotovo trojka.Meni legendarno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
|
sa dosta toga ovdje se slažem, većina ekipe je navela stavrno super igre (ja bih još dodao StarCraft i dodatak Brood Wars, nisam vidio da ga je netko stavio), ali sa ovim Crysis se nemogu složiti, jednostavno igra ima dobru grafiku (naravno ak imaš stroj za jedno 10 000 kuna) i to je to, bar ono kaj sam ja vidio, što se tiče revolucije tu bi definitivno stavio Far Cry; za ono vrijeme umobolna grafika, cijeli otok je tvoj, čak su eksperimentirali sa 64 bitnom verzijom, igrivost odlična, vrijeme trajanja taman, itd... za Half Life se slažem, načelno za sve dijelove, ali štancat nekakve kvazi nastavke koji traju par sati igranja je bezobrazno (samo da poberu lovu), nek jednostavno naprave pravi nastavak i gotovo, također ono što sam još obožavao je Baldurs Gate 2 - preeeedobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Baldurs Gate serijal,Morrowind,Fallout..Zelda..7th Saga..itd..ima RPG-ova dosta koji su mi svi najbolje igre..jasno i World of Warcraft..ali to nije igra..to je život.. Age of Empires,Starcraft..Heroes of MM serijal,pogotovo 2 i 3 dio..to su institucije.. Quake 1..strava..Quake 2 multiplayer pogotovo..super.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|