|
|
Rezultati ankete: Najbolji VGA cooler za vas je: | |||
THERMALRIGHT HR-03 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 6.10% |
ZALMAN VF1000-Cu |
2 | 2.44% |
THERMALRIGHT V-1 Ultra |
1 | 1.22% |
ZALMAN FS-V7 Fatal1ty |
0 | 0% |
ZALMAN VNF100 pasivni |
1 | 1.22% |
ZALMAN VF900-Cu |
21 | 25.61% |
THERMALRIGHT HR-03 |
1 | 1.22% |
THERMALRIGHT HR-11 |
0 | 0% |
THERMALRIGHT V-2 |
0 | 0% |
ARCTIC COOLING Accelero S1 |
51 | 62.20% |
Glasači: 82. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Banned; neopisivo
Datum registracije: Apr 2007
|
Best VGA cooler glasanje
Eto da vidim tko će pobijediti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
S1 ce pobijedit sa bar 80%. Cemu anketa kad to i ti znas? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
VF900 se neda! ![]() Istina je da je skuplji od S1, al ne zauzima dva pci slota. Kolko vidim nitko nije stavio samo S1 nego je još na njega nakačio i 120mm vent. Ja primjerice imam wlan karticu i modemsku, jer nikad neznam kad će mi zatrebati (krepa mi router npr.) A i namjeravam staviti tv karticu. I kud da sad utaknem ako imam S1. Jedino rješenje je kupiti stand alone uređaje, al to znači hrpu kablova i dva tri dodatna uređaja na stolu. Što se tiče same efikasnosti tu je S1 u prednosti nema kaj, al u pogledu funkcionalnosti po meni nije!
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
vf900 ftw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
HR-03 si stavio dvaput, HR-11 nije gpu cooler, on je "pomocnik". S1 pobjednik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Između ostalih fali Accelero X1 i X2, a bome i opcija tvornički bi dobro došla. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned; neopisivo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovo je onako malo neralno glasanje, jer ne idu svi modeli coolera na sve kartice. Uz to, stavio si dva puta ThermalRight HR-03... Pobjedu bi trebao odnijeti Thermalright (V2/HR-03), no pošto je on preskup, Accelero S1 je definitivni Best buy, no ne i najbolji. Zalman tu nema što tražiti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
HR-03 nije puno skuplji od S1 (240 vs. 170kn) ali ima problem - ne moze pasivno hladit, dok to S1 moze. VF900 je totalno inferioran jednom S1: http://www.silentpcreview.com/article793-page1.html Cak i VF1000 je smece pored Accelera S1. Jedina mana S1 je sto zauzima tri slota kad se montira vent debljine od 25mm. Sa turbo modulom zauzme "svega" dva. Ah da, i VF900 zauzima dva PCI slota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
.
|
@ SRV - Da, znam što želiš reći u vezi TR-a...no eto ja sam uzimao u obzir jednake uvjete u ''aktivnom okruženju'' ![]() I da, IMHO, u ovakvom glasanju se baš i ne gleda veličina coolera, nego njegova izvedba ![]() Tako da, eto, tu se odabir može svesti na dva-tri coolera, ovisno o kojim se karticama radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
vodeno enibadi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Nema nigdje AC NV5 rev.3 Silencera ![]() Glasovao za HR-03...Po mom mišljenju, najbolje performanse ima.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 01.01.2008. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
HR 03 plus apsolutni winner(ima 6 heatpipe-ova, a obicni hr03 samo 4), samo dok iskopam link: po meni nema dileme, pošto je ovo anketa 'best vga cooler', a ne best buy, S1 bi bio best buy, no HR-03 ipak hladi bolje, čak i na LOW setting bolje od ijednog drugog coolera koji radi na HIGH, dakako, stepenicu iznad su vodena i ostala hladjenja, no ona nisu tu ukljucena koliko vidim...
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 01.01.2008. u 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned; neopisivo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
.
|
Ja reko da si to onak, općenito, otvorio temu, al ne, očito je da trebaš (bar) dvije teme za odluku koji cooler kupiti... A na prošloj si se ionako odlučio na S1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
a voli otvarati teme ![]() klik nadam se da ce kada mu stigne cooler, reza biti postana tu, a ne u neki novi topic tipa, ''stigao mi cooler, jel ovo OK temp?'' ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Banned; neopisivo
|
valjda će mi temp biti manje jer namjervam volt modat moju grafu i clockat je ![]() edit: kao što sma napisao gore.. Eto probudio se i zvoni mi telefon...links... dobar dan...dobar dan..naručili ste.bla bla bla. ukratko morao sam ponitšiti narudžbu jer njegovim riječima nemaju ga i niti neznaju kad će ga imati.Koliko vidim imak će na kraju to biti vf900 ![]() neznam ni sam što za 260Kn lol Zadnje izmijenjeno od: Chosen. 02.01.2008. u 09:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|