|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
MSN vise nece biti besplatan???!!???
Dobio sam ovo čudo od lege na mail i čitam si ja i sad me zanima je li itko od vas dobio išta slično i ima li tu istine?? Pa neće valjda Windows Live Messenger naplaćivati ili će on ostati besplatan a samo neke napredne funkcije će se naplaćivati ili što?? Jasno mi je da ovaj dio sa slanjem tog mail-a na 18 kontakata baš i nije istinit, ali onaj link na BBC-evu stranicu stvarno govori o tome da će se MSN naplaćivati. Ili je sve ovo neka patka? "Hey people, Sorry to break the news, but looks like all of those warnings were real!The use of MSN and e-mail will cost money from Summer 2007 onwards. If youSend this message to 18 different people from your list, your little MSNIcon will turn blue and that will make it free for you. If you don't believeMe, go on to (www.msn.com) and see it yourself. Don't forward this message,But copy and paste it so that people will actually read it. It is Andy and John - the directors of MSN - sorry for the interruption, butMSN is really closing down. This is because too many inconsiderate peopleAre taking up all the names (e.g.. Making up lots of different accounts forJust one person), and we are only left with 578 names. If you would like to close your account, DO NOT SEND THIS MESSAGE ON. But,If you would like to keep your account, then SEND THIS MESSAGE TO EVERYONEON YOUR CONTACT LIST. This is no joke, as we Will be shutting down theServers. Send it on, thanks. WHOEVER DOES NOT SEND THIS MESSEAGE, YOUR ACCOUNT WILL BE CLOSED AND IT WILLCOST YOU 100.00 (pending) A MONTH TO USE. SEND THIS TO EVERYONE ON YOURCONTACT LIST. NOW YOU KNOW WHAT TO DO. PLEASE DO NOT FORWARD THIS OR REPLAY.COPY THE WHOLE E-MAIL. RETURN TO YOUR INBOX AND CLICK ON NEW. THEN PASTE'THANK YOU FOR YOUR ATTENTION'. Hey everyone, I don't normally send this sort of stuff out, but I had a Lookon the Internet and its actually true that by the 30th November, we Willhave to pay for the use of our MSN and e-mail account(s), unless we Sendthis message to at least 18 contacts on our contact list. It's no joke, butif you don't believe me, then you can see for yourself -Go to the site(http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/1189119.stm) - and See For yourself. Anyway, once you've sent this message to at least 18 contacts, your MSN iconWill turn blue. Please copy and paste, but don't forward it, as people won'tTake notice of it." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Sep 2006
|
LOL |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
svake godine ista fora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Da baš.... to bi im bio jaaako pametan potez... Al naplata "naprednih funkcija" mi baš ništa ne znači u životu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ma jasno mi je da je velika većina toga patka, nisam dijete pa da povjerujem da će mi ikona msn-a poplaviti ako pošaljem to na 18 adresa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
I, kad smo već kod MSN-a, imam problem s njim, pa da ne otvaram novi topic (ili bih trebao?). Naime, ne mogu sačuvati kontakte na računalo. Kada odem na Contacts >> Save instant messaging contacts trebao bi mi se otvoriti prozor gdje bih trebao odabrati mjesto gdje će mi spremiti i to, zar ne? A meni se jednostavno ništa ne dogodi. Nikakav prozor, ništa. Ista stvar i kad odem na Import instant messaging contacts. Probao ponovno instalirati MSN (verzija je 8.1) ali nema nikakve promjene. Inače, spajam se preko proxy-a na Internet, ali sve ostalo mi radi normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Uvijek sam se pitao na koga taj spam djeluje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Lol ostalo im 578 imena lol . Hey ppl lol Morate svima poslati LOL . To bi značilo da znaju jesi li to poslo ili ne , to bi značilo da čitaju poruke , koje podlježu privatnosti , to bi značilo krvave tužbe i bankrotiranjem tih ljudi. Ovo je glupost samo takva , uveselila mi božične blagdane :P ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ne morate odmah ismijati tipa. Lijepo je napisao da zna da je onaj dio s mailom glupost ali ga zanima vijest na BBC-u. @nagy_os: pogledaj datum objave tog članka (Sunday, 25 February, 2001, 11:00 GMT). Tad messenger nije postojao, a za mail piše da će ostati besplatan ![]() Ubuduće za ovakve mailove samo copy-pasteaj koju rečenicu u google i odmah ćeš saznati o čemu se radi. Imaš hrpu stranica koje se bave tim problemom. Evo ti par: http://hoaxbusters.ciac.org/HBHoaxIndex.html http://www.hoax-slayer.com/
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
OMG - uopće nisam gledao datum, jbg. Nego, jel može pomoć u vezi MSN-a, ono što sam gore napisao ili da otvaram novi topic za to? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Negdje sam pročitao da pomaže isključivanje popup blockera u Internet Exploreru. Probaj to ili eventualno neki zasebni program tipa EZ Backup WLM.
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
i da se naplaćuje, jel to ikada bio problem? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Lol icq prava igračka za djecu.Imao sam to zbog igrica ali je msn bolji makar ni on nije nešto |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Sve sto ide na mirandu je dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Koja ste vi djeca... Recite covjeku da je to spam i gotovo, a ovo ponasanje tipa loool, lalalalala, hehehehe i ostale idiotarije sacuvajte za sebe i svoje bliznje. Nagy_os, dobro dosao na PcEkspert forum. ![]() Ako budes ignorirao ovakve nezrele ispade sve ce biti super!
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
@Striček - zahvaljujem na dobrodošlici! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ja takve mailove samo proslijedim na: hoax@cert.hr i ubrzo dobijem potvrdu da je hoax...i onda to lijepo proslijedim natrag posiljatelju, pa nek si misli sta shalje naokolo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|