|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisu li LG prže imale problema sa prženjem cd-a na brzinama većim od 16x? Mislim da se taj problem provlači kroz dosta njihovih modela.
![]() |
#152 | |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
što se tiče snimanja, ja bih to rješavao na ovaj način pržio cde na 16x ili ubacio dodatni drive samo zbog snimanja cda, bilo to dvd snimač ili najobičniji cd snimač ako netko želi sve u jednom paketu, meni je samsung sh-s203n tih, ne znam zašto se neki bune da je ta pržilica glasna. možda to ovisi od modela do modela. meni je prža glasna, tek kad snima oko 16x ili više. pa ni ne može se očekivati da će biti pržilica tiha na tim brzinama ostale tihe prže, mi baš i ne padaju na pamet. imam pioneer 110d u kompu i uvijk nadglasi samsunga, bilo u otvaranju ladice, bilo u snimanju ili čitanju, i to bučno ![]() ovo su moji osobni dojmovi o tišini / buci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma ne ferma mene buka pri prženju, nego obični READ sa DVD medija, znači, ubacim unutra jedan DVD na kojem imam hebeni AVI file, i CIJELI film prža ŠUŠTI kao da ne znam što radi! to mi liteon niakd nije radio, i bio je beščujan u tom slučaju. zapravo, ovo je prva prža koja mi ovo radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
4K FTW
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
bez buke. evo probao neki drugi dvd i opet ista stvar, ako stavim u nero drive speed amximum čitanje, onda je kod usisivač. smanjim na 12x, opet se dosta čuje, smanjim na 8, prihvatljivo, no još se čuje. pa zar ne bi pržilica sama smanivati brzinu vrtnje medija ako joj to nije potrebno ? Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 16.12.2007. u 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ako hoces tih snimac uzmi ASUS 1814BL skoro je besuman kada cita pored njega Samsung je mlazni avion. Stvarno imao sam jako mnogo snimaca ali ovako tih nikada do sada.
![]() |
#158 |
Premium
|
Ponekad moram pogledati u LED diodu da vidim dali sta radi koliko je tiha, pogotovo kada gledas neki film besumna totalno a snima skroz ok.
![]() |
#159 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Provjera ispravnosti? Čitanje provjeravaš čitanjem dokazano ispravnih medija, najbolje originalnih ili snimljenih na drugom snimaču. Snimanje provjeravaš na drugom snimaču marke LiteOn, BenQ, Samsung ili Plextor. Kako? Pogledaj sticky.
![]() |
![]() |
#161 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Hvala. Izgleda da cu ipak uzet novu. S druge strane jos imam granciju na ovu przu (mislim da je u linksu 24 mjeseca za LITEON) http://links.hr/index.php?option=kat...12&showpics=on Kaj mislis da bude prosla reklamacija? I kak to ide s reklamacijama?
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
4K FTW
|
Citiraj:
![]() ako ćeš ovih dana predavati, ne nadaj se rješenju reklamacije osim ako nisi iz zg pa ti se posreći |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Premium
|
Frend uzeo Asus SATA pržu i kaže da do sada nije imao tišu pržu od te. Jučer sam kod drugog frenda pržio na IDE verziji na 12x 16x i stvarno se niš nije čula.
![]() |
#165 |
Premium
|
![]() |
#167 |
Moderator
|
Znam ja ![]() Vrlo dobra prža, kvalitetno snima. Jedina veća mana joj je to što je rebrandani Pioneer DVR-212, a košta cca dvostruko. Dakle, platiš 250kn za Pioneer 212, i još 250kn da na njemu piše Plextor. Plextor više NE proizvodi prže, samo rebranda one drugih proizvođača (Optiarc, Pioneer, LG...), čak ni firmware najčešće ne programira već ga samo prilagodi (promijeni naziv snimača, naziv verzije fw-a i sl.).
![]() |
#169 |
Moderator
|
Kako ne bih znao... ![]() O H62 i H66 imaš dosta toga napisano, a ako trebaš više podataka pogledaj review od modela H42 - vrlo slične prže, samo što je H42 ATA, a ove dvije su SATA. H55 koristi drugačiji čipset od prethodne dvije, i općenito se dosta razlikuje. Dobra prža, malo konzervativna, snimanje na 20x nije baš bajno (blago rečeno), ali na nižim brzinama snima vrlo uredno. I nema problem sa snimanjem CD-ova brže od 16x kao H4x/H6x serija.
![]() |
#171 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Da li ima u ZG kupiti novi Pioneer DVR-215(BK)?Ako ne gdje ima DVR-212BK,u Splitu nigdje ne mogu naći |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
I´m CREEPING DEATH !!!!
Datum registracije: Dec 2007
|
Pitaj u ovim dućanima: Diskont24 http://www.diskont24.com i Formel http://www.pc-shop.hr DVR 212 imaš u ova dva dućana!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozdrav, jel mi možete preporučiti ili pak NE ovu pržilicu ASUS DRW-1814BLT-nema baš puno o njoj na forumu pa moram pitat, osim da je tiha?? I još me zanima jel je puno bolja ili lošija od LG H55L...osim kaj LG prži na 20x a to me ne dira ionak je 16x uvrh gave, bar meni i mojim DVD-ovima!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
|
Kupio frend - tiha do pakla. Kaže da tišu u životu nije imao, a promijenio ih puuuuno.
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
evo posto danas idem u zg , svratit cu do linksa po dvd przu do 250kn , moze preporuka? ne treba biti ultra tiha nego samo da radi normalno i da ne bući kao mlažnjak pri polijetanju EDIT: bitno mi je da prži normalno i cd i dvd , netreba neke velike brzine snimanja i kad preporucite przilicu mogu i koje marke dvd-a se dobro prze uz nju
![]() |
#177 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
puno hvala na preporuci
![]() |
#178 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema na čemu. Tema ima 6 stranica, nisi pročitao ni ovu zadnju... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
mene isto zanima ova ASUS DRW-1814BLT, osim što je jako tiha, jel ima problema sa zapisivanjem na određenu marku dvd-a (ja najvise koristim traxdatu), jel ima problema sa prženjem običnih cd-a? neka napiše netko tko ju ima! ja sa svojom teac pržilicom poludim, kada idem nešto pržit treba joj skoro minuta da se "zagrije" i počne, a nije baš ni tiha... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|