|
![]() |
#91 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
NEMA VIŠE BRUTEFORCINGA!!!!! ako želite napraviti full flash i custom ovo je prava stvar trebate SEToolLite2 v1.07 http://www.savefile.com/files/992768 instarlirati usb flash generic driver koji vam je unutra otvorite setoollite izaberite model moba(w810 u ovom slučaju) kliknuti add i dodati MAIN pa FS sad kliknite na MISC files i dodajte custom(tpa mapu iz koje napraviti zip file) ![]() sad kliknite flash i pratite upute Phone detached Elapsed:xxx secs. gotovo tako možete modati acoustic,kameru,flash teme,meni i ikone,itd ako želite npr promijeniti driver za kameru napravite path ifs/settings/camera/tu driver od toga napravite zip file i isto napraviti kao i za custom Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kako se ovo može napravit sa W200i? Mob je brandan kod TMobile-a, jel isti postupak kao i sa W810i? Može i neki koristan link, jer mi Google ne izbacuje ništa. W200i Flash theme video |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#94 | |
Premium
|
Citiraj:
Teme za W200i imam. Znači sve isto, napunit mob, XS++ ubacit teme, editirat XML i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
MIUI HR Translator
|
![]() |
#96 | |
Premium
|
Citiraj:
Naišao sam i na ovo. Ali nisam siguran mogu li ovako (s tim file-ovima) to napravit, ipak su ovdje Rumunji u igri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
sad trebaš MAIN_GENERIC i FS_S_E_EUROPE i custom kojeg sam naveo da napraviš debrand samo javi taj CID ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
MIUI HR Translator
|
imaš ovdje što možeš sve modati na w200 http://www.centrumse.pl/forum/index.php?showtopic=22490
![]() |
#100 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Premium
|
Uspio sam flashnut mob, ali sad mi ne ocitava SIM karticu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
MIUI HR Translator
|
ovdje imaš najnoviji firmware za w200 i custom(zip napravljen) http://rapidshare.com/files/55987102/W200_RAH4014.rar ![]()
![]() |
#104 |
Premium
|
U međuvremenu sam uspio preflešat neki MISC Melinda Generic i radio mi je bez beda jedino što nisam imao Hrvatski. Sad sam ga preflashao sa tvojim fileovima i radi odlicno, imam Hrvatske izbornike, Flash Menu-e. Vidio sam da ima puno drivera za mob na ovoj Poljskoj stranici pa ću još i to ubacit. Care, veliko hvala na pomoći ![]() P.S. Daj mi reci, ti si platio svoj Acc na TopSony-u ili treba proć vremena da bi mogao skidat Firmwarese? Zadnje izmijenjeno od: tutix. 15.09.2007. u 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#106 | |
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#107 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#108 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#109 |
MIUI HR Translator
|
izašao je xs++ 3.0 još je beta ali na mom w810i radi bez problema s ovime možete zaboraviti na far evo primjera kako modati mob s xs-om 3.0 http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=312 ![]()
![]() |
#110 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
evo meni zgleda umro d750 vec modan u w800 radio i sve fino, isao stavljat custom ikone gore i komp se zmrzno... gecrk ![]() ![]()
![]() |
#111 |
MIUI HR Translator
|
možete napraviti backup main-s svim patchevima koje imate u mobu s setoolom start setool,izaberite w810 Start Address: 44140000 Length: 15B56A0 "Read SSW" field označeno kliknite "read flash" i pratite upute od setoola i vaš main s ekstenzijom ssw spremljen je u setool_u datoteci ![]() ko želi ovdje imate moj main s većinom patcheva,gfx i sys uključeni obavezno gfx i sys mape staviti u memoriju telefona/drugo(other) i onda flešati mob s navedenim main-om pomoću setoola start setool,mob w810 add:tu dodati backup-maina.ssw i kliknuti "flash" kome se ne sviđa samo flešati mob s čistim MAIN-om u paketu imate moj main,gfx s ikonama,sys->tu se nalaze mape s driverima(ams=save jar igrica,cus=custom,lay=layout,cam=kamera,audio=acou stic driveri,menu=menu.ml i ikone,flash=swf,mp=skinovi za player,splash=starup&shutdown za jednostavnu promjenu drivera s myphoneexplorerom ili s prijenosom datoteka)i ikone za mob i stick kod samopokretanja ![]() main http://rapidshare.com/files/77157437...chani_main.rar sys:rakista final megabass,kriomag 21.91,nove ikone izbornika,modani layout s manjim fontom i bez loga operatera,novi startup&shutdown,swf meniji,inverted clock... gfx:ikone signala i baterije,plave ikone walkman-a i bluetootha ![]()
MIUI HR Translator Zadnje izmijenjeno od: MASVA. 23.12.2007. u 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Trebam pomoć!!
Ovako imam w200i,i napravio sam neke flash teme ali sad neznam kako da napravim druge ako mi tko može nekako pomoći!!! E i našao sam na netu neke flash icone i ja neznam kako se stavljaju može tko pomoć??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
evo gledo sam malo ovu temu i sad neznam ja instaliram one drivere iz usb_flash_driver ali tamo su mi neki gg(u setool2lite) i nece mi taj program prepoznat mob dal zna ko u cem je problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Hej MASVA, Fleshirao sam svoj mobiitel (w810i) i maknuo Vodafone server koristeci tvoja uputstva i SEToolLite2 v1.07 . Sve je proslo dobro. Moje pitanje je kako mogu dodati samo nove drivere za kameru (bez da flashiram cjeli telefon). Probao sam to ugurati pod MISC files i kliknuo Flash ali nije proslo. Moze i neki link na stranice sa vise drivera za kameru, cisto da vidim sto se sve nudi. Takoder me zanima kako dodati ove patcheve, konkretno me zanima ovaj koji remova restrikcije za shareanje java igara i aplikacije. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=632873&postcount=98 a ako želiš modati bilo što najbrže je s xs-om 3.1 http://rapidshare.com/files/73526795/XS3.1__.rar a ovako to radiš s xs-om http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=312
![]() |
![]() |
#117 |
MIUI HR Translator
|
provjeri koji firmware imaš na mobu trebaš setoollite http://rapidshare.com/files/82010875/setoollite.rar kako ubaciti patch http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=632873&postcount=98 patch priložen ako je firmware r4ea031
![]() |
#118 |
Registered User
|
Hvala, probati cu se poigrati sa patchevima. Ima di kakvo objasnjenje koji radi sto i neki popis? Drugo sto em zanima je sto je gdfs za kojeg stalno napominjes da napravimo backup? u kojem se slucaju on vraca naazad i sto onda dobijem sa tim? Mislim sto ce mi se vratiti (imenik, savagaemovi od java igri i java igre, Vodafone softver i raspored ikona) ako vratim gdfs? Kako to utjece na patchave i drivere koje dodam? Pobrise ih i vrati one stare? |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Registered User
|
Evo da odgovorim na pitanje koje je postavio naociti kolega iznad ovog posta ![]() Nasao sam na Top Sony forumu GDFS is Global Distributed File System. GDFS are unique to each and every phones. GDFS contains the phone settings including EMEI numbers. Jos mi nije jasno, u kojem se slucaju GDFS vraca nazad u telefon? Sto mi se sve vrati sa tim? I kako to da je IMEI u nekom softverskom djelu? Kaj to ne bi trebalo biti hardkodirano u nekom cipu bez mogucnosti promjene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
ako napraviš backup gdfs-a s setoolom onda ćeš ga i vratiti s setoolom dobiješ file u obliku gdfs_xxxxxxxxxxxxx.bin a vraćaš ga u slučaju modanja ili flešanja iznenadni nestanak struje,kabel se iskopča slučajno itd
![]() |
![]() |
|
|