|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() Moj prijatelj već 2 godine na sve moguće naćine pokušava dobit dsl, ali na centrali nema više slobodnih linija i mora ćekat(izgleda do smrti), a udaljen je od mene 50 metara. Ja sam se malo raspitao jel se da išta smuljati u svezi toga i dobio odgovor sljedeći: Ukoliko nema slobodnih linija(ili parica-ne kužim baš), treba dati zahtjev za ISDN, te kad uključe isdn onda se odmah može dobit i dsl. Sad je pitanje jel to istina i jel izvedivo ili ne ??? Kompi nije u pitanju plaćat godinu dana ISDN i dsl pretplatu jer je već jadan totalno izludio. Molio bih toćne odgovore. Hvala. Zadnje izmijenjeno od: zagi. 27.11.2007. u 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Budi frend i podjeli svoju vezu s njim... Nabaci neki wireless router, uzmite flat, podjelite troškove i problem riješen... A on neka i dalje čeka... Doći će optima ili metronet jednog dana ako neće t-com... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Kiflica sa sezamom
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne može, nema ISDN veze s time. Ako on ima telefonsku liniju, onda znači da nije istina da nema slobodnih parica jer on ima paricu, nego jednostavno nema više kapaciteta na DSLAM-u koji će kad-tad bit nadograđen. Jedino rješenje, ako on ne može više čekat, je da ti podijeliš svoju vezu s njim kao što su kolege već predložile. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | ||
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
E sad znam da dolaze na isti DSLAM-u ali koliko sam cuo da svaki DASLAm ima nekoliko rezerviranih slotova za ISDN korisnike bez obzira na zauzetost obicnih analognih slotiva na DSLAM-u.. Prije nekih 3 godine frend dvije kuce iznad mene (tel linija nam ide s krova na krov...) nije mogo uzet ADSL a ja sam mogao (znaci moj broj ukucam ja mogu on ne...) jedina razlika je što sam ja imao ISDN a on nije... Pa sad jel prica drži vodu i danas ne mogu tvrditi ali sam uvjeren da ima razlike.... Ali u svakom slučaju ako se odluci za tu kombinaciju ja bi od njih na pismeno tražio da mi to potvrde i da se obvežu.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Kiflica sa sezamom
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |