|
![]() |
#1171 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
nije stvar u varanju u igri, već u Piratima s kariba koji kradu ključeve. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Headbangig Grunf!
|
jel mi netko može reći dal se može negdje skinuti do određenog levela ili samo lvl 55?? frustrira me kaj moram počet od početka a DVD na kojiem sam imao backupiran main mi je nečitljiv.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Headbangig Grunf!
|
ma neću 55, do toga želim doći.
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
samo jedno pitanjce, sorry ak je vec negdje bilo postavljeno, al fakat nemrem citat 40(!) strana threada... dobio sam neki punkbuster ban, uzgred receno fakat nemam pojma zbog cega, na nekom lijevom serveru i sad se nemrem konektat ni na jedan drugi?! fakat me pili to jer sam se taman uzivio!! grrrr kak da to maknem?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ma skidali su aim bot a u biti je ispalo da je to program koji krade cd keyeve.... mrzim cheatere.... a pb jucer poludio gro ljudi se pokusavalo spojit a svi leteee. a onda se igro BOG i sam fisher bio u kill streaku mislim 52-7 ili 9 i bacilo ga hahahah ![]()
![]() |
#1181 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
nešto čitam na internetu svi dobivaju guid banove i ja dobio a ne varam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ljudi pa sta vi ne citate 10 postova unazad. jako puno ljudi koristi isti cd-key, i sada ako neki mamlaz u americi koji koristi taj cd-key ko i vi doma, i pobere ban radi chiteva, automatski ste ga pobrali i vi... kupit novu igru, origigi, i nema tih problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
imam problem vezan za cod4. srusio mi se sistem i sad kad sam stavio novi sistem i instaliro cod4 i pokrenem mp i on mi ucita mapu sve i kad treba izabrat oruzje pise mi server disconnect. tako na svakom serveru a prije su mi radili ti serveri. verzija je 1,0v. do ceg je problem? i sta se dobije snimanjem patcha 1,2V? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
danas sam i ja dobio pb ban. promjenim cd key (originalni naravno...), ali više mi ne radi stari profil. sad da li ga mogu kako vratit u život budući da sam bio lvl 55 sa skoro svim challengima (fali nekih 5). pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Headbangig Grunf!
|
odgovor je: NE!
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
joj jedva cekam seriale |
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Headbangig Grunf!
|
dajte čitajte malo početkom 12 mjeseca bi se trebali pojaviti.
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
molim za vase cjenjeno misljenje! zanima me dali cod 4 ima ikakv esanse da radi na ovoj konfi? amd athlon xp-m @ 2.4GHz: fsb 400 MHz 3 * ocz gold vx 512 mb = 1.5 GB rama@ 333Mhz ati radeon 9800 pro @410/720 ostalo je manje bitno Unaprjed vam hvala ![]() cist somljam da bi mi to radilo jer nemem sse2??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Tijekom 12. mjeseca ću moći nabaviti cd-key za CoD4 za svakoga tko zatraži. ![]() U zadnje vrijeme sve više ljudi ostavlja narudžbe na mom siteu, izgleda da igra postaje popularna.. Ali meni se ne igra previše.. Valjda to ima veze s tim što sam previše igrao Free For All na serveru za 32 igrača na mapi Shipment, to je nešto nenormalno.. Mapa je jako mala, Martyrdom & Airstrike everywhere, mucho spawnkilling - your worst nightmare ![]() BTW, tek sam na 40+ levelu, dobio sam 3x Frag ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
e a ljudi evo instaliro sam ga i imam probleme molim vas misljenje pokrenem singleplayer i igram i kad izađem iz prvog hangara igra rikne javi erora sto to znaci? Zadnje izmijenjeno od: asdf123. 27.11.2007. u 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|