|
![]() |
#1 |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
MS Office 2007 pitanje
Zanima me da li postoji mogućnost da prilikom ispunjavanja word dokumenta spojim dva mjesta unutar njega, tako da dok ispisujem jedno mjesto drugo se automatski popunjava istim tekstom. Naime svakodnevno upisujem različite iznose u wordu koji se trebaju napisati na dva ili više mjesta u istom dokumentu, pa bi mi takvo automatiziranje procesa uštedilo dosta na vremenu.... Unaprijed zahvalan.
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Možda odgovor nije na mjestu, pa ti se unaprijed ispričavam, ali u slučaju da se radi o nekom formularu ili nečem sličnom, čini mi se puno prihvatljivije rješenje napravit to u Excelu. Malo je nezgodno unutar stupaca i redova izgradit formular (u biti i to je jednostavno kad navikneš), ali je kasnije puno zahvalnije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Vječni Student
|
Citiraj:
Okrenuo sam sve naopačke i došao do rješenja, ali to nikako ne radi u praksi. Problem je u tome što se rezultat ispiše na određenom mjestu kada ručno upotri***im "paste link", ali on se ne mijenja automatski kako se mijenja i rezultat, nego uvijek sve moram ručno kopirati, a to nema smisla onda.... U svakom slučaju hvala na pokušaju. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
Razlika između Worda i Excela je što Word ne barata tablicama dinamički, dok Excel to radi, tako da je to razlog zašto se u Wordu ne mijenja varijabla, dok će se to u Excelu promijenit.
![]() |
#5 | |
Vječni Student
|
Citiraj:
![]() Teško da tu išta mogu promijeniti.... Btw, gore su mi cenzurirali riječ "Upotri***im" iliti "upotr-i-j-e-bim".... ![]() ![]() Dajte nek netko to popravi. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Ja imam pitanje koje se tiče product key-a, odn, nedostatku istog. Jel se takvo nesto moze ovdje traziti?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Dobro, ajmo ovako. Ja imam operacijski sustav vista. Kojeg sam dobio sa laptopom kojeg sam kupio u vemilu. Oni su mi instalirali microsoft office 2007 small business. I ja za to ne mogu naci nigdje key. I sta da ja radim sad? Cuo sam da se to ni ne moze naci na netu. Jel to istina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
zar nije sam docx format napravljen za to da bi se neke stvari unutar file-a mogle lakse mjenjati, bas ovo sto u prvom postu se trazi? jer docx je u biti skup podataka. probaj promijeniti extenziju docx filea u zip i ekstraktaj, pa pogledaj sta ces dobiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|