|
![]() |
#305 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@crash..da na žalost ne radi. x800 je kud i kamo bolja kartica od x1600/x1650 ali na žalost sharderi 3.0 je ubijaju ![]() ja sam igrom slučaja dobio 7900gs pa se nebum previše žalio do tada sam imao x800gto koja je jako dobro radila štviše odlično je radila @Gjurovski..ma igra mi je dosadna do boli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Meni na 8800 GT igra leti, ali sve onak kockice vidim kad se jaaaaaaaako približim objektu, a valjda je to sve zbog DirectX-a 9.0c i XP-a. Ali sve u svemu, grafika je 5+ kad se ne približavam, a čak i kad je blizu. Da samo dođe DirectX 10 za XP (originalni Microsoft product, ne od Alky Projecta). Cijela igrica je 5+. |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja jučer instalirao, igrao 3 sata, i deinstalirao. Predosadno i živcira me to razmišljanje i traženje prolaza i nekih itema, bla bla.. grafika je fina, no to je to. atmosfera je ok. no meni presporo odvijanje radnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
bioshock
Igrica mi se stalno ruši odmah na početku kada sa letjelicom leti po gradu Rapturu.U čemu je problem.Konfiguracija:NVIDIA GEFORCE 8500 GT,INTEL(R) CORE 2 DUO CPU E6550 2.33 GHZ,ASUS P5VD2-VM.Čitao sam na nekom forumu da je bilo sličnih problema i kod drugih.Molim pomoč! |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Vidim da je ovaj topic vec duze mrtav, no ne namjeravam ga ozivjeti, nego smao pitati nesto. Nabavio sam jucer igru, kupio od jednog clana ovdje, no on me podsjetio na nesto sto sma jednom davno procitao i zaboravio. Igra se naime navodno moze instalirati smao 5 puta. Je li to istina? I ako je, jel se moze tome nekako doskociti, ili nista, nakon 5. puta ju mogu baciti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
To je bio u prvi par mjeseci nakon izlaska igre, ali je sada neograničeno. Edit: samo da kažem da sam mislo kupit igru i kada sam otišao na cro vortex da je naručim pročitao vjest da ima to glupo ograničenje i instantno odustao od kupnje, mislim da su jako puno kupaca izgubili s time. |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Premium
|
Jel to sigurno? I kako mislis SADA je neograniceno? To sa nekim patchem ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma to ti je zaštita preko interneta nekako funkcionira (valda) to su uklonili nakon par mjeseci, možda i tjedana. Porbaj google ali sam 99.99% siguran da sad možeš instalrat mnogo puta i na više računala |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: @Sheby Našao sma jedino ovo: http://support.take2games.com/cgi-bi...i=&p_topview=1 A tu kaže da je povečano sa 2 odn 3 instalacije na 5 ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ABuser. 21.01.2009. u 20:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Premium
|
Ni ja inače, ali eto, prvo - nisma znao, a drugo, dao sma samo 100kn za nju, no nije to vazno sad, nego je stvar u tome sto me zanima je li maknuta ta zastita, tako da znam da mogu bezbrizno instaliorat igru, ili radje da cekam, jer jos ju ne bih poceo igrati, a tko zna kada budem, mozda cu windowse dotad reinstalirat ili nesto drugo sl pa eto, da mi ne propadne instalacija |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ni meni se ne svidaju takve zastite. Mislim da ima rjesenja za tebe. Sad kad imas original igru mozes imati i 1 backup za kucnu uporabu. Da ne trosis instalacije. Mod nek obrise moj post ako je protiv pravila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
evo nisam jos odigroao tu igru i sad sam poceo igrat i ok je ali cim dodem na onaj vending machine ili ako hakiram one letece robotice mis toliko trza da je nemoguce nesto napraviti.smrzne se pa radi pa se opet smrzne i tako svakih 2 sekunde.mis se smrzne ne igra. inace van toga radi savrseno. ima kakav fix za to?
![]() |
#328 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
jel imao tko problema sa ztvukom na windows 7? uvodni filmis se cuje sve normalno i kad padne u more nema zvuka.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Dok sam trazio za svoje vidio sam da ljudi imaju raznih problema sa zvukom u Bioshocku. Probaj googlat svoje sa detaljnijim opisom problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
rijesio....treba aktivirat "stereo mix" u audio devices i stavit na dvd quality.... If you run HD realtek onboard, and vista, everyone here needs to try this. I too was getting sound issues, even crashes and stuttering everywhere. I couldn't stand to play bioshock, and I was getting ready to take it back to the store. I made just only THREE CHANGES and it fixed the entire game for me. I went to the bioshock.exe file, and altered it so I DID NOT run it in compatibility mode, or as an administrator, I DISABLED THESE FEATURES. These things were causing my game to crash at start up and when I go to change graphical settings in the game. Everyone thinks this fixes the music after the plane crash, well IT DOES! But it causes MANY MANY MANY MORE PROBLEMS TO SURFACE. Such as crackling sound, constant selective crashing and so forth. The thing I did to make sound visible after the plane crash was go to the realtek control panel, I ENABLED STEREO MIXING (This is what gives you SOUND AFTER THE PLANE CRASH!) And afterwards I went to the stereo mixing tab and clicked the button that says DVD FORMAT. The settings were changed from CD format to DVD FORMAT. This fixed the stuttering problem I was having. I can now happily run bioshock perfectly, with minimum problems. I get no crashing, smooth, clear sound, and best yet, I get great framerate in high on a great resolution. If anyone has realtek onboard and vista, THIS SHOULD FIX ALL YOUR PROBLEMS!! a evo i video: http://www.youtube.com/watch?v=zOvDXxKDQFk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|