|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
2 zvučne u kompu?
kupio sam x-fi platinum karticu i naravno disejblao integriranu. Sad bi me zanimalo da li bi bilo moguce da se x-fi koristi za izlaz na pojacalo, a da integriranu koristim iskljucivo za front panel, sa ustekavanje slusalica i mikrofona. Prvenstveno bi me zanimalo da li je moguce da te dvije kartice rade simultano... nadam se da sam bio koliko toliko jasan s pitanjem thnx in advance... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Naravno da je moguće. Samo u programu s kojim slušaš muziku podesiš koja je output. Windowsi i igre će koristiti onu koju postaviš kao defaultnu u control panelu. Za brzo switchanje između defaultnih zvučnih kartica potraži System Tray Audio Device Switcher i Quick Sound Switch, ako se dobro sjećam ovaj drugi mi je bio bolji. http://www.mp3vcr.com/stads/ http://www.quicksoundswitch.toflo.de/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Ne mora to bit nužno tako kako su ti odgovorili. Ovisi o ploči. Na mojoj matičnoj se automatski disablea onboard zvučna kad upiknem drugu i nemože se u biosu uključit dokle got je druga unutra.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo slozio sam kako je prvi kolega rekao, X-Fi je spojen na Yamahu 359 reciever (za zwer, to je super ultra spleši haj faj za tebe ![]() ![]() Jos jednom thnx svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
evo i ja pokuso napraviti isto da nemoram svaki put ukopcavati slusalice kada se cujem s nekim... uspjelo mi je ali problem je sto kada imam instalirane drivere od on board zvucne onda mi se cuje zujanje na x-fi, nije jako ali kvragu zasto sam kupio dobru zvucnu ako ne zelim cisti zvuk... a tuge... zvucne u pitanju su ac97(ili tako nesto) i x-fi extreme music...maticna epox npa+ nforce4 s939 jel ima nade to srediti??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|