![]() |
2 zvučne u kompu?
kupio sam x-fi platinum karticu i naravno disejblao integriranu. Sad bi me zanimalo da li bi bilo moguce da se x-fi koristi za izlaz na pojacalo, a da integriranu koristim iskljucivo za front panel, sa ustekavanje slusalica i mikrofona. Prvenstveno bi me zanimalo da li je moguce da te dvije kartice rade simultano...
nadam se da sam bio koliko toliko jasan s pitanjem thnx in advance... :chears: |
Naravno da je moguće.
Samo u programu s kojim slušaš muziku podesiš koja je output. Windowsi i igre će koristiti onu koju postaviš kao defaultnu u control panelu. Za brzo switchanje između defaultnih zvučnih kartica potraži System Tray Audio Device Switcher i Quick Sound Switch, ako se dobro sjećam ovaj drugi mi je bio bolji. http://www.mp3vcr.com/stads/ http://www.quicksoundswitch.toflo.de/ |
sve ok ali koristi to obrnuto... slusalice spoji na x-fi a muziku na integriranu jer ionako nemas neki spešl hifi postavljen nit slusas glasno...
|
Ne mora to bit nužno tako kako su ti odgovorili. Ovisi o ploči. Na mojoj matičnoj se automatski disablea onboard zvučna kad upiknem drugu i nemože se u biosu uključit dokle got je druga unutra.
|
Evo slozio sam kako je prvi kolega rekao, X-Fi je spojen na Yamahu 359 reciever (za zwer, to je super ultra spleši haj faj za tebe :D) i na Rogersove zvucnike, no kad moram ugasiti reciever (zena spava) samo switcham na onboard i na front panel te na slusalice:goood:
Jos jednom thnx svima:chears: |
evo i ja pokuso napraviti isto da nemoram svaki put ukopcavati slusalice kada se cujem s nekim... uspjelo mi je ali problem je sto kada imam instalirane drivere od on board zvucne onda mi se cuje zujanje na x-fi, nije jako ali kvragu zasto sam kupio dobru zvucnu ako ne zelim cisti zvuk... a tuge... zvucne u pitanju su ac97(ili tako nesto) i x-fi extreme music...maticna epox npa+ nforce4 s939
jel ima nade to srediti??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:20. |