|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
IDE u SATA
dali je ikako moguće hard disc sa IDE ulazom pomoću nekakvog adaptera prebaciti u SATA, ako je moguće sa čime, koliko košta i gdje uzeti, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Naravno i ne bi smjelo biti skupo - ![]() Zadnje izmijenjeno od: tor. 30.10.2007. u 16:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#4 |
Premium
|
glavno da radnik u hg spota u splitu na moj upit o ovakvom adapteru, odgovara da nikad nije čuo za tako nešto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Malo jeftinije i radi preko usb-a http://www.chipoteka.hr/www_new/modu...fra=7500000294
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
šta nemožeš uzet PCI Sata kontroler..ja ga imam..platio ga nekih 60kn mislim u linksu.
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Dobre stvari su ti adapteri, jedino ne mogu se kačit na HDD koji su položeni pod 90°u horizontali u nekim kućištima, zbog bočne str. ![]() Ako netko nađe za manje od 100kn neka tu posta, ja sam isto zainteresiran za kupnju 3 komada već duži period ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
ja sm nedavno trazio i svi su >150-ak kunica. imam 3 diska u kompu 2 sata i jedan ide a jos jedan disk mi doma stoji posto je ata a nemam ga kam ustekat, mozds ubodem sata dwd/rw pa oslobodim jedan prikljucak |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
jer ja imam problema sa snimačima, i izgleda do konotrolera. neda mi se kupovati i mijenjat novu ploču pa razmišljam da li bi bilo pametnije uzet ovaj kotroler ili neku drugu polovnu soc a matičnu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja kupio IDE to SATA adapter u Chipoteci za 75,00 kn. Sifra proizvoda je 7500000427 pa nek potrazi na www.chipoteka.hr koga zanima. I naravno odmah imam problem. Spojio sam preko njega przilicu ali kada bootam Win XP komp mi se smrzne na uvodnom ekranu. U biosu mi uredno procita przilicu a i kad digne Safe mode with command prompt tamo mogu uredno citat sadrzaj DVD-a. Imao sam instalirane neke Daemon toolse pa sam ih deinstalirao. Nije pomoglo. Ima nekih prijedloga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a neki jeftilen sata na pata, dakle obrnuto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
evo idem upravo kupit jedan komad , spojit cu hard pa ću vidit jeli štima..hmm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
kupljeno ovo iz chipoteke za 75kn radi ko sat na maxtorovom disku od 200gb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako bude zainteresiranih mogao bih nabaviti IDE na SATA konverter Cijena bi bila po komadu 80kn + poštanski troškovi (30-40 ovisi gdje se nalazite). Cijena za veću količinu od 4 komada bi bila 70kn/komadu. edit: Uz adapter isporučujem dodatni naponski adapterski konektor te SATA kabel ![]() Napominjem da trenutno nemam neku veću količinu (3 komada probna uzorka). Bude li zainteresiranih nova pošiljka bi dosša za 15-tak dana. Sliku adaptera sa linkom ću naknadno ubaciti.
___________________ |^^^^^^^^^^^^^|____ | Network Impact... | '|";\,___. |_..._....._____===|=_|__|...,]| "(@)'(@)****|(@)*(@)***(@) Zadnje izmijenjeno od: Maky. 15.11.2007. u 11:19. Razlog: dodatak ponudi |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo obećanih slika na tržnici. http://forum.pcekspert.com/showthrea...161#post870161
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|