|
![]() |
#1 |
Profesionalni amater
Datum registracije: Oct 2007
|
Kućište i vodeno za Q6600
Jel mi može netko preporučiti kućište i vodeno koje će držati klokani Q6600 na solidnoj temp da se ne moram brinuti o tome...po mogućnosti da to dvoje zajedno ne prelazi 2600kn.Mislio sam uzeti kandlaf lcs ali nakon preporuka ljudi sa foruma ipak sam se predomislio pa eto tražim opet vašu pomoć..hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=85953 Sta ovdje nije valjalo nastavit? ![]() Za 10 dana mozemo opet ocekivati temu "Koje najbolje air hladjenje da kupim" Jos jednom. Makni se sa vodenog, uzmi posteno zracno hladjenje i neko normalno kuciste i 1 kilu kuna spremi u djep. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
nikako ne kuzim te ljude. covjek ti lijepo kaze: IMAM 2600KN ZA POTROSITI! a ti pametujes s zracnim hladenjem. a covjek ti je lijepo rekao: HOCU VODENO HLADENJE! i potpuno je u pravu. zeli dobru stvar i to je to. stvarno nikako ne kuzim te ljude. znaci, kupimo svi dacie i spremimo nofce u dzep. za tebe jedan veliki ![]() ovako..uskoro zavrsavam svoje vodeno hladenje. koliko vidim sve komponente su odlicno ocjenjene. a iznos vodenog je manji od 200 eura. i neko dobro kuciste, i eto te u okviru tvojih financija. a mogu ti reci da izgleda odlicno. sve dok nisam ovo vidio kod sebe, nisam imao dojam koliko je fora vodeno bez sile ventilatora i kablovinja. eto, za dan dva ide review sa slikama ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gradjanin. 14.11.2007. u 12:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Profesionalni amater
|
Za zračno ćemo za 10 dana a sad o ovome... ![]() Većinu stvari za novi komp sam uzeo još trebam to riješiti i grafičku a to ću pričekati da iziđe nova ATI Pa neću zračno jer mislim da ga neće moći držati na 3.6(nemoj ni pitat zašto mora biti 3.6 ili više) a osim toga ako imam love zašto nebi kupio šugavo vodeno pa da budem miran...a što se tiće kućišta htio bi neko zbilja dobro jer već sam promjenio 100 kućišta i uvijek sam uzeo neko prosječno e sad želim neko odlično P.S.Evo mogao bi i do 3000kn ići |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Idemo redom: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
antec p182 oko tisucu kuna..proguglaj za testove vodeno cca 1500kn-cpu+gpu+pumpa+radijator+tank+crijeva+spojnice+raznorazni estetski dodaci+tekucine+uv boja+ventilatori...sve to ulazi u tu cijenu znaci ostaje ti jos prostora za tvoje osobne zelje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Profesionalni amater
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Baš sam razmišljao da uzmem antec p182 a za vodeno jel mi možeš samo napisati dijelove i gdje si ga uzeo?(u sloveniji ili..?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
uzeo sam p182se (ovo SE znaci onaj kromirani-ogledalo look bocnih stranica i prednjih vrata). ja sam ga prvenstveno uzeo radi tog ogledalo izgleda, a bogme je super prosao i na testovima. vrijedi ulozenih novaca. i vise ![]() btw...kako me je moding uzeo i navukao, mozda se mozemo dogovoriti da ti ga prodam. imam ludu ideju u glavi za svoje moding kuciste tako da mi ovo nece trebati, pa ako te zanima javi. vodeno: laing 1+ pumpa, magic 3 radijator, 250ml spremnik, zalmanove gpu(8800gtx) i cpu(wb5) blokove i brdo dodatne opreme. kako u 'rvatskoj toga nema, dajmo nofce slovencima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Profesionalni amater
|
Ma to kućište mi se jako sviđa,gledao sam po netu pa vidim i da su review-i odlični jedino me brine njegova veličina..da će mi to biti gusto unutri jer imam 5 hard diskova i 2 pržilice,još kad vodeno stavim i u budućnosti možda sli(jer nebi kupovao opet novo kućište kad bude nadograđivao konfu)...neznam kakve su preporuke kod nas za Thermaltake Armor VA8000BWS ali vidio sam da je dobilo dobre ocjene-osim toga kućište je ogromno pa bi mi sve stalo...a što se vodenog tiče mislim da ću uzeti isto ko i ti...samo ću čekati da dođe blok za 8800GT |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
antec ima dobra kucista i ovdje na forumu ti vise cijene antec kucista kao i sva druga osim TT.a ja imam doma TT kandalf LCS i ja sam zadovoljan sa njime jer se nisam htio gnjavit sada sa tim vodenim i kupovat sve posebno ovo je po meni cist okey rijeseno i na kraju ti ispadne neki best buy jer dobijes kuciste od 1000kn i 700kn vodeno hladenje a sve to nije nimalo lose napravljeno niti lose hladi jedino je malo glasnije kuciste al se priviknes... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Profesionalni amater
|
Citiraj:
Ninoffmaniak sigurno si mislio na Antec 900 a ne 9000...nije loše kućište ali ipak mislim da je P182SE bolje..a i čuo sam da se prašina ko luda skuplja u njemu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Profesionalni amater
|
Pa evo tražim to drugo bolje rješenje pa nitko ništa jedino Gradjanin je nešto predložio.Jel ima možda neki dobar(da će dobro hladiti Q6600 na 3.6) komplet vodenog za kupiti da ne moram to dio po dio kupovati...i šta kažete za kućište?koje bi bilo najbolje da uzmem |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
budem ti stavio sliku kako izgleda p182se sa dva harda dvdom i mega vodenim. a prostora jos uvijek vise nego sa zracnim. jE$%&/&%$#$%%em ti zalmanov gtx blok...toliko za sada...upoznati cu vas kaj mi se desilo s njim grrrr btw...upravo i je prednost tog kicista kaj ima posebne kaveze za hardware. kavez za taman 5 hardova. kavez za 4 dvd ili kaj god uredaja. i kavez za flopy u koji opet mozes staviti jos hardova. pa kavez za napajanje, te srednji dio za plocu. hermeticki je napajanje odvojeno u svom tunelu sa hard kavezom, izmedu je vent koji ih hladi, a imas otvor (harmonika vrata koja otvoris koliko ti treba) kroz koji provuces zica koliko ti treba prema sredini. uglavnom, jako dobro inzenjerski rijeseno kuciste. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|