![]() |
Kućište i vodeno za Q6600
Jel mi može netko preporučiti kućište i vodeno koje će držati klokani Q6600 na solidnoj temp da se ne moram brinuti o tome...po mogućnosti da to dvoje zajedno ne prelazi 2600kn.Mislio sam uzeti kandlaf lcs ali nakon preporuka ljudi sa foruma ipak sam se predomislio pa eto tražim opet vašu pomoć..hvala:respekt:
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=85953
Sta ovdje nije valjalo nastavit? :stoopid: Duple teme otvaras Za 10 dana mozemo opet ocekivati temu "Koje najbolje air hladjenje da kupim" Jos jednom. Makni se sa vodenog, uzmi posteno zracno hladjenje i neko normalno kuciste i 1 kilu kuna spremi u djep. :kafa: |
Citiraj:
nikako ne kuzim te ljude. covjek ti lijepo kaze: IMAM 2600KN ZA POTROSITI! a ti pametujes s zracnim hladenjem. a covjek ti je lijepo rekao: HOCU VODENO HLADENJE! i potpuno je u pravu. zeli dobru stvar i to je to. stvarno nikako ne kuzim te ljude. znaci, kupimo svi dacie i spremimo nofce u dzep. za tebe jedan veliki :lol2: ovako..uskoro zavrsavam svoje vodeno hladenje. koliko vidim sve komponente su odlicno ocjenjene. a iznos vodenog je manji od 200 eura. i neko dobro kuciste, i eto te u okviru tvojih financija. a mogu ti reci da izgleda odlicno. sve dok nisam ovo vidio kod sebe, nisam imao dojam koliko je fora vodeno bez sile ventilatora i kablovinja. eto, za dan dva ide review sa slikama ;) |
Za zračno ćemo za 10 dana a sad o ovome...:lol2:
Većinu stvari za novi komp sam uzeo još trebam to riješiti i grafičku a to ću pričekati da iziđe nova ATI Pa neću zračno jer mislim da ga neće moći držati na 3.6(nemoj ni pitat zašto mora biti 3.6 ili više) a osim toga ako imam love zašto nebi kupio šugavo vodeno pa da budem miran...a što se tiće kućišta htio bi neko zbilja dobro jer već sam promjenio 100 kućišta i uvijek sam uzeo neko prosječno e sad želim neko odlično P.S.Evo mogao bi i do 3000kn ići |
ja da sam na tvom mjestu uzeo bi taj kandlaf lcs, prej**** kuciste za te pare
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Idemo redom: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
antec p182 oko tisucu kuna..proguglaj za testove
vodeno cca 1500kn-cpu+gpu+pumpa+radijator+tank+crijeva+spojnice+raznorazni estetski dodaci+tekucine+uv boja+ventilatori...sve to ulazi u tu cijenu znaci ostaje ti jos prostora za tvoje osobne zelje. |
Citiraj:
Baš sam razmišljao da uzmem antec p182 a za vodeno jel mi možeš samo napisati dijelove i gdje si ga uzeo?(u sloveniji ili..?) |
uzeo sam p182se (ovo SE znaci onaj kromirani-ogledalo look bocnih stranica i prednjih vrata).
ja sam ga prvenstveno uzeo radi tog ogledalo izgleda, a bogme je super prosao i na testovima. vrijedi ulozenih novaca. i vise :) btw...kako me je moding uzeo i navukao, mozda se mozemo dogovoriti da ti ga prodam. imam ludu ideju u glavi za svoje moding kuciste tako da mi ovo nece trebati, pa ako te zanima javi. vodeno: laing 1+ pumpa, magic 3 radijator, 250ml spremnik, zalmanove gpu(8800gtx) i cpu(wb5) blokove i brdo dodatne opreme. kako u 'rvatskoj toga nema, dajmo nofce slovencima :fiju:. eto, pitaj ako te kaj zanima. ponavljam, opsiran opis konfe ubrzo. |
Ma to kućište mi se jako sviđa,gledao sam po netu pa vidim i da su review-i odlični jedino me brine njegova veličina..da će mi to biti gusto unutri jer imam 5 hard diskova i 2 pržilice,još kad vodeno stavim i u budućnosti možda sli(jer nebi kupovao opet novo kućište kad bude nadograđivao konfu)...neznam kakve su preporuke kod nas za Thermaltake Armor VA8000BWS ali vidio sam da je dobilo dobre ocjene-osim toga kućište je ogromno pa bi mi sve stalo...a što se vodenog tiče mislim da ću uzeti isto ko i ti...samo ću čekati da dođe blok za 8800GT
|
antec 9000
po meni ako nemas ogranicenja sto se financija tice nema bolje od toga |
antec ima dobra kucista i ovdje na forumu ti vise cijene antec kucista kao i sva druga osim TT.a ja imam doma TT kandalf LCS i ja sam zadovoljan sa njime jer se nisam htio gnjavit sada sa tim vodenim i kupovat sve posebno ovo je po meni cist okey rijeseno i na kraju ti ispadne neki best buy jer dobijes kuciste od 1000kn i 700kn vodeno hladenje a sve to nije nimalo lose napravljeno niti lose hladi jedino je malo glasnije kuciste al se priviknes...
|
Citiraj:
Ninoffmaniak sigurno si mislio na Antec 900 a ne 9000...nije loše kućište ali ipak mislim da je P182SE bolje..a i čuo sam da se prašina ko luda skuplja u njemu |
Antec P182 je klasu bolje od Anteca 900 (nine hundred).
|
Joj kaj ste tolko zapeli za taj Kandalf LCS? Ona napred maska je totalno ruzna, o nespretnosti te hrge od prednjeg dijela da i ne pricam ;) . Bolje te pare potrosit na neko drugo rjesenje :lol2:
|
Citiraj:
|
budem ti stavio sliku kako izgleda p182se sa dva harda dvdom i mega vodenim. a prostora jos uvijek vise nego sa zracnim.
jE$%&/&%$#$%%em ti zalmanov gtx blok...toliko za sada...upoznati cu vas kaj mi se desilo s njim grrrr btw...upravo i je prednost tog kicista kaj ima posebne kaveze za hardware. kavez za taman 5 hardova. kavez za 4 dvd ili kaj god uredaja. i kavez za flopy u koji opet mozes staviti jos hardova. pa kavez za napajanje, te srednji dio za plocu. hermeticki je napajanje odvojeno u svom tunelu sa hard kavezom, izmedu je vent koji ih hladi, a imas otvor (harmonika vrata koja otvoris koliko ti treba) kroz koji provuces zica koliko ti treba prema sredini. uglavnom, jako dobro inzenjerski rijeseno kuciste. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33. |