|
![]() |
#91 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
što više bodova imaš to si bolji na ljestvici. pošto si ti pao sa početnih 500 na 452 znači da si truba
![]() |
#92 |
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: dj_dannijel. 14.11.2007. u 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Upiši kod od igrice kaj si kupio. U suprotnom, pokrij se po ušima, i brzo editiraj post da ti ne bi modovi skužili.
![]() |
#96 |
love is back
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
love is back
|
https://pes2008web.winning-eleven.ne...l?lang=ENGLISH Ili ako ti tak nebu išlo pokreneš autorun na orginal dvd-u i imaš prvo user online registration... Tam buš trebal ispunit podatke i odabrat lozinku koju nisi znal napisat.... A jednostavno je... E kad se registriraš imaš i cd-key i password i možeš iti online... Ja sam imal dosta problema pa ako to složiš i nebudeš se mogel spojit s nikim kontaktiraj me na msn:dj_dannijel@hotmail.com ili mi pošalji mail p.s: E al moraš imat orginal, bez zamjere al ima ljudi koji misle s kopijom igrat online... |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Jedno pitanje za sve igrace,pitao me frend jer za igranje nuzan gamepad sa ona dva sticka kao na padu od plejke, veli da je dobio uz komp onaj logitech za 70kn koji je kao kopija prvih padova za plejku 1 koji nisu imali one 'palice' ,dakle ima 4 tipke za smjer i 4 + 4 za igrati ? hoce li mu mozda faliti neki featuri sa 'palica' ? ja mislim da ne, ali pitam jer nisam probao i jos igram stari pes , ali on misli uzeti original pa da se ne zezne , odnosno ako treba da uzme odmah i posteni pad ak ovaj ne bu dobar ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma pes8-ica mi je zakon, sjecam se prije 2-3 mjeseca sam igrao 6-icu na najjacoj tezini, i sa Fredom busio golmane sa 40-ak metara, a sada to vise bas i nije moguce, malo se ipak nesto popravilo, neznam za grafiku posto neam 3.0 šerder, ali i ne medium mi je super... Igra je za svaku pohvalu...i ono pucanje "vanjskom" je super složeno...
![]() |
#102 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
love is back
|
Danas sam shvatil da se igra približava fifi... Loše buraz... Loše... Online koma.... Jedno kaj valja je grafika... E da obrazložim zakaj se približava fifi... Zbog tog kad naprimjer ide Ronaldinho s loptom na nekog slabog igrača uopće nemoraš skretat ili dribljat... Samo ravno.... E i prođeš.... Mislim fakat šrot.... E i da... Ronaldo(Ne Kiki, onaj drugi, debeli) Kako je on dobro napravljen... E ubijem se kad vidim kako pići, driblja, i zabija golove s puškom. I ima još još još dosta igrača koji su napravljeni jače nego su u stvarnosti... Online bude možda dobro kad slože teleportiranje... Igram igram, vidim prazan prostor, idem, vučem, (prvi igrač mi 10m)ono najednom pred mene klizečim... Jeeaaaaaa cool... Nabijem... A trebate vidjet kakve golove zabijam.... Haha... Zabil sam gol tako da sam pucao s oko negdje 20m i golman uhvati loptu.... Krene on ispucat loptu kad ono lopta u mreži i čuješ komentatora Goooool.... Izgubio je ocjenu.... U GP ima 16/20... ak se ne varam 6 je imala 19/20.... neda mi se sad tražit... Al sve u svemu on je legendarni.... al ča češ... pokvarili su se.... Bez uvrede al ja samo prikazujem svoje mišljenje... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
|
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
User Registered
|
ja isto imam problema sa registracijom jel mi nikako ne prihvaća reg code,a probao sam se spojit i registrirat preko ps3 i pc,ma u biti nema kaj nisam probao već lagano ludim, inače igra je za ps3, kad sam zvao videotop rekli su mi da trenutno nemaju ni jednu kopiju na lageru ali kad dobe za 10 dana da će mi dati novi kod a fakat mi se neda toliko čekat..... jal ima tko kakvu ideju,mislim igra je sigurno bila zapakirana i nema šanse da je neko već upotri***io moj kod ali ponavljam stvarno sam sve načine registracije pokušao........ ono fakat bi htio probat taj network play da vidim jel vrijedim kaj ![]()
![]() |
#110 |
|
![]() |
#111 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kupili frend i ja igre jucer da mozemo igrati medjusobno i nemozemo se spojiti. Zasto nema servera nego samo pretrazivanje soba? Kaj je ovo direct ip? Oboje imamo wlan, i kad se idemo spojiti jedan na drugoga kaze da se nemoze spojiti. EDIT: Evo sada vidim da se nemogu spojiti na nikoga. Prepozna igra sve, cak i napise kakva je konekcija sa drugim igrace ali se ne mogu na nikoga spojiti. Imam Amis wlan, koristim nod32 i firewall sa sp2. Da li itko ima neku ideju? EDIT 2: Uspio sam. Potrebno je ugasiti sve network konekcije na kompu osim one koju koristite.
MBO Gigabyte M56S-S3, Napajanje CHIEFTEC 450W, AMD Phenom 9650 ,3 gb ram ddr2 800mhz, ATI Radeon x4670 512 mb, HDD WD black 1 TB www.prometna-zona.com Zadnje izmijenjeno od: DEEMon. 17.11.2007. u 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Hejter
|
Igram vec par dana i mogu reci - I like it very much ... jedino me sudac malo nervira , probao sam igrati na tipkovnici i neigrivo mi je , a kako sam svoj smartbox dao frendu za plejku , a nije mi se dalo na drugi dio grada , uzeo sam logitech precision i prezadovoljan sam , precizan je i odlicno reagira na tipke , kao i prvi dual shock na plejki jedan i iss98 tamo nekad davno ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
User Registered
|
eto i meni je proradila šifra mislim ono sama od sebe!?! ![]() radi skoro pa savršeno na ps3 i eto tek sad vidim koliko vrijedim ![]() stvarno se nisam dugo ovako dobro zabavljao, još kad sama igra nebi trzala i kad bi im server bio oke bio bi stvarno pre prezadovoljan,ali kak je meni tak je i drugima........ ako ima zainteresiranih da bacimo koju tekmu nek se javi ![]()
![]() |
#114 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#115 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nije direct IP ali sam imao osjecaj da radi na tom principu (+nije mi radilo kao i druge igre preko direc ip-a). Logiras se na server i onda kreiras igru i cekas. Isto tako mozes traziti tko je kreirao igru. Nema vise servera (engleski, francuski...). Inace igra mi steka online. I to kad dribljam, skrecem, pucam...
![]() |
#118 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
sta se tice online , trenutno sam u top 400 ako hocete igrat msn - marcellius09@hotmail.com xfire - marcellius09cro samo radim svakim danom od 15-24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Inace....to je u nogometnom zargonu(mi koji igramo inace nogomet znamo) pucanje venjskim felšom...pogledaj malo bolje u nekim situacijama....kad pukne vanjskom stranom kopačke... ![]()
![]() |
|
|