![]() |
Pro evolution soccer 2008
Konačno izašlo....
Vaši dojmovi... |
Ne šljaka sa vistom i 4gb rama, inace mi se svidja vise od fife (moje osobno misljenje) iako bi po meni i jedno i drugo trebalo biti puno bolje...
|
Kakve veze ima imaš li 4GB memorije? Inače, meni na Visti 64 radi bez problema.
|
Citiraj:
|
Proba na PS2 i nije ono što sam očekiva, sutra bi triba dobit za PC pa ću vidit!
|
Moji dojmovi:igra je bolja od prethodne, grafika ide ok, lijepo izgleda, realnija je(pes je uvijek bio dosta realan)
Još nek samo slože online play za pc, našo sam neke male bugove, pa nek izađe još koji patch i igra če bit odlična |
Dobra je. Nadam se da ce izaci neki patch zajednice koji će prepraviti imena klubova, igrača i dresova.
Zato je gušt igrati sa Dinamom. Igram i sa Arsenalom ali me živcira što za razliku od 06 nisu licencirali ime kluba, stadion i dresove, igrači su ok. HNL bi trebao Konamiju dati đabe licencu za cijelu prvu ligu da malo podigne rejting ako kod nikog drugog onda u očima igrača. |
Citiraj:
Kakve veze?! Malo proguglaj pa ćeš vidjet da nisam jedini koji ima ovaj problem... Izvadiš jedan keks rama van, radi, vratiš ga unutra, ne radi... Samo javi da nemaš dovoljno jak komp i moš igrat samo na najslabijim detaljima i rezi... |
Citiraj:
|
Citiraj:
I jedan frajer ima intel proc, 4 gige rama, 8800 i on ima isti problem... EDIT: Ako netko slučajno bude imao sličan problem, evo djelomičnog rješenja... Čekamo konami da rješi stvar... http://files.filefront.com/Kitserver.../fileinfo.html |
Igrao neki dan na laptopu s c2d i 64 bitnom vistom. Znači radi samo vjerojatno nešto treba tweakat.
|
A što je najvažnije nije nit skupa....
360,i neš malo više kn |
Igrao na ps2 i mogu reci da sam odusevljen. Grafika je dobra ali igrivost je jos bolja. Puno je teze zabiti gol a sudac pravilnije sudi.
Ocjena: 8.9/10 |
igra je super, puno realnija nego 6, bolje sudjenje, realnije kretanje i grafika naravno puno bolja... e sada ljudi da li netko zna gdje u hrvatskoj ima za kupiti???
|
Citiraj:
Imaš u Algoritmu. Cijena:349,oo kn |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja nisam prek neta... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne znnam kako vama sude, al znalo mi se dogodit da mi svaki klizeći s leđa da crveni. 3 starta = 3 crvena kartona.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nemoze :) bas sam sinoc sam probo da vidim online sta ima ali nema opcija za lan,damn
|
Citiraj:
ja u 6ici još nisam dobio crveni a znao sam napraviti start s leđa da je mene boljelo dok sam to gledao..i naravno da ne napominjem da je to bila skoro pa 100% šansa za gol..tako je to kada suparnik ima brze napadače :lol2: |
Citiraj:
ja našo za 21 funtu na game.co.uk. |
igra je jako dobro balansirana. teze je zabiti gol nego u 6.ici sto mi odgovara. samo kretanje i sudjenje je daleko poboljsano. igra ima AI mod koji pamti poteze koje radis pa prilagodi igru tome (recimo stalno napadas s krila, promijeni formaciju tako da ti bude teze proci s krila. itd) cimeri mi je igraju 24/7 e svaki dan se skupi ekipica za turnin :) 4.9/5 samo zbog imena klubova i igraca ali to ce netko srediti uskoro :)
|
OT
znam da nije topic o PES06 ali dali mi netko može reći kako pogledam replay gola? Tražih ne ne nađoh. Tnx. (može odgovor i na pm da se ne oftopičari previše). Lp |
Odmah poslije gola stisnes "start" i izaberes replay.
|
je ko probo online da kaže dojmove??tj,ako sve ide ko podmazanao znači nema laga,itd.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:40. |