Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 12.11.2007., 09:49   #631
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006

Jeee 16 Mbit
raf je offline  
Staro 12.11.2007., 10:50   #632
Chrisstian
DiĐej
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Mojih "do 8"

Staro 12.11.2007., 10:54   #633
Chrisstian
DiĐej
Moj komp

Wtf? kad skidam s Mass Downloaderom nesto s RS.com-a, situacija je puno bolja.

http://www.max-save.org/images/675824screenie.png

Uglavnom, do jucer sam imao starih 3.
Malo prije se probudim, primjetim da mi sve ide brze, a ono povisili brzini.
Bas su me ugodno iznenadili. Me like it!

Zadnje izmijenjeno od: Chrisstian. 12.11.2007. u 11:20.
Chrisstian je offline  
Staro 12.11.2007., 11:20   #634
Dadox
Premium

Dadox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Chrisstian Pregled postova
Mojih "do 8"

Za sad, meni je najbolja "PIRAMIDA" bila ona u Austriji... Pa probaj testirati svoju brzinu tamo... Javi rezultate...
Dadox je offline  
Staro 12.11.2007., 11:26   #635
Chrisstian
DiĐej
Moj komp

Ma kakvi, svugdje mi varira do 5 - 5,5. Jedino kad se posluzim torrentima i RS-om, onda vuce oko 7 - 7,2. Mogu rec da sam zadovoljan, veza mi zasad nije radila nikakve probleme, niti je pucala...
Staro 12.11.2007., 11:57   #636
Artistar
Vječni Student
Moj komp

Artistar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Adisabeba Pregled postova
Znaci poslali su racune na 8. Lijepo. Morat ces slati postom ili faksirati prigovor na racun. Mislim da nemozes E-mailom bar ja nisam mogao prije par mjeseci.
Al to mi je najžalosnije - mislim, te sve firme bi se trebale, što je više moguće, koristiti novim tehnologijama u poslovanju, jer su i po orijentaciji tehnološke, i onda im moraš slati prigovore poštom. WTF?! Pa šta je tak teško oformiti odjel koji će se baviti zaprimanjem takvih i inih stvari te ih prosljeđivati različitim odjelima u poduzeću. No dobro, valjda je jeftinije plaćat poštanske naknade i imate 150 različitih odjela za obavljanje približno istih zadaća....

I svi su, šta je najbolje, isti - od T-Coma, Iskona, Optime, nadalje. Sramota.

Btw, ja sam još na 1Mbit i ziher ću biti zadnji kojem će povečati brzinu.
Samim time zahtijevam pivu od svakog člana foruma ako stvarno i budem zadnji, da utopim nanesenu bol....

Artistar je offline  
Staro 12.11.2007., 13:56   #637
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Znaci poslali su racune na 8. Lijepo. Morat ces slati postom ili faksirati prigovor na racun. Mislim da nemozes E-mailom bar ja nisam mogao prije par mjeseci.
Poslao sam im broj računa, pa nek ga traže u evidenciji. Uopće me ne interesira.
Staro 12.11.2007., 14:53   #638
Adisabeba
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Artistar Pregled postova
Al to mi je najžalosnije - mislim, te sve firme bi se trebale, što je više moguće, koristiti novim tehnologijama u poslovanju, jer su i po orijentaciji tehnološke, i onda im moraš slati prigovore poštom. WTF?! Pa šta je tak teško oformiti odjel koji će se baviti zaprimanjem takvih i inih stvari te ih prosljeđivati različitim odjelima u poduzeću. No dobro, valjda je jeftinije plaćat poštanske naknade i imate 150 različitih odjela za obavljanje približno istih zadaća....
Citiraj:
Autor Rivi Pregled postova
Poslao sam im broj računa, pa nek ga traže u evidenciji. Uopće me ne interesira.

Mislim da je stvar u tome da njima treba potpis onog koji ima prituzbu. Tvoj potpis je kao neka vrsta dokaza da si ti vlasnik te linije. Ja kad sam slao prituzbu morala je imati rucni potpis. Btw neznam sto si im napisao u prituzbi ali ako ti kazu da ti oni daju do 8mbit vezu onda im reci da ti oni daju do 3 a ne do 8 jer je na tvome modemu blokirana od njihove strane linija na 3 tj da ti daju do 3 a ne do 8. Na to ti nemogu nista reci jer si u pravu a to sto su oni nesposobni nije tvoja greska.
Adisabeba je offline  
Staro 12.11.2007., 15:52   #639
Belly
Premium
Moj komp

Belly's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Imas Max tv?
Zasad ne,doduše naručila sam ga prije tjedan dana.
Belly je offline  
Staro 12.11.2007., 16:40   #640
Adisabeba
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Belly Pregled postova
Zasad ne,doduše naručila sam ga prije tjedan dana.

Za max tv ide 4 mbit tako da moze biti da su ti vec pripremili liniju da kad dobijes uredjaj mozes odmah koristiti TV.
Adisabeba je offline  
Staro 12.11.2007., 16:53   #641
Belly
Premium
Moj komp

Belly's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Za max tv ide 4 mbit tako da moze biti da su ti vec pripremili liniju da kad dobijes uredjaj mozes odmah koristiti TV.
Moguće,makar bi onda u ruteru trebalo pisati 6 mb.
Zapravo, najviše me ljuti to što su mi brzinu povećali početkom 10 mjeseca, da bi me sad ponovno vratili na 1mb.
Belly je offline  
Staro 12.11.2007., 17:20   #642
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
evo, meni povecali brzinu, ali mi se upload uopce neda izmjerit...
dl mi bude oko 1600-1700, a ul oko 170 (u dobrim slucajevima).

cekam da mi google otvori 2 min, korisnicke stranice 5 min...
strasno...
ahhhh valjda ce biti bolje
Željac je offline  
Staro 12.11.2007., 17:45   #643
klonmx
Premium

klonmx's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
..ne ja cu biti zadnji kome ce podici brzinu jos uvijek na samo 5 mbs a racun je danas uredno dosao na 16 mbs za 10 mjesec
klonmx je offline  
Staro 12.11.2007., 19:27   #644
cromen
Registered User

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor klonmx Pregled postova
..ne ja cu biti zadnji kome ce podici brzinu jos uvijek na samo 5 mbs a racun je danas uredno dosao na 16 mbs za 10 mjesec

imam ozbiljnu namjeru platiti do 8 i zaliti se na racun.
kakvo je vase misljenje o tome?
cromen je offline  
Staro 12.11.2007., 19:42   #645
Adisabeba
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor cromen Pregled postova
imam ozbiljnu namjeru platiti do 8 i zaliti se na racun.
kakvo je vase misljenje o tome?

Ah gle ako platis pa se zalis onda ti nemoraju prihvatiti zalbu jer si vec platio. Ja kad sam slao zalbu nisam platio i zalba je bila prihvacena jer je bila njihova greska. Uvjeravali su me da sam na flatu a stavili su me na 5gb. Anyway najbolje ti je ne platiti, poslat zalbu i ako ti ju ne prihvate onda se mozes jos zaliti ili platiti. Ako ti nikako ne prihvate onda ces morati platiti kamate zato sto si kasnio s placanjem a to ce biti maks 1kn tak da je to zanemarivo.
Adisabeba je offline  
Staro 12.11.2007., 20:25   #646
cromen
Registered User

mislim ja sam na 5Mbit/s a racuni dolaze za "do 16Mbit/s" koliko mi je poznato
ako platis ono sto dobijes i zalis se nemogute zakonski iskljuciti do rijesavanja zalbe,neke velike iluzije nemam da bi moglo proci(nazalost takva je drzava u kojoj zivimo), ali ako nista drugo dat cu bar par minuta posla njihovoj sluzbi za zalbe,a i dobit ce tih stotinjak kuna minimalno mjesec dana kasnije
cromen je offline  
Staro 12.11.2007., 20:42   #647
Adisabeba
Premium
Moj komp

Citiraj:
ako platis ono sto dobijes i zalis se nemogute zakonski iskljuciti do rijesavanja zalbe,neke velike iluzije nemam da bi moglo proci(nazalost takva je drzava u kojoj zivimo), ali ako nista drugo dat cu bar par minuta posla njihovoj sluzbi za zalbe,a i dobit ce tih stotinjak kuna minimalno mjesec dana kasnije

Naravno da se mozes zaliti jer ti je modem limitiran na 5 a ne na 16. Da je na 16 a ti imas 5 jer ti linija neda vise to bi bila druga prica ali nije tako nego ti si limitiran od njih na 5 i nemozes imati vecu brzinu. Zasto bi ti placo istu cijenu ko netko ko ima vecu brzinu? Ti nisi kriv ako su oni nesposobni a ako se sam ne boris za sebe niko drugi nece.
Adisabeba je offline  
Staro 12.11.2007., 21:47   #648
MAHER
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2005
e kak provjerit da li je glupi router limitan? imam feeling ko da su me prebacili,ali router pokazuje 1mb/s
MAHER je offline  
Staro 12.11.2007., 21:48   #649
Zlo
Premium

Citiraj:
ja sam također na 5mbita i cekam 16 ali na racunu mi nije pisalo do 16384/768 nego 5120/512 s tim nemam problema,no jako bi volio da mi je dosao s 16 jel bi onda mogao imati vecu mogucnost da ih hebem u mozak svaki dan.
Zlo je offline  
Staro 12.11.2007., 23:20   #650
Spirit
Premium
Moj komp

Spirit's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
racuni su za prosli mjesec, a usluga je od ovog mjeseca, tak da ya yalbe raymisljajte ya iduci racun, a ne ovaj...
Spirit je offline  
Staro 13.11.2007., 00:30   #651
cromen
Registered User

da ali na njihovim stranicama od 1.10 stoji da je usluga 16,8,2 i ako racun dodje za 16 mislim da se opravdano mozemo buniti,s time da osim obavjesti da ce biti dignuto do 1.11,nikakve druge sluzbene obavjesti od njih nije bilo,a
ako nekome posalju racun za 1,3,5Mbit/s onda salju racune za nepostojece usluge bar prema njihovom cjeniku,po mom razmisljanju kod "do"2Mbit/s ce biti
gotovo nemoguce na nesto se zaliti,"do" 8 vrlo skaljivo ali "do"16 bi trebalo, zdrav razum to kaze,biti moguce i nesto dobiti pogotovo s toga sto neki vec 10-15dana imaju vece brzine od 5Mbit/s,a manje placaju,jedino koliko brijem problem je taj da su na SZK-u par dana prije 1.11 poceli odjednom pricati o "testnom" razdoblju podizanja brzine i o "testnim" centralama
cromen je offline  
Staro 13.11.2007., 00:50   #652
thedman
User Registered
Moj komp

thedman's Avatar

ček a vi ste kao posebno platili to kaj su vam se trebale povećati brzine
mislim fakat mi je žao kaj vas još nisu digli ali ovo da budete vi njih tužili i bunili se
je fakat smiješno al na kvadrat
Staro 13.11.2007., 10:04   #653
Adisabeba
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor thedman Pregled postova
mislim fakat mi je žao kaj vas još nisu digli ali ovo da budete vi njih tužili i bunili se

Jedino sto je tu smijesno je tvoje razmisljanje. Zasto bi ja platio uslugu koji mi oni ne pruzaju? Vise od mjesec dana ju reklamiraju, nekima je dignuto nekima nije,i sad da ja platim isto ko netko kome je dignuto i ima 3 puta brzu vezu od mene? To sto su oni nesposobni i varaju svoje korisnike nije moj problem. Jel ti znas sto je lazno oglasavanje? To oni rade tako sto raklamiraju uslugu na televiziju i tako sto novi korisnici biraju brzine 2,8 i 16 a stavlja ih se na 1,3 i 5. To sto oni pricaju da rade ubrznao na dizanju brzina je cista laz. Imas i primjer u ovom topicu da je covjek prijavio da ima losu vezu i unutar par sati mu je monter doneso novi modem doma. Ja kad sam prijavljivao kvar onda sam cekao po par dana da se nesto desi. Ociti primjer kako su tolko zauzeti s dizanjem da imaju vremena isti dan otici kod nekog doma.
Adisabeba je offline  
Staro 13.11.2007., 10:37   #654
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:

E gleaj stari, ja NEĆU platiti nešto što nisam dobio, a za što me uvjeravaju da sam dobio.

Za 10 mjesec uopće ne namjeravam platiti, ako bude glasio račun na 8mbit, jer su mi u podršci rekli da ide službeno od 1.11. Ne znam ko je tu sad lud, al ja ne plaćam 8mbit.
frANZi je offline  
Staro 13.11.2007., 15:15   #655
TomCat_Ri
Premium

TomCat_Ri's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Evo, samo da se zna, ja sam danas dobio racun na kojemu pise Naknada za ADSL brzinu 2/256 BEZ ONOGA "DO" a jos sam uvijek na 1 Mbit. Veza mi jos niti jednom nije pukla sve ovo vrijeme sto znaci da nisu ni pokusavali nesto raditi na mojoj brzini. Stvar je jasna, imam 859 Kb/s a racun mi je dosao za 2 Mbit-a (opet ponavljam, bez onoga DO 2 Mbit-a). To se ne smije platiti i tocka.

TomCat_Ri je offline  
Staro 13.11.2007., 15:28   #656
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Da ja tebi nešto "fakat" objasnim. Uopće mi je nebitno toliko jesu li mi digli brzinu ili ne. Čak ni ne moraju. Ali onda nek mi ne šalju račun za tu veću brzinu. Nek naplate uslugu koju su pružili i sve je ok.
Ali su uredno uspjeli svima poslati veće račune, a da istovremeno tu uslugu nisu svima pružili.
E,***iga. Ako je njima 3mbit "do 8mbit", onda će meni 100kn bit "do 140kn".
Staro 13.11.2007., 15:28   #657
Adisabeba
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor MAHER Pregled postova
e kak provjerit da li je glupi router limitan? imam feeling ko da su me prebacili,ali router pokazuje 1mb/s

Neznam koji router imas. Na Siemens c-01-I ide ovako...
spojite se sa mrežnim UTP kabelom na modem, adresu bi trebali dobiti automatski
- ukoliko ne dobijete adresu DHCPom potrebno je napraviti slijedeće:
- IP address : 192.168.1.200
- Subnet mask : 255.255.255.0
- Default gateway : 192.168.1.1
- Primary DNS : 192.168.1.1
- nakon toga u web browser ukucate 192.168.1.1
- username: admin
- password: epicrouter

Zatim kliknes na ADSL i vidis na kolko je.

Adisabeba je offline  
Staro 13.11.2007., 15:38   #658
janko
Guest
Moj komp

zašto mi je jučer u prvih nekoliko sekundi skidanja išlo 2000-3000kb/sekundi i onda lagano pada na normalnu 2mbit iliti 205-210kb, i zašto to nije uvjek i....da
janko je offline  
Staro 13.11.2007., 15:45   #659
Kefa
Registered User
Moj komp

Kefa's Avatar

Jel netko zvao danas 0800 9000?

Automat veli da MAXtv ima problema na području cijele hrvatske, a za povećanje brzine će se zbog tehničkih nemogućnosti čekati do nekoliko tjedana
Kefa je offline  
Staro 13.11.2007., 15:52   #660
piNheaD
Premium

piNheaD's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Kefa Pregled postova
Jel netko zvao danas 0800 9000?

Automat veli da MAXtv ima problema na području cijele hrvatske, a za povećanje brzine će se zbog tehničkih nemogućnosti čekati do nekoliko tjedana
Par f*****g tjedana!!!Pa jesu li oni normalni!??Ja čekam na povečanje na 2 mjesta tj plačam 2 adsl priključka!!!

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na