|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Meni su odmah nakon pocetka akcije digli sa 3 na 8 i to je bio pocetak mojih problema sa netom.Noise margin mi je pao na 2-7,stalno je pucala veza... Na moj poziv su mi zamijenili i modem(imao sam kasdu a donijeli su mi d-link 584 t).Imam i max tv pa su mi rekli da rade oko dslam-a i da ce mi staviti propusnost oko 12-13 mb jer na max tv otpada oko 4 mb. Zaboravih reci da su mi brzinu opet vratili na 3 mb i noise margin mi se odmah popravio + nijedno pucanje veze zadnja 2,3 tjedna. |
![]() |
![]() |
#603 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
#604 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo upravo sam završio razgovor sa jednim monterom koji mi je rekao ovako. Imaju jako puno problema sa podizanjem brzine zbog usklađivanja naših ADSL modema i DSLAM-a, uglavnom testiranja se vrše non stop. Bili su podignuli brzinu ljudima čak i na 16Mbita ali su im morali spustiti natrag jer nije dobro funkcioniralo, među njima sam nakratko bio i ja... Uglavnom, brzine bi se već svima podignule i sve bi to funkcioniralo da nije MaxTV-a. On im radi najveće probleme. Nije toliko zahtjevno podignuti brzinu već uz tu brzinu prikačiti i MaxTV signal što im je eto najveća boljka. Pitao sam ga zašto ništa ne kažu SZK o problemima na centrali na što on kaže da u praksi toga nema iako odgovorni znaju o tome... A pitanje je koliko smiju/mogu agenti SZK-a pričati dalje... Ipak je konkurencija u igri... ![]() Bilo je tu još neke priče, i tako.... Uglavnom imaju problema i to je to... A što se tiče razvodnih tel. kućica koje su smrt za ADSL signal, to se isto tako obnavlja novima ali tko zna kad će moja doći na red... ![]() Danas mi je javio da ćemo probati opet na 16Mbita pa da mu javim kako ide... Tako da bum ja vama kasnije javil rezultate ak vas zanima. ![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
a, lol, kako volim takve izjave...hmm, recimo da radim u hotelu, recimo da nema gostiju, recimo da sam radio popodne, da prakticki nisam imao posla a da nije vezan za net, recimo da moram sjediti na recepciji 15:30h-00:00, recimo da preko maila mi stizu rezervacije, recimo da imam nove akcije za uploadati na nasu web stranicu...hmm, bilo bi lijepo od tebe da povuces tvoj pametni post... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo : Maximum line rate: 7072 kbps (downstream) / 736 kbps (upstream) Noise margin: 12 dB (downstream) / 19 dB (upstream) Line attenuation: 13 dB (downstream) / 13 dB (upstream) Output power: 15 dBm (downstream) / 12 dBm (upstream) Ali mi nejde preko 740 ,pa da vas pitam kolika bi mi trebala biti brzina.
#607 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#609 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#610 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
#611 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
kod mene i dalje nista od povecanja brzine....Zvao prije par dana i rekli mi da gospon to ce vam za par dana(sa 3mbit na 8 mbit) Jos samim reko da me prespoje da provjerim brzinu i vele 3 mbit i oni vele da ce to uskoro.....ali nist...nek se gone |
![]() |
![]() |
#614 |
Banned
|
Evo meni napokon digli brzinu!!dočekao sam i to! Zadnje izmijenjeno od: Galinjo21. 11.11.2007. u 17:10. |
![]() |
![]() |
#615 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
#616 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
I meni je danas podignuta - Zagreb, Vrbik... |
![]() |
![]() |
#618 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
meni je jučer podignuta s 1 na 2 Mbit...zg centar... bilo je i vrijeme! ali je to svejedno sporo, nadam se da će t-scum ubrzo smanjiti cijenu 8 Mbit na nekih 200 kn (zajedno s flatom) |
![]() |
![]() |
#623 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
|
Zadnje izmijenjeno od: drupci15. 11.11.2007. u 23:59. |
![]() |
![]() |
#626 |
Premium
|
ni danas nist od povecanja ![]() ocu i jaa 2 mbit |
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Cijeli 10 mjesec sam imala 2 mb, od 2.11 ponovo me vratili na 1 mb! Ovo ne kužim, trebam imati 2mb, a u ruteru piše ovo: Downstream Upstream SNR Margin (dB): 29.0 26.0 Attenuation (dB): 5.0 2.5 Output Power (dBm): 13.0 10.8 Attainable Rate (Kbps): 9952 1648 Rate (Kbps): 5024 736 Dakle trebam imati 2mb, dobijam 1mb(recimo), a u ruteru piše 5mb, wtf !? ![]() |
![]() |
![]() |
#628 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Imas Max tv? |
|
![]() |
![]() |
#629 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Al su mi račun redovito ispostavili za 8mbit, pa obzirom da sam se već koristio Outlookom (a bogomi i Outlook expressom), poslao sam im jednu porukicu da istu naknadu ne mislim platit, obzirom da tu uslugu ni ne koristim i to njihovom krivnjom. I za kraju im zahvalio na razumijevanju.
#630 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Znaci poslali su racune na 8. Lijepo. Morat ces slati postom ili faksirati prigovor na racun. Mislim da nemozes E-mailom bar ja nisam mogao prije par mjeseci. |
|
![]() |
![]() |
|
|