|
![]() |
#1 |
Student
Datum registracije: Aug 2007
|
Alcohol 120% Daemon Tools
skinuo sam mds,mdf image i alcohol pokrenuo sam install alcohola i trazi me restart stisnem ok windowsi se restartaju i kad se ponovno pocnu dizat paf plavi ekran i restart i opet plavi ekran sve dok ne odem na last known good configuration... ista stvar s daemon tools! help! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
@Lud76 Mislim da neće jer ne spominje čega je to image niti kako je došao do njega (što je dobro i tako treba ostati) što se nas tiče skinuo ga je od buraza koji ga je napravio u susjednom stanu od svog originala (nakon što ga je kod sebe deinstalirao), a niti Alcohol niti Daemon Toolsi nisu nikakav ilegalan software... @Bobo Mogao si bar napisati koji je OS u pitanju kad već nisi napisao ništa drugo niti popunio Moj Komp ali pretpostavljam da ti je potrebna novija verzija progija jer se i meni bilo pod npr. vistom slično dešavalo...
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Student
|
win xp sp2 nisam imao nista od toga instalirano prije! na drugom kompu rade na sp2! probao sam ugasit antivirus...opet nista! nisam mogao ni u safe mode uc javilo bi istu stvar,bas sam morao ic na last known good... probao sam instalirat i neku stariju verziju s buga al opet ista stvar! za taj image ne mogu nac neki drugi program |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Student
|
malo sam trazio po netu i mislim da je neki problem sa instalacijom SPTD-a jer mu neki program smeta... dal neko zna nesto o tome? moze neko nabrojat par programa koji citaju mds,mdf image? vec sam lud! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Student
|
imam, ne radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
PowerISO, UltraISO,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|