![]() |
Alcohol 120% Daemon Tools
skinuo sam mds,mdf image i alcohol
pokrenuo sam install alcohola i trazi me restart stisnem ok windowsi se restartaju i kad se ponovno pocnu dizat paf plavi ekran i restart i opet plavi ekran sve dok ne odem na last known good configuration... ista stvar s daemon tools! help! |
Citiraj:
|
@Lud76
Mislim da neće jer ne spominje čega je to image niti kako je došao do njega (što je dobro i tako treba ostati) što se nas tiče skinuo ga je od buraza koji ga je napravio u susjednom stanu od svog originala (nakon što ga je kod sebe deinstalirao), a niti Alcohol niti Daemon Toolsi nisu nikakav ilegalan software... @Bobo Mogao si bar napisati koji je OS u pitanju kad već nisi napisao ništa drugo niti popunio Moj Komp ali pretpostavljam da ti je potrebna novija verzija progija jer se i meni bilo pod npr. vistom slično dešavalo... |
Citiraj:
Očigledno ti programi stvaraju probleme s konfiguracijom, jesi možda već imao prije neki od tih programa instaliranih na te windowse? |
win xp sp2
nisam imao nista od toga instalirano prije! na drugom kompu rade na sp2! probao sam ugasit antivirus...opet nista! nisam mogao ni u safe mode uc javilo bi istu stvar,bas sam morao ic na last known good... probao sam instalirat i neku stariju verziju s buga al opet ista stvar! za taj image ne mogu nac neki drugi program |
malo sam trazio po netu i mislim da je neki problem sa instalacijom SPTD-a jer mu neki program smeta... dal neko zna nesto o tome?
moze neko nabrojat par programa koji citaju mds,mdf image? vec sam lud! |
Ti programi cesto prave problem, nadi MagicISO 5.4 otvara sve vrste image fajlova a nepravi nikakve probleme.
|
imam, ne radi
|
Probaj ISO Commander, sa ovim sam ja raspakirao ISO maloprije. Ili Magic ISO ;)
EDIT: Vidim ne valja Magic ISO. |
PowerISO, UltraISO,...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:07. |