|
![]() |
#692 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ako je igra imalo kao CoD2 onda to povečava lag a ne smanjuje.... ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Toshiba ko' ludo
Datum registracije: Jun 2006
|
Ima ko problema sa spajanjem na servere,jedva se spojim i rijetko a uglavnom na servere sa velikom pingom.Ovo je trenutno problem sa cod4 u U.S.A http://www.mariannedemooy.com/geeklog/html/ Inace MP mi je skroz zabavan,onak za opustit se nakon posla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
igrao neko vrijeme dok se neka individua nije osjetila uvrijeđenom zbog mog nicka ![]() ![]() ![]() Toj individui poručujem "idi bre pa se leči"! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo ja sam odigrao SP, meni fenomenalno zbilja...Malo prekratko, ali odigrao sam u jednom dahu nakon pola godine neigranja nicega i zbilja me odusevilo. Grafika,prica,misije,atmosfera...Ma predobro, pogotovo ona zadnja scena kad polumrtav onako dramaticno razneszem mozak onom Zakijevu ili kako vec. A da ne spominjem snajper misiju u černobilu...Kao da sam tamo covjece ![]() Aaa sad hocu mp, a "nas" server pun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Neznam kako, ali izgubio sam sve rankove i oružja koja sam skupio u 5 sati igre. Sve je bilo uredu dok se nisam spojio na neki NEDA Clan ^1Call of Duty 4 IP: 213.149.249.53:28960 Tamo sam odjednom imao samo osnovna oružja. U kojem fajlu je zapis rankova i oružja da si ih za ubuduće sejvam na neko mjesto. Bemti igru kad moraš raditi dnevni backup. ![]()
![]() |
#700 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Za neke neuke ime isus je inače normalno ima u pino katoličkijim zemljama od naše ( španjlolska mexiko itd). Nije uvredljivo,no, ljudiima očito fali smisla za humor i tolerancije. @MM zakaj? nick imam duži niz godina i ne vidim razloga zakaj ga mijejato. dapače i samn znaš da sam ga i u klanu koristio, dok nisma promijenio klan i onda promienio nick. Nisam čkeivo da će server od zekonja biti ko bi(tc)hnet, tim više kaj me nije admin kickao.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
@Isus - jadan ti, nikad na zelenu granu s nickom. Ma pričekaj malo, ionako će normalni ljudi ostati kasnije, sad da prođe ova horda njubija, pa ćemo se prašiti sa starom ekipom kao u dobra stara vremena COD 2-ice.
![]() |
#702 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Headbangig Grunf!
|
lagano mi dođe ne pojavit se više na serveru, prvo me se opet kicka ( ok zadnji sam živ pa ajde, radilo se to i udoba COD2 ![]() ![]() zaquratz!
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
već sam zakasnio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Mislili smo ugasiti vote ali kako trenutno nismo u mogucnosti staviti rotaciju ili imati vise admina koji bi mjenjali i modove i mape prisiljeni smo pustiti call vote. Vidjet cu sto se da uciniti sto se tice call vote kick player ...Nazalost ja taj server jos prakticki nisam ni vidio a kamo li iskonfigurirarao jer eto pokrenut je iznenadno i na "cudnoj" lokaciji sa zeljom da odmah ponudimo neko mjesto za online igranje cod4... Danas se navodno nesto mjenjalo na njemu ali sto i kada neznam jer nisam bio tu pa nisam upucen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Headbangig Grunf!
|
ma skuzio sma d ame nitko nije od vas rcon bandita ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
dal moze ko napisat kak se pixel shederi mjenjau preko konzole ili bilo kako drugacije
![]() |
#712 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Evo ,neznam kaj da prvo kažem. Igra je fenomenalna, od grafike do optimiziranosti iste, pa sve do priče i same radnje + taj neki doživljaj koji ostavlja dojam kao da gledate film. 1680*1050, sve max, 4xAA i 8xAF, konstanto oko 70 FPS, čak i preko 100FPS ponekad. Grafikom sam stvarno očaran. Mogla bi se ekipa iz Crytek-a ugledat se malo na momke u iz Activisona! |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
kako su mp glupo napravili iss... pa koja je sad to fora s tim otključavanjem oružja?! pa to uopće nije fer... npr ja tip kempa tam u kutu na mapi ja se leanam vidim ga skočim počnem pucati vidim da sam ga pogodil par put jer se prikazal onaj crosshair al tip ima neki fensi šmeni automat pa me s 2 metka ubi... to je super. i oni airstrikovi to je isto takvo sranje... tip u prvih 3 sekunde runde pošalje air strike na protivnički spawn i svi umru.. baš je zanimljiva igrica -.- kak budu se warovi igrali to meni nije jasno neki budu imali rocket launchere kaj sve ne, a neki one neke jadne automate... debilno...
![]() |
#715 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
na CB-u će to biti sređeno PAM modom, maknut će se perkovi, airstrikeovi, ograničit snipe i trench i masu toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Headbangig Grunf!
|
Za moj ukus je malo prebrza, izgubilo s etaktiziranje iz cod2 svodi s evećinom na jurnjavu, tu je SD sbrži pd CTFa tamo, i malo mi se izgubio šarm kad svi imaju automatiku i jasno otključavanje oružja je malo bedasto, al igra je unatoč tome zarazna.
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Headbangig Grunf!
|
mene isto svojekekvi nickovi vrijeđaju, pa se ne bunim. Nek dječica uzgoje malo tolerancije trebati će im. Nick je takav kakav je i takav će i ostati, dovoljno dugo sma igrao cod2 s njime i na CBu sam bio s njime, a zečji server nje bitchnet....
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Kako mi je igra mrakkkkkkk.... i leti doslovno na 1024*768, vecina na normal, voda na low, iskljucio sam AA (premda je bio na 4x kad sam usao prvi puta)... zakon je halica, pogotovo pocetak na onom brodu, kad se bjezi s njega pa je sve nakrivljeno, fora je... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Sam sebe kvocam. Jel se je nekome dogodilo nekaj slično? ![]()
![]() |
![]() |
|
|