|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Mislim da je ovo novi plod spammera i newpostova: Database Error Database error The database has encountered a problem. Please try the following: * Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser. * Open the forum.pcekspert.com home page, then try to open another page. * Click the Back button to try another link. The forum.pcekspert.com forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists. We apologise for any inconvenience. |
![]() |
![]() |
#32 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
#34 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Dodjem doma..kuka zenska..dodjem online kuka forum..eh.. ..iskreno meni je forum sasvim ok..tu i tamo se zalome gluposti, ali ovo je forum..toga ce uvjek biti..zelite mir? Stavite FAQ i iskljucite mogucnost postanja.. ..kukanje i kukanje..ko moja nona ste.
#35 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Bas dobart topic. Na ovom forumu ima spama u tolikim kolicinama da cak i moderatori spamaju, a to mi je jos najsmjesnije. Samo opet nemamo se cemu zaliti kada se odavno zna da je internet preplavljen smecem. Sta je tu je, ljudi potrudite se ne doprinositi tome.
|
|