|
![]() |
#571 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#572 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
R.I.P Mitzek
|
opasno opasno..... zaigro sam dva sata sada i jbg sad moram u skolu...... sve je na mjestu..... osjecaj je zesci.... pozz ekipa!!! ![]()
![]() |
#579 |
Premium
|
sto se tice problema za igranje sp-a,postoji caka ali o tome vise na PM->MSN->XFIRE,posto neam ideju kak na fini nacin to rec ![]()
![]() |
#580 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Moje misljenje.. grafika je odlicna ali po cemu je ovo "nova" igra? Cak i sami zvukovi oruzja podsjecaju vise na cod1, nego na "modern warfare" .. npr ok je rijeseno u battlefieldu.. gameplay je isti .. odi tamo ubi onog dohvati panzer pucaj tenk vrati se natrag cega sam se zasitio jos 2003, kad je bio aktualan cod1.. totalka isti gameplay kao cod1 i united, cod2.. ko sto je svaki nfs jurnjava fancy auticima za razbrigu tako je i ovo. Al da su bar promjenili više stvari, ovak mi je zatupljujuće igrat. Upravo i zbog toga mi se ne svidjaju npr neke novije igre .. gw: eye of the north/factions/nightfall. Znam da nije fps - ali sve je to na isti kalup, kao, dodat cemo jos mapa, vise gamadi za klat i jos oruzja.. a kvestovi; odi tamo zakolji lika dovuci item(papire) super idi dalje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Premium
|
hm bojim se da ova igra nije radena za sp,vec je sp tu samo tak. vise paznje je posveceno multilplayeru,koji je ruku na srce,jedan od boljih koji je izasao u proteklih par godina tako bar kaze svijet gaymera ![]()
![]() |
#582 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
@svebee ufff hebote dode mi da zaplacem... lagano me mucninica hvata.... ungh osjecam\predvidam da cu ranije doma sa joba ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
To vrijedi samo za Valveove naslove, a i oni su nakon buke ponovno aktivirali vec kupljene kljuceve iz tajlanda i zabranili zestu daljnju prodaju TF2 ... Quake wars i cod2 se masovno od tamo nabavljaju i nitko nikada nije imao problema...kako i bi kad je to legalan ducan |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Al eto, igra sam 2 sata, igrat ću i dalje, šta je tu je ![]()
![]() |
![]() |
#588 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() ![]() ![]() heto,a o čemu sam ja to pisal prije niti deset dana...da treba servera ugrijati....haa?sad bute cvilili i opet bu vam i Slovenci i Bosanci dobri,jelte, oni ne spavaju kak medvedi(mi) ,pa onda kukulelee ja bi se igraaaall na "Domaćem" serveruuuu!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58995 zadnji post, za sve sa takvim "problemima "
![]() |
![]() |
#596 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
igro sam jedno sat i po mp na nekom njemackom serveru dozivljaj... ide mi prilicno lose, slab komp ugl dojam je da je to cod2+nova oruzja i mape nista posebno, moze proc kad nabavim novu masinu i original onda cemo igrat ozbiljnije ![]()
![]() |
#600 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 07.11.2007. u 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|