|
![]() |
#541 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ljudi kad izlazi vise? Rekli su da izlazi 5.11 a jos nista.
![]() |
#546 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ma sta nema sanse naravno da oce super je igra optiminizirana i ako oces igrat mp on je uvjek manje zahtjevniji nego sp
![]() |
#548 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#550 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ja igram demo sve na full na 8600gt...mislim da se moze i na slabijima. cini mi se da sam negdje vidio da je izlazak igre za PC 6.11.(danas) |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Zbog te dvije linije neće, no ijedan link - kao neki do sada i slijedi dugotrajno hlađenje...Obirsana je hrpa sapama i kojekakvih linkova, nakon ovoga slijede samo banovi bez priče. Kao i do sada pravila su na staroj adresi http://forum.pcekspert.com/faq.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko sam cuo igra je dosta kratka.... tako da... ![]() ![]() ako je ista ko MOHA onda kvragu i ovaj svijet jedino timeshift nikako da zavrsim igram ga vec 3 dana po 4h dnevno nikad kraja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Mitzek i Mitzekjr pokorno javlaju da su počeli visinske pripreme za CoD4 server,hehehehehe, jarke i bunkere smo iskopali..optike su pojačane,meci su našiljeni...,dekice i štokrli za kemp..ovaaaj sačekušu su pripremleni..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Koji kemperi i spameri ![]() Skida se, skida ![]() ![]()
![]() |
#569 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
igrao sad 1h ![]() grafika naravno na mjestu - atmosfera odlična, igrivost odlična, AI odličan, oružja lijepo izdizajnirana te zvuk/osjećaj rokanja - odličan -> super igra ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|