|
![]() |
#31 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Ma sve su to nekakve sitne varke HT koje mi nemremo skužiti , i pomoču njih on služiju tešku lovu na nama ![]() Da bar kabli nisu od ht-a onda bi sve bilo dobro , jer mi to plačanje impulsa njima ide na qurac ![]() A najbolje je kad mi dojde telefonski račun, pa ljepo piše na njemu da sam se spojil na net 222 put a dok gledam na globalnetu prek kojega sam spojen piše samo 192 put. Izgleda da oni voliju dodavati brojkice na svoje račune i to pogotovo nulice. ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Joj deci kaj ne kuzite da vas oce oderat. ovo je vjerojatno istina da buju dali pakete te neke jeftinije i ziher bu islo sa nekim "povoljnim" ugovorom a onda kad svi navale ko guske u maglu bude bilo da se vracaju na stari sistem placana i onda bu bilo nismo znali. namojete misliti da sam ocajni pesimist (bas suprotno) nego poznajuci nas Ht tj. njemacki sigurno nebudu dali nis zabadava. izgleda da im promet od dsla nije neki pa da si jos x^n povecaju profit uletavaju sa ovakvim forama i patkama. bolje je pricekat neko vrijeme po meni dok ne dodje pravi flat-rate onda budemo tek mogli razgovarati. kad vidim reklame na satelitu kak u njemackoj platis 8 € i imas 1.5 Mbps-a i stima da dva mj imas gratis zagadi mi se zivot.
![]() |
#33 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
evo: Speed 9.9 megabits per second Communications 9.9 megabits per second Storage 1.2 megabytes per second 1MB file download 0.8 seconds Subjective rating Unbelievable |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Ma sigurno ce zbrajat upload i download pod limit ili to vec rade sada?
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
naravno da to vec rade i sada Citiraj:
__________________ |
![]() |
#36 |
Sannin
|
eh... ![]() a kad ono ![]() ja ono :confused: kako :confused: di :confused: kad :confused: sta? -onda primjetio zbrajanje sve zivog i ne zivog za sto brze potrosit Mb... ![]() (NIGDI U UGOVORU TO NE PISE) koji su to /$%/$%(#$& ![]()
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
drugo: to sam i ja odmah pomislio jel u proljece dcm pocinje polagati kablove na veliko pa ce dobiti mnogo novih korisnika koji ce odjebat ht i njihove modeme, ISDN-e i DSl-e. to je vjeroatno razlog.
![]() |
![]() |
#39 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Eto ja sutra idem otkazat ISDN i jedva čekam da mi uvedu kabelsku i internet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Magister Mundi sum!
|
E kad bi barem potegnuli meni u Krapinu taj DCm , ja bi to mam zel.Pital sam ih kad namjeravaju i rekli su da još nije u planu ![]() A kolko ja znam u Krapinu uvek sve stvari dojdeju zadnje. Pa dok sim dojde dcm vi svi bu te možda koristili dvosmjerni satelitski internet meni se ponekad čini da krapina kasni u vremenu i sve više zaostaje za realnim vremenom ![]()
![]() |
#41 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja poslao HTu mail, da koje godine mogu očekivat DSL u Velom Lošinju. Oni napisali da nemaju pojma i da sve ovisi o potražnji. Da ljepo ispunim neki zahtjev za priključak i kad se sakupi dosta takvih zahtjeva onda će možda postojat neka mogućnost za to. Valjda nisu razmišljali da sam ja zadnje selo na otoku i da do mene treba doć preko svih drugih sela. Imam osjećaj da ja nikad neću za svog života doživjet DSL. Bilo je ljepo dok sam ga koristio na faxu, ah...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
jel se to gleda po broju zahtjeva za dsl-om po gradovima ili centralama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
od LemilicE
|
Evo ti kopija njihovog maila, pa ti razluči na šta su oni mislili: "Poštovani gospodine, kao što ste upoznati na području Velog Lošinja nije moguće ostvariti HTdsl uslugu, preporučujemo Vam da ispunite zahtjev jer s tim postajete potencijalnim korisnikom i Vaši podaci će biti pohranjeni u našoj bazi a kad će biti tehničke mogućnosti biti ćete obaviješteni s naše strane. Kad će biti tehničke mogućnosti za ostvarivanjem HTdsl usluge u Velom Lošinju nismo u mogućnosti reći jer to ovisi o broju predanih zahtjeva. Zahtjev možete podnijeti na svim prodajnim mjestima HT-a, na našim stranicama na webu (www.ht.hr, pod podnaslovom HTdsl). Za dodatne informacije možete nas kontaktirati i na naš besplatni telefon 0800 9000. Srdačan pozdrav, Vaš HTdsl Infoline."
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Mislim da morate imati preko 200zahtjeva da se uvede ADSL u neko mjesto. Da mogu sravnio bi HT sa zemljom MRZIM SVE STO IMA VEZE SA HT-om. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#45 |
od LemilicE
|
U jebote, nas sve skupa u Velom ima 800 ![]() ![]() Ako se skupe 2 bit će super, a ako nagovorim još nekog onda će bit sve skupa 3 zahtjeva max. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#47 |
od LemilicE
|
Znam ja to. Živio sam u ZGu 3 godine i nisam mogao dobit DCMov DSL. Sad je kasno. Nego me živcira način na koji HT odlučuje tko će imati priključak ili ne ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Sannin
|
njih samo briga za isplativost... neki ljudi su tako zakinuti da to nije normalno.... a najbolji primjer kako ht baca novce na sranja su puste centrale sa najnovijom opremom koje su izgradene u svakom drugom selu od 20 ljudi... pa ajte kvragu vi u HT-a! bilo je dovoljno dovuc im kabel ovako je trosak 10000 puta veci a zasto? da nepismene babe salju pisma? ... sta bi dao za kabelski flat-rate... ali i oni su isti.... stavljaju najnovije opticke kabele samo kad se sakupi dovoljno potpisa- bio sam do kabel neta da ih pitam zasto dcm ima internet a oni ne... ispalo je da imaju preko nekog drugog providera... ali posto su oni stara mreza imaju stare kabele pa tako nije dostupno u cijelom prostoru koju oni pokrivaju... bio sam i pitao ih rekli su da novije kabele stavljaju u ulicama di se skupi najvise zahtjeva... kao ono predao ja zahtjev... jedini u kvartu i siroj okolici.... oh da... mogu uskoro ocekivat kabelsku.... ![]()
![]() |
#50 |
Sannin
|
sto nitko vise nece postat ovdje? :confused: zar nece bit promjene u cijeni? a kako to? ![]()
![]() |
#51 |
Premium
|
Očito je to bila patka. Neće biti sniženja cijena. Što nije ništa čudno. Čak bi se začudio da je ovo bila istina
![]() |
#52 |
Sannin
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#53 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Koliko pucnjave i na kraju ni jedan ne pogodi metu ![]() ![]()
![]() |
#54 |
Sannin
|
polako.... jedan mora kad tad pogodit... ![]()
![]() |
#55 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Sannin
|
DIE DIE DIE ![]()
![]() |
#59 |
Ovo ispod nisam ja! :)
|
Na www.htnet.hr u Pretraživanje ukucajte ADSL i dobit će te tzv. MAXI s popisima paketa. Stranice još nisu gotove, fale podaci, ali kako je vidljivo, nešto se sprema. Mislim, ljusku su postavili na web, samo je nisu popunili onim što je nama bitno. Cijenama i ponudom. Glavno da se nešto giba.
![]() |
#60 |
MadModerator
|
![]() |
|
|