|
![]() |
#152 |
lep
Datum registracije: Oct 2006
|
O čemu vi ekipa? Meni igra leti na 1680x1050, sve max, mislim da se ne spušta ispod 30fps ni kad je gužva. Jedino me lag hebe, ali to je od "povećanja" brzina ![]() btw, jedan link, ne znam jel bio; http://www.pcper.com/article.php?aid...e=expert&pid=1 usput, meni je igra baš zabavna, totalno drukčije od BF2141. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Najjace mi je kad ekipa uleti sa 8800 i govori kak je igra super optimizirana, ide mi glatko na 35fpsa ![]() Meni isto mutavo ide taj demo, na nekim dijelovima padne fps totalno, a na nekim leti, s tim da uopce nece registrirat promjenu nekih video opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
probao sam igrati par minuta i OK je igra, oko 60-70fps, ma biti ca to jos bolje, ovo nije niti pravi demo, a kamoli finalna igra. btw, rocket launcher mi baca van max 3 rakete, ili radim nesto krivo? jel netko zna kako ispaliti cca 10 raketa? brijem da sam to vidio u traileru pa se jos zacudio tolikom broju projektila ![]()
![]() |
#160 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
|
Citiraj:
evo.... sve na max podeseno, reza 1400x1050, postprocessing na intense, a framerate isti kao i kada stavim neku nisku, recimo 1024x768 i sve drugo na minimum!, vjerojatno neki vsync je upaljen u driverima pa ne ide preko toga... tko ce ga znati ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 16.10.2007. u 09:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pa cini mi se da je vsync ukljucen po defaultu pa framerate nece preko.
Swine graphic card!!! Sto si pametniji na internetu to si gluplji u stvarnosti? Zadnje izmijenjeno od: konj. 15.10.2007. u 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ja vec 3 put skidam demo i dode mi na 97% i okine server ![]() sad napokon skinuo,instalacija krece ![]() fina je igra,solidno ide,malo rama fali,kupit cu je ![]() Zadnje izmijenjeno od: komer. 15.10.2007. u 20:51. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#166 |
Premium
|
Swine graphic card!!! Sto si pametniji na internetu to si gluplji u stvarnosti? Zadnje izmijenjeno od: konj. 15.10.2007. u 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Nije nas briga kakvu ti konfiguraciju imaš već kakva je potrebna da igra radi dobro. Kad ti nije teško često mijenjati komponente, surfati forumom, nemoj da ti bude update-ti moj komp. Što se pak kvalitete tiče, sam si napisao da su stavili lošije (niže rezolucije?) teksture ako je to točno (daj molim te link gdje si to pročitao) onda nema puno pomoći. Možeš uključiti AA u driverima, ja sam to radio za UT2004. Sad sam igrao u 800x600 windowed i tu izgleda dobro ![]()
![]() |
#168 |
Premium
|
@LAcy Ok ocito nemas nista pametno za odgovoriti pa nemoj. Kao sto vidis po broju postova a uzmes u obzir koliko sam dugo registriran rijetko sam na forumu a jos rijede ulazim u ikakve rasprave. A opet druga je prica sto se volim igrati sa hardwerom. To je moja zabava. A u buduce ako te nesto zanima to se pristojnije pita. Sto se tice gdje sam sto procitao slobodno upotri***i google ili svrati na sluzbenu stranicu i forum pa procitaj. Nisam ja ovdje da me ti ispitujes provjeravas. A usput i procitaj da se neda AA upaliti ni preko profila u driverima, pa da nemoras davati beskorisne savjete iako su nadam se bili u dobroj namjeri ![]()
![]() |
#169 | |
Administrator
|
Citiraj:
Tema ovog topica je UT III demo, i to beta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |||
Pink Floyd fan
|
Prvo sam mislio potpuno ignorirati ovaj tvoj post, no iako ti je admin već primjereno odgovorio htio bih reći nekoliko riječi. Citiraj:
Kao i većine nas. Koji dio konkretno nije bio pristojan?! Možda "Nije nas briga kakvu ti konfiguraciju imaš već kakva je potrebna da igra radi dobro." ? To je samo bio odgovor na tvoj već lagano nabrijani ton "Ali opet sto koga briga kakva mi je konfiguracija???? Rekao sam da mi igra ide dobro pa mi ne trebaju nikakvi savjeti u tom smislu." Kad već tražiš savjet (o tome kako poboljšati grafiku) lijepo je i dati nešto zauzvrat. Citiraj:
Zar nije lakše tebi dati jedan link nego meni ili bilo kome drugom googlati i tražiti nešto što ti već znaš? Uostalom, možeš i ti također upotri***iti google a ne pitati ovdje. Citiraj:
Ispričavam se ostalim članovima na potpunom off topicu, ako admin smatra potrebnim neka obriše ovaj kao i post koji je započeo sve ovo. Što se mene tiče EOD, nastavimo gunđati o UT3 kao da ništa nije bilo. P.S. Bez namjere da te uvrijedim, ali odabrao si primjeren nick (barem se tako pokazuje u ovom threadu).
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 15.10.2007. u 22:41. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
|
Volio bih ljudi koji imaju volje opalili screen i postali ga skupa sa infom na kojem ga DXu vrte. Koliko sam citao ljudi dobijaju vrlo razlicite rezultate sto se tice izgleda UT3 pa me zanima kolika je to razlika jer slika govori to malo bolje nego rijeci. Najvise me zanima kako moze biti tolika razlika ako se koristi ista graficka kartica i iste postavke. Mozda je razlika u tome ne kojme DXu se vrti jer je netko negdje postao, a to nisam uzimao za ozbiljno, da neke napredne opcije nece biti dostupne na dx9 koje ce biti dostupne na dx10. Pa mozda cemo da bi u potpunosti uzivali u izgledu UT3 morati na vistu? Bas me zanima kako izgleda ljudima koji ovaj demo vrte na visti. Hvala.
Swine graphic card!!! Sto si pametniji na internetu to si gluplji u stvarnosti? Zadnje izmijenjeno od: konj. 15.10.2007. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
o da "hoćemo"... ![]() ja ću kroz par dana staviti vistu samo na jednu particiju / disk pošto mi je viška a želim vidjeti dal se kaj stanje popravilo sa "DX 10" pa ako netko neće prije postat budem ja kroz par dana... ![]() p.s. pročitao sam da će UT3 Multi-Player biti odvojeno igrači sa DX9 te odvojeno sa DX10? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
|
CryTek je cini mi se tu podjelu objasnio time da serveri nebi uspjeli odraditi potrebnu fiziku na DX9 sustavima. Tako da u mp DX9 nece imati "fiziku" a DX10 hoce. Iako mi to bas nije najjasnije. Vjerojatno sam krivo srocio. Dakle to bi utjecalo na ponasanje igre jer na DX9 bi bacva letjela na jedan nacin a na DX10 na drugi pa bi pala na drugacija mjesta i onda bili me pogodila i ubila ili ne???? Dakle automatski nemozemo biti u istoj partiji. Ali sto se tice ut3 neznam zasto bi odvajali igrace dx9 i dx10. Ovo mi se cini kao neka teorija zavjere tipa xfiles => sto ako ih sve podmicuje microsoft da to cine da bi te podjele potakle prijelaz igraca na vistu. Ovo podsjeca na segregaciju, tj. imamo servere za DX10 i za DX9 i nemozemo se igrati skupa. Directisizam??? ![]()
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
MBO Gigabyte M56S-S3, Napajanje CHIEFTEC 450W, AMD Phenom 9650 ,3 gb ram ddr2 800mhz, ATI Radeon x4670 512 mb, HDD WD black 1 TB www.prometna-zona.com Zadnje izmijenjeno od: tor. 16.10.2007. u 08:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Ultrabitchinfast
|
Citiraj:
pa da , sad ce opaliti i segregaciju na ut3 serverima. Ono: cuj buraz ti nemozes na ovaj server imas samo 7900gt.. ili: error your pc is 3 years old. Waste your money on UT3 with dx9 graphic card. OMG...
![]() |
![]() |
#179 |
Ekspert iz sjene ...
|
Pah sad... pikao jućer na 7800 GTX grafulji. Definitivno trza, ali kartica je stara preko 2 godine, pa se ne žalim ![]() Sve u svemu - sviđa mi se igra. Nažalost toliko dugo nisam igrao FPS da me galava zabolila nakon sat vremena ![]() Čeka se Božić i nabavka bolje grafičke - pa da malko uživamo u novom UT-u. Osobno mi je grafika savim dobra. Ono kaj me više mući je mouse lag sa Logitech G5. Međutim mislim da je to više do frameratea ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Prvi put čujem da DX10 ima veze sa fizikom...jesi ti siguran da si dobro shvatio? DX9 i 10 se razlikuju samo u efektima, podršci za shadere ove-one, bolji lightning, sjenčanje i tako dalje...DX ne bi smio imat veze s tim kako će koja bačva past ili eksplodirat...
![]() |
|
|