Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.10.2007., 15:33   #151
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
s obzirom na probleme koje nvidia grafe imaju s tim demom trebalo bi biti ovako...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	logo.png‎
Views:	179
Size:	50.7 kB
ID:	7847  
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2007., 15:50   #152
Mirko Z. Genije
lep
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
O čemu vi ekipa?

Meni igra leti na 1680x1050, sve max, mislim da se ne spušta ispod 30fps ni kad je gužva. Jedino me lag hebe, ali to je od "povećanja" brzina

btw, jedan link, ne znam jel bio;
http://www.pcper.com/article.php?aid...e=expert&pid=1

usput, meni je igra baš zabavna, totalno drukčije od BF2141.
Mirko Z. Genije je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2007., 15:58   #153
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Najjace mi je kad ekipa uleti sa 8800 i govori kak je igra super optimizirana, ide mi glatko na 35fpsa

Meni isto mutavo ide taj demo, na nekim dijelovima padne fps totalno, a na nekim leti, s tim da uopce nece registrirat promjenu nekih video opcija.
Staro 15.10.2007., 16:03   #154
Mirko Z. Genije
lep
Moj komp

Čitaj newbie, rekoh kako igra nikad ne pada ispod 30fps, a to je jedino bitno, bar meni. Avg je negdje oko 60, igra navodno ima lock na 60fps-a

edit:
brijem da sam krivo shvatio tvoj post
Mirko Z. Genije je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2007., 16:14   #155
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Da, zbog toga se gomila ljudi sa 8800gtx žali na epicovom forumu.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je online   Reply With Quote
Staro 15.10.2007., 16:30   #156
Pioneer
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Netko me pitao na kojoj konfi igram u stalnih 75 fps. Reza je 1024*768.
Athlon 4400+ brisbane
2x1GB Crucial ballistix 1066MHz
ATi Radeon 2900XT
Pioneer je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2007., 16:42   #157
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor Pioneer Pregled postova
Netko me pitao na kojoj konfi igram u stalnih 75 fps. Reza je 1024*768.
Athlon 4400+ brisbane
2x1GB Crucial ballistix 1066MHz
ATi Radeon 2900XT
e sad si jos upisi tu konfku u profil pod "moj komp" i nece se ni morat pitati
Staro 15.10.2007., 17:09   #158
TomRi
Can You Hear Me? 142.8 dB
Moj komp

TomRi's Avatar

Datum registracije: May 2006
probao sam igrati par minuta i OK je igra, oko 60-70fps,
ma biti ca to jos bolje, ovo nije niti pravi demo, a kamoli finalna igra.

btw, rocket launcher mi baca van max 3 rakete, ili radim nesto krivo?
jel netko zna kako ispaliti cca 10 raketa?

brijem da sam to vidio u traileru pa se jos zacudio tolikom broju projektila

Water cooled PC
Moj najveci MOD

Novi hobby: RC model + HD kamera
TomRi je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2007., 17:13   #159
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

mislim da sve oke radis i da ne ide vise od 3 rakete "zasada"

ay nabacis i koji screenshot
Staro 15.10.2007., 18:17   #160
TomRi
Can You Hear Me? 142.8 dB
Moj komp

TomRi's Avatar

Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
mislim da sve oke radis i da ne ide vise od 3 rakete "zasada"

ay nabacis i koji screenshot

evo....

sve na max podeseno, reza 1400x1050, postprocessing na intense,
a framerate isti kao i kada stavim neku nisku, recimo 1024x768 i sve drugo na minimum!,
vjerojatno neki vsync je upaljen u driverima pa ne ide preko toga... tko ce ga znati

Water cooled PC
Moj najveci MOD

Novi hobby: RC model + HD kamera

Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 16.10.2007. u 09:50.
TomRi je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2007., 20:11   #161
konj
Premium

Datum registracije: Oct 2005
Pa cini mi se da je vsync ukljucen po defaultu pa framerate nece preko.

Zadnje izmijenjeno od: konj. 15.10.2007. u 22:56.
konj je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2007., 20:16   #162
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

A da ti ispuniš moj komp da ne moramo mantrati kakvu konfiguraciju imaš.

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 15.10.2007., 20:23   #163
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
ja vec 3 put skidam demo i dode mi na 97% i okine server
sad napokon skinuo,instalacija krece

fina je igra,solidno ide,malo rama fali,kupit cu je

Zadnje izmijenjeno od: komer. 15.10.2007. u 20:51. Razlog: dopuna
komer je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2007., 20:38   #164
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

A zasto ne skidate s torrenta
Staro 15.10.2007., 20:41   #165
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova

definitivno ima tu velike istine evo samo da se vratim 8do 10godina unazad kad je duke nuken 3d vladao i doom 2 kad sam dobio prvi komp igre su bile ne samo inovativne nego zabavne ne svode se sve na isti kalup ko danas duke nukem sam praso preko 40 puta sigurno i sad ga ponovo namjeravam instalirat i igrat danas se sve svodi na komercalizaciju kad vidim blizzard i WOW place mi se jer to nije inovativno to je muznja novaca od jadnih ljudi 100kn za mj dana igranja jedne igre?! ti MMOH-a igre su bolesne nema inovativnosti toliko koliko se ljudi navuku na to sve super je to imas svijet bla bla bla ali jel igra ima kraja?! nema radi cega jer blizzard nije dovoljno novaca izmuzao od ljudi zasto ps3 kace na net da se moze igrat preko neta da povuku jos vise love kao i 360... nema dobre single player igrice vise...
Kad se sjetim samo broken sworda 1,2 ili bilo koje avanture mogao si igrati danima igru a nikako da predes a bila je velika 1.4gb a danas 14gb strangleholda i nekih mizernih 10-etak sati igre ili jos bolje MOHA 5h igre 8gb ako se ne varam ?!
ljude tjeraju da kupuju sto jaca racunala nvida je postala monopolist u toj cijelokupnoj prici i cijena nista ne pada ljudi su prisiljeni iskesirat 2500kn da se mogu igrat sa novim igrama kako treba. a prije par godina maxtor g400 1500kn imao si grafu nad grafama i sve se vrtilo iducih 1.5godine... da ne spominjem jos neke igre jer sad mi se place... GTA igra koja je nastala na PC.u sad se prvo izdaje za sugave konzole prije nego za komp!!!! igra koja je prakticki stekla slavu na PC-u sad je konzolaska igra i izgubila je smisao na kompu!!! ma ima takvih primjera koliko hoces ali za ovo me stvarno srce boli.... nadam se samo da ce mafia popravit situaciju kao i crysis
btw da spomenem jos okorijeli sam igrac HL i jos nisam igrao ep 2 jer sam cuo da traje samo 5 h?!?!? u Half-lifeu orginalnom ne bi presao ni 1/3 igre!!! uzassss ovo je odvratno komercijala teska samo gledaju kako da novce uzmu a nista novo nisu smislili godinama !!!!!!!!!!

EDIT da samo jos nesto spomenem sto sam zaboravio reci MP igre su okey ali jel vi vidite quake wars battlefield itd itd sve MP igre na isti kalup nema razlike ides i koljes neke likove sa neta.... LOOOL pa zar je to sve spalo na to?! ako je netko probao battlestation midway igra je zakon naspram toga u MP bila sad ako se ne varam zagasili su server jer nema ljudi katastrofa...

P.S. nemam nista protiv MP okey trebaju ga igre imat ali isto tako zasto ne puste mastu na volju pa osmisle neku super pricu u nekom FPS.u kao bioshock mislim bioshock je na gameguru.box.sk dobila 100% kod ocijene i iskreno zavrijedila je jer sa danasnjim igrama se ne moze mjeriti po orginalnosti grafici i igrivosti!!! a da je u rangu prije par godina bila bi prosjecna igra.... standard nikad nije bio nizi
.jpg]

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2007., 20:45   #166
konj
Premium

Evo kako meni izgleda pa me zanima dali je tko uspio izvesti da se to malo poboljsa.

XP DX10

Zadnje izmijenjeno od: konj. 15.10.2007. u 22:55.
Staro 15.10.2007., 21:02   #167
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Citiraj:
Autor konj Pregled postova
Ali opet sto koga briga kakva mi je konfiguracija????
Nije nas briga kakvu ti konfiguraciju imaš već kakva je potrebna da igra radi dobro. Kad ti nije teško često mijenjati komponente, surfati forumom, nemoj da ti bude update-ti moj komp.

Što se pak kvalitete tiče, sam si napisao da su stavili lošije (niže rezolucije?) teksture ako je to točno (daj molim te link gdje si to pročitao) onda nema puno pomoći. Možeš uključiti AA u driverima, ja sam to radio za UT2004.
Sad sam igrao u 800x600 windowed i tu izgleda dobro ne odlično ali podnošljivo. Kad se to razvuče na 22'' izgleda jadno.

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 15.10.2007., 21:09   #168
konj
Premium

@LAcy
Ok ocito nemas nista pametno za odgovoriti pa nemoj. Kao sto vidis po broju postova a uzmes u obzir koliko sam dugo registriran rijetko sam na forumu a jos rijede ulazim u ikakve rasprave. A opet druga je prica sto se volim igrati sa hardwerom. To je moja zabava. A u buduce ako te nesto zanima to se pristojnije pita. Sto se tice gdje sam sto procitao slobodno upotri***i google ili svrati na sluzbenu stranicu i forum pa procitaj. Nisam ja ovdje da me ti ispitujes provjeravas. A usput i procitaj da se neda AA upaliti ni preko profila u driverima, pa da nemoras davati beskorisne savjete iako su nadam se bili u dobroj namjeri
Staro 15.10.2007., 21:30   #169
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Citiraj:
@LAcy
Ok ocito nemas nista pametno za odgovoriti pa nemoj. Kao sto vidis po broju postova a uzmes u obzir koliko sam dugo registriran rijetko sam na forumu a jos rijede ulazim u ikakve rasprave. A opet druga je prica sto se volim igrati sa hardwerom. To je moja zabava. A u buduce ako te nesto zanima to se pristojnije pita. Sto se tice gdje sam sto procitao slobodno upotri***i google ili svrati na sluzbenu stranicu i forum pa procitaj. Nisam ja ovdje da me ti ispitujes provjeravas. A usput i procitaj da se neda AA upaliti ni preko profila u driverima, pa da nemoras davati beskorisne savjete iako su nadam se bili u dobroj namjeri
Upravo ovakav ton kakav ti sad propagiraš u ovom postu je totalno nepotreban u ovakvom obliku komunikacije, pogotovo uzevši u obzir da forum sam po sebi i služi za razmjenu informacija i iskustava. Pisano je pravilo da na ovom forumu svatko ima u profilu ili sigu navedenu konfiguraciju ako traži savjet za neki problem, a nepisani je običaj da je imaš navedenu čisto da drugim ljudima olakšaš kada napišeš "vrti mi se nešto u 20 fps-a". No, i to kao i tvoj ton je nepisano pravilo, koje može olakšati život svima ili ga pak gurnuti u besmislene raspravepoput ove.
Tema ovog topica je UT III demo, i to beta pa molim da se i držite toga.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2007., 21:39   #170
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
meni na 19" wide milina za igranje,preporod definitivno az moje oci nakon CRT-a.....istina da sa 8800gtx ide glatko,samo me memorija koci,nekak imam osjecaj da je giga minimum.....
komer je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2007., 22:02   #171
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Citiraj:
@LAcy
Ok ocito nemas nista pametno za odgovoriti pa nemoj.
Prvo sam mislio potpuno ignorirati ovaj tvoj post, no iako ti je admin već primjereno odgovorio htio bih reći nekoliko riječi.

Citiraj:
Kao sto vidis po broju postova a uzmes u obzir koliko sam dugo registriran rijetko sam na forumu a jos rijede ulazim u ikakve rasprave.
Pogledaj kad sam ja registriran...

Citiraj:
A opet druga je prica sto se volim igrati sa hardwerom. To je moja zabava.
Kao i većine nas.

Citiraj:
A u buduce ako te nesto zanima to se pristojnije pita.
Koji dio konkretno nije bio pristojan?! Možda "Nije nas briga kakvu ti konfiguraciju imaš već kakva je potrebna da igra radi dobro." ? To je samo bio odgovor na tvoj već lagano nabrijani ton "Ali opet sto koga briga kakva mi je konfiguracija???? Rekao sam da mi igra ide dobro pa mi ne trebaju nikakvi savjeti u tom smislu."
Kad već tražiš savjet (o tome kako poboljšati grafiku) lijepo je i dati nešto zauzvrat.

Citiraj:
Sto se tice gdje sam sto procitao slobodno upotri***i google ili svrati na sluzbenu stranicu i forum pa procitaj. Nisam ja ovdje da me ti ispitujes provjeravas.
Ne, nisi ti ovdje da te ja ispitujem i provjeravam, ti si pitao, ja sam pitao, zapravo zamolio ("daj molim te link gdje si to pročitao")... Znaš, to je svrha foruma! Zar misliš da je ovo službeni forum korisničke podrške? A ti si korisnik dok svi mi samo moramo odgovarati?
Zar nije lakše tebi dati jedan link nego meni ili bilo kome drugom googlati i tražiti nešto što ti već znaš? Uostalom, možeš i ti također upotri***iti google a ne pitati ovdje.

Citiraj:
A usput i procitaj da se neda AA upaliti ni preko profila u driverima, pa da nemoras davati beskorisne savjete iako su nadam se bili u dobroj namjeri
Naravno da je savjet bio u dobroj namjeri jer sam ja doista uključio AA u driverima i radilo je na UT2004. Nisam pročitao sve postojeće forume koji se bave UT3 demom, koji postoji vrlo kratko, i nisam znao da to za njega ne vrijedi.

Ispričavam se ostalim članovima na potpunom off topicu, ako admin smatra potrebnim neka obriše ovaj kao i post koji je započeo sve ovo. Što se mene tiče EOD, nastavimo gunđati o UT3 kao da ništa nije bilo.

P.S.
Bez namjere da te uvrijedim, ali odabrao si primjeren nick (barem se tako pokazuje u ovom threadu).

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 15.10.2007. u 22:41.
Staro 15.10.2007., 22:41   #172
konj
Premium

Volio bih ljudi koji imaju volje opalili screen i postali ga skupa sa infom na kojem ga DXu vrte. Koliko sam citao ljudi dobijaju vrlo razlicite rezultate sto se tice izgleda UT3 pa me zanima kolika je to razlika jer slika govori to malo bolje nego rijeci. Najvise me zanima kako moze biti tolika razlika ako se koristi ista graficka kartica i iste postavke. Mozda je razlika u tome ne kojme DXu se vrti jer je netko negdje postao, a to nisam uzimao za ozbiljno, da neke napredne opcije nece biti dostupne na dx9 koje ce biti dostupne na dx10. Pa mozda cemo da bi u potpunosti uzivali u izgledu UT3 morati na vistu? Bas me zanima kako izgleda ljudima koji ovaj demo vrte na visti. Hvala.

Zadnje izmijenjeno od: konj. 15.10.2007. u 22:54.
Staro 15.10.2007., 23:05   #173
svebee
/

Citiraj:
Pa mozda cemo da bi u potpunosti uzivali u izgledu UT3 morati na vistu?
o da "hoćemo"...

ja ću kroz par dana staviti vistu samo na jednu particiju / disk pošto mi je viška a želim vidjeti dal se kaj stanje popravilo sa "DX 10" pa ako netko neće prije postat budem ja kroz par dana...

p.s. pročitao sam da će UT3 Multi-Player biti odvojeno igrači sa DX9 te odvojeno sa DX10?
svebee je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2007., 00:18   #174
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor svebee Pregled postova
p.s. pročitao sam da će UT3 Multi-Player biti odvojeno igrači sa DX9 te odvojeno sa DX10?
Ne bi bilo ništ čudno. CryTek je tak složil za svoje čudo poligona. Zasad jedino Hellgate London ima najavljeno igrače s DX9 i DX10 na istim serverima.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2007., 00:42   #175
konj
Premium

CryTek je cini mi se tu podjelu objasnio time da serveri nebi uspjeli odraditi potrebnu fiziku na DX9 sustavima. Tako da u mp DX9 nece imati "fiziku" a DX10 hoce. Iako mi to bas nije najjasnije. Vjerojatno sam krivo srocio. Dakle to bi utjecalo na ponasanje igre jer na DX9 bi bacva letjela na jedan nacin a na DX10 na drugi pa bi pala na drugacija mjesta i onda bili me pogodila i ubila ili ne???? Dakle automatski nemozemo biti u istoj partiji. Ali sto se tice ut3 neznam zasto bi odvajali igrace dx9 i dx10. Ovo mi se cini kao neka teorija zavjere tipa xfiles => sto ako ih sve podmicuje microsoft da to cine da bi te podjele potakle prijelaz igraca na vistu. Ovo podsjeca na segregaciju, tj. imamo servere za DX10 i za DX9 i nemozemo se igrati skupa. Directisizam???
Staro 16.10.2007., 08:38   #176
DEEMon
Premium
Moj komp

DEEMon's Avatar

Zadnje izmijenjeno od: tor. 16.10.2007. u 08:54.
DEEMon je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2007., 08:54   #177
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

@DEEMon

Ovo je zadnji OT na ovoj temi. Zadnji.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2007., 09:02   #178
daytripper
Ultrabitchinfast

daytripper's Avatar

Citiraj:
CryTek je cini mi se tu podjelu objasnio time da serveri nebi uspjeli odraditi potrebnu fiziku na DX9 sustavima. Tako da u mp DX9 nece imati "fiziku" a DX10 hoce. Iako mi to bas nije najjasnije. Vjerojatno sam krivo srocio. Dakle to bi utjecalo na ponasanje igre jer na DX9 bi bacva letjela na jedan nacin a na DX10 na drugi pa bi pala na drugacija mjesta i onda bili me pogodila i ubila ili ne???? Dakle automatski nemozemo biti u istoj partiji. Ali sto se tice ut3 neznam zasto bi odvajali igrace dx9 i dx10. Ovo mi se cini kao neka teorija zavjere tipa xfiles => sto ako ih sve podmicuje microsoft da to cine da bi te podjele potakle prijelaz igraca na vistu. Ovo podsjeca na segregaciju, tj. imamo servere za DX10 i za DX9 i nemozemo se igrati skupa. Directisizam???

pa da , sad ce opaliti i segregaciju na ut3 serverima. Ono: cuj buraz ti nemozes na ovaj server imas samo 7900gt..
ili: error your pc is 3 years old. Waste your money on UT3 with dx9 graphic card.

OMG...
Staro 16.10.2007., 09:10   #179
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Pah sad... pikao jućer na 7800 GTX grafulji. Definitivno trza, ali kartica je stara preko 2 godine, pa se ne žalim

Sve u svemu - sviđa mi se igra. Nažalost toliko dugo nisam igrao FPS da me galava zabolila nakon sat vremena

Čeka se Božić i nabavka bolje grafičke - pa da malko uživamo u novom UT-u. Osobno mi je grafika savim dobra. Ono kaj me više mući je mouse lag sa Logitech G5. Međutim mislim da je to više do frameratea
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2007., 09:16   #180
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Prvi put čujem da DX10 ima veze sa fizikom...jesi ti siguran da si dobro shvatio?
DX9 i 10 se razlikuju samo u efektima, podršci za shadere ove-one, bolji lightning, sjenčanje i tako dalje...DX ne bi smio imat veze s tim kako će koja bačva past ili eksplodirat...
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na