|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
HDD diagnostic rezultati, molim pomozite
Bok ljudi, imam jedan problem. Snimio sam neki program pod imenom HDD Observer i vidio da mi za diskove piše da im je health za iduće: Seagate 40 GB 7200 - 53% IBM-DTLA-305020 5400 72% ![]() MAXTOR SATA 160GB 58% - e ovo me brine tih njegovih 58% a HDD je nov, kupljen prije koja 3 mjeseca. Koliko ja mogu vjerovat tom software-u, jel pouzdan i da li da ga odem zamjenit. BTW Vista mi se na njemu zeznula, neki rar filovi su billi corrupt, slučajnost ili ne, ne znam. Hvala. Zadnje izmijenjeno od: Trotter IT Co. 11.10.2007. u 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bilo bi dobro kad bi ispunio opciju "Moj komp" u profilu, a vjerujem da se radi o nekoj "staroj" konfiguraciji ili ? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Profuraj HDTune po hardovima, pa vidi što će ti on reći. Maxtor je/bio problematičan po pitanju pouzdanosti tako da taj izvještaj može biti istinit.
![]() |
#4 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Bas zato sto je nov ti prijavljuje tako mali health, pricekaj odredjeno vrijeme da se stanje stabilizira. SMART ocitava velike razlike u vrijednostima, i prijavljuje da ti je disk u losijem stanju nego sto je... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Nadam se da je tak, al za svakii slučaj budem moral radit backup-ove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Probaj napravit test sa HD tach-om
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ako taj program radi "na bazi" smarta onda se može lako desiti da pojedini modeli seagatea (ako se dobro sjećam) će ti iz kutije biti flagirani kao "replace istog trena". znači jedine ozbiljne i relevantne podatke ćeš dobiti iz full testova softwarea proizvođača diskova (seatools, maxblast, hitachi/ibm fitness tool etc.). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo rezultat koji sam dobio sa HD Tune http://img179.imageshack.us/img179/2416/88109233vn4.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
|
|
Oglas
|
|