|
![]() |
#331 |
---
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
i meni se cini da je proc dosta bitan, bas cu doma napraviti usporedbu kako ide na single core AMD-u 1GB rama i 7900GS, a kako ide na dual core AMD-u, 1GB rama i 7600GT..
![]() |
#333 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
nebih rekao, ja sam par stranica ranije detaljno opisao kako kod mene radi i na kojim postavkama, a imam nesto njezno clockani 3700+ San Diego, i kao sto sam rekao vrtim na 1680 X 1050, uz iskljucene sjene, aa, vsync i specular map, dok je sve ostalo u pogonu, s tim da su mi postavke textura sada na extra, extra, high. FPS; od 70 do u najgorim situacijama (kod tenka) 20ak.. i to samo na trenutke. iako mozda kod mene gladje radi zbog toga sto ne koristi shadere 3.0 ?!? ![]() nevezano uz to, mislim da moj primjer rushi ovu teoriju o problematicnosti single core'a.. dok opet, ne znam zasto bi se onda tako vuklo na 7900GS, nema logike.. Milentije, ajd pls ucini mi uslugu i odvrni tu rezu na nekih 1600 X 1200 ![]() s obzirom da ti je proc usko grlo, mislim da tebe upravo ta lejm (1024 X 768) rezolucija hebe ![]() Zadnje izmijenjeno od: Pygm4li0n. 14.10.2007. u 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Banned
|
Citiraj:
Fala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo što znači optimizirana igra, a ne ono smeće od MoH Airborne! Na Opteronu144 @2,7 Ghz + 6800 16/6 ide jako lijepo na 1024x768, i do 50-60 fps, u najgorem slučaju padne na 20. Fenomenalna igra, bravo programerima, te pas kosti svima onima koji nam žele podvaliti da nema igranja ako nemaš najnoviju 300eur grafičku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
neki bi rekli optimist, a neki... hmmm : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo ja danas probao kod kolege na kompu Amd 1800+, 2x512mb ddr400 i x800 obicna reza igre 1024 i sve na midium aa2x i igra mu ide solisno oko 35-40fps sasvim dosta za ugodno igranje a nisam bas vidio neku veliku razliku nego na svome kompu |
![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
moguće da budu pisali isti zahtjevi za konfiguraciju kod cod cijele igre ... ali ja nisam mislil na to već da bude cijela igra vjerojatno zahtjevnija od demoa ... tj. cijela igra na max postavkama bude zahtjevnija od demoa na max postavkama .... iz razloga jer se u cijeloj igri vjerojatno budu mogli postaviti još malo viši detalji nego što je to dostupno u demou. i mogli bi i ostali staviti koji rezultat mjerenja fps-a pomoću frapsa kao što sam to ja napravil ... ![]() ili bi se moglo prijeći cijeli demo a da fraps mjeri fps i onda staviti tu rezultat (znači da se vidi minimalni, maksimalni i prosječni fps) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#347 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Samo da javim razlo stekanja na mom kompu. ***ENI NAMETNIIIIK. Skenirao sam sa ad awareom i NODom, nasli su svaki po nesto za sebe, obrisali. Sada radi kako treba, kada sve ukljucim i stavim rezu 1280x1024 igra ide, nije bas neki veliki broj FPSova ali za parit oci na kratke staze zadovoljavajuce. Kada postavke stavim na ono sto mi treba za igranje (sto manje eyecandyshits) igra ide super. Dakle moze se igrati i na singlecore procesorima.
![]() |
#351 | |
User Registered
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() igram na toj rezoluciji zato što mi je komp spojen na 37" LCD TV samsung i to mi je naravno nativna rezolucija pa zato nije grehota ne brini ![]() nego neopisivi užitak igranja na 94 cm...... evo i slika onog kaj te zanima..... ![]() ![]() molim ![]()
![]() |
![]() |
#352 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
nista sad je izaso demo idemo se svi naskillat tak da dok izade puna mp verzija napravimo klan i sve rasturamo xD
![]() |
#353 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Odigrao demo, sviđa mi se....ko COD2 sa boljom grafikom. Arkadna pucačina. Jedino me živcira ona fora s leševima, još uvijek ne možeš napucavat mrtve neprijatelje, meci udaraju kroz njih u beton ko da ih nema... Mislim da to ima neke veze sa cenzurom, kao ono, nije humano mrcvarit leševe...
![]() |
#355 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne, ali volim napucat leševe jer je to dobar display raggdoll i ostale fizike u igrama...a fizika je postala jedna od najvažnijih stvari danas u igrama. Bacim bombu među par mrtvih švaba i gledam kak lete svaki na svoju stranu... ![]()
![]() |
#357 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() pa to onda mora da je religijsko iskustvo, gejmat na toj dijagonali ![]() kak' se taj telkach ponasha u smislu ghostinga i jel' upotrebljiv u windozima ? Ja planiram iskeshirat 8K kn za monitor, a sad se pitam jel' to uopce pametno s obzirom na danasnje cijene lcd tv'a i njihove rezolucije koje su jos laksi teret za grafe, nego nekih velikih ws monitora.. fala na SS'ovima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#359 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ček ček..to kaj netko voli zavaljati metak u truplo to nema veze s "humanosti" ja sam želim biti 100% da je švabo mrtav ![]() ![]() @mr.ex.president..ooo da sof1 je bog po tom pitanju..iako malo prekrvav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|