|
![]() |
#991 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Opet vi o pričama, šta sam ja rekao jučer još nije gotovo! Tako i sad, svi su u igri za naslov, da hamilton kojim čudom odustane kimiju je dovoljno 2. mjesto i da je alonso 4. Nebih se čudio da i sljedeća utrka bude kao i ova i japan...
![]() |
#992 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() speedy-3 ne znam zasto branis Hamiltona pa nije on jedini dobio problematicne gume od proizvodjaca. shebao ih je svojim stilom voznje, kao sto je shebao i one kad se priljepio u zid... mali je odlican vozac al meni ide na jetra samo zato jer ga komentatori i ekipa stalno velicaju i nista nije nikad njegova greska ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#993 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
hehe inace meni Kimi ide na k*** bas zbog komentatora i njihovog preuvelicavanja finca jos od prijasnjih sezona... e sad to isto ide i za Lewisa samo sa je on velik komad tih komentara opravdano zasluzio jer ih je sve na stazi pojeo,,, i bilo bi odlicno da u Brazilu pokupi taj naslov @domy1 a moramo nagadati sa ce i kako biti,,,, i naravno da svatko za svoje kljuse navija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Izvodim ritualni ples prizivanja kise prije Brazila tak da imamo kaj za gledat. Moglo bi svacega bit na kraju. Hamilton si je sam kriv...al pogled na gume je sve otkrivao, na cem su se oni vozili, doslovno na zicama |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo Lewisove gume http://www.imagesforme.com/images/2940Clipboard023.png
![]() |
#996 |
Treba kaj skurit??
|
Iz tvojih usta u Bozje usi...e kad bi barem tako bilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Yugokiller
|
Kriva je momčad što ga nije pozvala u boks. Sigurno znaju u kakvom su stanju gume. Kriv je Hamilton jer je znao na čem se vozi i mogao je lakše uć u boks, te da se nije zakopao izgurali bi ga van... ![]()
![]() |
#1000 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
S. Vettel najbolji! Možda će on biti novi "kišni čovjek"? ![]() Räikkönen - FTW ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() No, jedna (dobro, dvije ![]() Definitivno nije los ovaj Vettel, no vidjet cemo tek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Je suis Schumi
|
Meni je Vettel odma bio dobar nakon VN SAD-a kad je uzeo bod ![]() Prvi put sam ga primjetio lani, kad je na Istanbul parku postavio prvo vrijeme na prvom slobodnjaku, kad je Kubica postao redovni vozač ![]() ![]() ![]() Ove dvije kišne utrke su za pohvalu jer je loš bolid dovezao visoko... ![]() Ali ipak MS-AS su klasa... ![]()
![]() |
#1004 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Ice man rules (Kimi)-legenda niko mu nije ravan.meni trenutno najbolji vozač bez obzira što je trenutno na 3. mjestu ukupnog poretka. trebali su uzet sve bodove i hamiltonu i alonsu nakon afere jer je zapravo bar 50% ferrarijeve tehnologije u mclarenu. mclaren=lopovi p.s. trebali su im zabranit da 2 godine najmanje ne sudjeluju na utrkama. peace
![]() |
#1005 |
Treba kaj skurit??
|
A sad lijepo prvo razmisli pa onda napisi nes. Da su to napravili Formula bi otisla kvragu, a i postoje i Hamiltonovi simpatizeri u samoj FIA-i. Nemrem Formula bez McLarena, a pogotovo ne bi islo bez Ferrarija |
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@bogdo - taman da se lijepo nasmijem prije treninga... ako je 50% mclarena =ferrari, onda bi ferrari trebao ić puno brže, ipak je on 100% čist ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Speedy dobro kaže. Ali dokaza nema da se ta tehnologija iz Ferrija primjenila u konstrukciji Mclarena dakle od kud tih 50%. Ne branim meklaren, ali industrijska špijunaža oduvjek postoji kada su u pitanju tako velike cifre i ugledi, kao da ferrari nema svoje špijune oko Mclarena. Vjerojatno samo nisu bili tako blesavi da mailom rade i to sa vozačima? Pa to bi trebao neki deseti pomočnik mehaničara primit i tiho uvest, a ne mailom vozaču, odmah u glavu. Sve je to sumnjivo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
klanfa
|
![]() |
#1010 |
klanfa
|
oni jesu pokrali ferrari al i ron dennis je u nekakvoj svađi s čelnikom FIE onj kaj je donio presudu(zaboravio ime) zbog čega je presuda takva kakva je. rekao sam da bi trebalo izbacit mclaren iz natjecanja kako bi poslužili kao primjer drugim momčadima da se takva stvar ne ponovi. a da nisu takvi papci i debili nebi upotrebili te informacije .očito im inženjeri nisu tolko dobri kao ferrarijevi.da su tako dobri nebi krali od ferrarija. još jedna stvar sasvim je normalno da vozač koji prijeđe iz jednog tima u drugi pr. alonso iz renaulta u mclaren da kaže neke zamisli tj. neke "cake" koje koristi renault.al ovo kaj se desilo sa tih j.. cca 750 stranica podataka je ipak pretjerano.
Zadnje izmijenjeno od: BOGDO. 10.10.2007. u 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma meni to sve skupa tako smrdi da je strašno... sad je on dao ženi ili kome već da iskopira pred svima 750 stranica top secret materijala, moš mislit... ja da sam imao tolko papira te važnosti kupio bi najskuplju kopirku koju mogu nać i doma kopirao... a da ne spominjem, da nitko nikada nije ni dokazao da je mclaren to koristio... no na stranu to sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
http://www.autosport.com/news/report.php/id/63202 Ispada da ce FIA odlucit tko ce ove godine biti prvak. Zalosno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Premium
|
Najbolje bi bilo da se ova dva "krampusa" fino sudare odmah u prvom zavoju i da Kimi postane prvak i da Ferrari uzme oba naslova. Ionako je cijela sezona u qurcu,a ako Hamilton ipak uzme naslov, ostat ce zapamcen po okaljanoj sezoni u kojoj je vozio s ilegalnim bolidom i to nikad nece biti ono pravo. Zauvijek ce ostati ono veliko ALI. trebali su ih banati potpuno,barem ne bi bilo svih ovih sr...a oko toga da sabotiraju Alonsa-favoriziraju Hamiltona...pa taj (mo)Ron Dennis i sve ostalo. Fuj sve i sezona 2007. ![]() ![]() Sto se tice Alonsa,morao je i ostati u Renaultu...a lijepo sam govorio ![]()
![]() |
#1017 |
Je suis Schumi
|
Nije mogao kad je šef Renaulta Carlos Ghosn rekao da će ostanak Renaulta u Formuli 1 ovisiti o ishodu 2006. sezone ![]() Alonso nije mogao znati kakav će Renault biti sljedeće godine i zato je potpisao za McLaren Mercedes, to bi svi napravili ![]()
![]() |
#1018 | |
Premium
|
Citiraj:
Al najjace mi je ono...oduvijek sam htio voziti mekljaren mrsejdis ![]()
![]() |
![]() |
#1020 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|