|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
BSOD says: bugcode_ndis_driver
Konfa: Intel core 2 Quad 2.4ghz, intelova matična DG33FBC, XFX GF 8800 Ultra, Seagate 500 gig, Chieftec 550W napajanje i 2x PC-6400 DDR2 Patriot 2x1024MB Kit (znači 4 gig)... Problem se javlja kad pokusavam instalirati maxadslov (kasda) modem na kompjuter. Imam vistu, ubacim cd i pokrenem instalaciju, sve normalono, kaze mi da spojim modem na kompjuter (pokusao sam i s mreznim kabelom i usbom) i svaki put kad mi kaze da treba instalirati nekakve drivere; BSOD APPEARS! Majku li mu poljubim... Spasavajte... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Što će ti driveri za modem? Lijepo ti njega prebaci u router mod (znaš kako?), ubodi UTP kabel u obje strane, stavi da ti je to public mreža i to je to. Dobrodošao na PCE forum. ![]() http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ali3n ajde potraži malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Gracias decki... trazio bi ja, ali stvarno nemam vremena... Idem sad na posao, radim do 1 navece,a onda mi brat spava pa ne mogu na komp... Uglavnom, hvala... Valjda ce sad nesto isplivat... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|