|
![]() |
#1 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Xilence 1000W, xp1000.cs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajd ti reci jel tebi sada sve radi? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Buying Bitcoin
|
![]() čekam nekog lika šta se razumi u overclocking da baci pogled na "konfu". RAM je nestabilan na 1150mhz, ali vjerovatno ima neka caka koju ja nisam poduzeo, pošto se ne razumim baš u to ![]() I još čekam ***ene HDD-ove da dođu (2 tjedna ih već čekam), vjerovatno ih šalju iz Tunguzije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Buying Bitcoin
|
Napajanje se sklapa u Kini, a proizvođač je: http://www.jet-computer.de/index.php...d=7&Itemid=146 xp1000.cs: http://www.jet-computer.de.serv02.vi...=&abt=&itemgr= Company info sa Xilencepower stranice: http://www.levicom.de/xilence/en/imprint.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hmm, sada kada imaš 1000W napajanje, rami moraju radit stabilno na 1150mhz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Buying Bitcoin
|
Morali su i prije. ![]() Sinoć sam proučavao malo taj problem na drugim forumima, i do matične je. Mislim, s njom je sve u redu, nego je "izbirljiva". I drugima radi probleme s memorijama koje su preko 800mhz, a s OCZ-om pogotovo... Ima par caka koje treba primijenit pa bi trebala radit. Npr. kad dignem frekv. na 1150, matična automatski postavi napon na 2.1V, a trebalo bi bit 2.3V, itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
pa postavi to rucno inace komp ti je DFP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa nije valjda da držiš voltaže na AUTO?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Agent 0
|
Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 05.10.2007. u 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
.
|
Ne kažem da ne zna. Al sa 2.1v ju neće uspjeti navući na 1100MHz+ Nek ju stavi na CL5 i ~2.5v(+?) i nek vidi jel radi, ako ni tad ne bude išla, onda nešto zbilja ne valja. Ne ide mi u glavu da mu ploča pravi probleme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Agent 0
|
Citiraj:
2.3V je tvornička vrijednost s 5-5-5-18...probao je na unlinked s 2.4V i ne ide, probao je i SLI ready da mu očita ali ne ide...glupa ploča...i max je 2.5V...tako da više ne ide (ako je kao moja). Ajd ti reci....koja ploča kao, a šipak ono nakraju ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 05.10.2007. u 21:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Buying Bitcoin
|
DFP ? ![]() Probao i auto i manualno i ovako i onako i ništa. Digne ona sama napon ramu kada ja dignem frekvenciju, ali opet glupo. Npr. ovaj ram radi na 1150 pri 2.3v. Kada stavim u biosu da radi na 1150 onda mu ploca sama namjesti 2.1v... I to sam override-ao i stavio manualno na 2.3v (kako bi i trebalo bit) i opet nista. I eto sad je nešto crklo ![]() Citiraj:
source: http://techgage.com/article/ocz_2gb_..._hpc_edition/2 pogledaj na koliko ju je lik uspio navuć, a ja ne mogu na 1150 ![]() btw. ploča koju je koristio je EVGA 680i ![]() Citiraj:
Nisam jedini...ima ih još mnogo na internetu šta se bune zbog istih problema... izgleda da striker općenito ima problema sa stabilnošću bilo koje memorije koja pokušava radit preko 800mhz, a s OCZ-om pogotovo. To su pokušali riješit s novim BIOSima ali očito nisu puno pomogli... tko zna, možda za godinu-dvije izbace BIOS koji će podržavat i to? ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
.
|
Znam da je previše, samo sam rekao da probaš čisto da izoliraš memoriju. Ne ide mi u glavu, samo kad vidim što po XS-u rade s tom pločom, a tebi ne radi ni sa prosječnim OC-em... DFP - *** @McG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Za tebe: Dresden Files Preview |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@neo-st - to što je netko povukao i do 3000 sa tim ramom nema baš neke veze, jer nepostoje dva ista sticka... stisni voltažu, pusti latencije, i vidi dokle ide... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|