|
![]() |
#902 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Utrka je sve suprotno od onoga sto sam ja predvidio. Dakle pocetak dosadan, ostatak zanimljiv, ali kisa je pala. Luis ce nadam se postati novi prvak. Recite sta ocete, ali covjek je zasluzio. A ovi kosooki imaju dobru stazu, ali premalo kamera, a i taj lik koji odlucuje sta ce se prikazivati nije bas nesto. Mozda nema previse iskustva sa F1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() staza i nije bas nesto suzuka mi je bolja reziser je kreten totalni,,,,,, od vaznijih stvari sa nije uvatio je izljetanje Alonsa ono nesto sto god da je bilo s Haifeldom pa je izgubio 2 mjesta, i onda sam kraj Heiki i Kimi se kolju a ovaj mulac prati Lewisa kako kruzi stazom NEOPROSTIVO, ,,,, i jos nije uhvatio ni pocetak Massa/Kubica dvoboja------- anyway full cool za Lewisa sada naslov je osiguran ![]() ![]() edit: e da steta za Webera lik bas nema srece ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ajme...Gabre...ja plovio...spavao 3.-4 sata i ne moze se desit da prespavam utrku ![]() ![]()
![]() |
#906 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Kakva utrka...svega je bilo..od kiše,sudaranja,izletanja,neizvjesnosti,preticanja...zaista je vrijedilo se probudt da bi se pratila F1...inače Hamilton ![]() speddy 3 je režiser je bio katastorfa,ali je ipak pravlo da se otprati pobjednika u cilju |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#909 | ||
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ima tko snimku? ili gdje bi se dalo skinuti? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Lika u mom srcu
|
apanese Grand Prix, Fuji Speedway - 67 laps 1. HAMILTON McLaren 2h00m34.759s 2. KOVALAINEN Renault +8.3s 3. RAIKKONEN Ferrari +9.4s 4. COULTHARD Red Bull +20.2s 5. FISICHELLA Renault +38.8s 6. MASSA Ferrari +49.0s 7. KUBICA BMW +49.2s 8. LIUZZI Toro Rosso +55.6s 9. SUTIL Spyker +60.1s 10. BARRICHELLO Honda +88.3s 11. BUTTON Honda +1 lap 12. YAMAMOTO Spyker +1 lap 13. TRULLI Toyota +1 lap 14. HEIDFELD BMW +2 laps 15. SATO Super Aguri +2 laps R. SCHUMACHER Toyota +12 laps R. DAVIDSON Super Aguri +13 laps R. ROSBERG Williams +18 laps R. VETTEL Toro Rosso +21 laps R. WEBBER Red Bull +22 laps R. ALONSO McLaren +25 laps R. WURZ Williams +48 laps |
![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Utrka je bila baš zanimljiva, doduše prvih koliko (10?) krugova sa Safety Carom je bilo...zanimljivo ![]() ![]() Najviše mi je žao S. Vettela, bio čak i 1. neko vrijeme i onda se dok je SC bio na stazi zabio u Coultharda, koji je bijesan bacio volan iz bolida lol ![]() ![]() Puno dvoboja, Massa i Kubica ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Premium moderator
|
Joj, isprike, pomiješalo mi se dok sam žustro tipkao ![]() Webber da ![]() speedy, znam da je bilo virtualno, ali mi je bilo drago za momka, vozio je stvarno dobro, mogao je i dobre bodove pobrati. Fakat šteta ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() A ne kao neke guzonje samo kruži stazom, skupljaju lovu i svejedno im je za plasman, važno da imaju silne milijune na računima. Treba ima dat pedalu neka idu u mirovinu ![]()
![]() |
![]() |
#917 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja gledam na HRT2 sada... režiser je KRETEN... pa ništa vrijedno i zanimljivo nije zabiježeno... Alonso rastavi cijeli bolid i ogradu - niš se ne vidi. vettel pogodi ovoga, opet ništa se ne vidi. ma ajde daaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 | |
Premium moderator
|
Citiraj:
Malo me začudilo to, mislim da bi i ja plakao, ali stvarno ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja znam da Ron sigurno nece pustiti Hamiltona, a josh sam sigurniji da nezeli vishe FA, ali pederce ima josh dvje godine ugovora .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pazite, ako netko ne plati masnu svotu da Alonsa izvuce iz ugovora, on ostaje. Renault nema te pare, u Ferrariju je Todt bio vrlo jasan kad je rekao, "nema sanse". A Alonso nigdje drugo ne bi isao... Jedino sto se moze desit (u sta sumnjam) je da ce Ron Dennis doslovce otjerat Alonsa, posto-poto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 | |||
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Istina je da je u vrijeme kada je Schummi prešao u Ferrari ta momčad bila u totalnom rasulu, a njihovi navijači umorni od razočaranja i gladni pobjeđivanja. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Treba kaj skurit??
|
Pa naravno da rade za Hamiltona kad se Alonso ponasa ko zadnja stoka, tu si je sam kriv jer cim je Hamilton pobjedio dve za redom odmah su mu bili svi krivi. E pa sad nek se snalazi |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Inače, vjerujem da će se većina ferrarijevaca složiti kada kažem da bih volio vidjeti Hamiltona u Ferrariju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Delta, nisi baš razumio? Nitko nije svetac od ovih boljih vozača. U tome se krije bit cijelog teksta koji sam napisao. Stoga je glupost prestati pratiti formulu ako jedan od takvih prijeđe u ekipu za koju ti navijaš. Notorna glupost. i samo spominjanje takvog nečeg je glupost i pokazatelj krajnjeg nepoznavanja F1 i navijanja za neku ekipu zato jer je to popularno. A tome je podlegla velika večina ovog foruma. čak i neki koji tvrde da navijaju za crveno kljuse od svoje 4-te godine... Ajde molim te. Najveće je licemjerje je kritizirati aktualnog svjetskog prvaka zbog toga što je razmaženo derište i neodgojen. Povijest pokazuje puno takvih, pa i redovima propetog kljuseta. Zašto onda prestati pratiti F1 zbog još jednog istog takvog? Zato jer se F1 prati zadnjih 5 godina. To je odgovor. Ne znaju za vrijeme prije Mihe. Kako imam određeni broj godina koji mi je fizički dopuštao da pratim F1 prije nego su se i rodili neki koji su ovdje najvarteniji mrzitelji tog-i-tog lika. Gledam utrku i vrtolomije koje izvode vozači. Volim pretjecanja na stazi, puknute gume, izgorene motore, izletanja i piruete na stazi. Ako nakon svega toga pobjedi i meni najbolja ekipa, super. Što netko radi izvan staze je nebitno. Svi su oni veliki napuhanci. Samo rijetki uspiju dokazati da to nisu bez razloga.
![]() |
#929 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002