|
![]() |
#1 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
NZXT Hush
Kaj mislite o ovome? SUBOTNJA AKCIJA - Kućište NZXT Hush, crno, MIDI, bez PS - 539,00kn! Nekak mi je dsadio CM pa sam ga mislil dat sestri ona ima neko znj kuciste, ruzno i pohabano. Moje pitanje jel ovo cudo tise od mojeg CM-a i kak se drzi po kvaliteti? O ukusima se ne raspravlja al meni se svidja ![]()
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor Zadnje izmijenjeno od: elvis again. 27.09.2007. u 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam NZXT Hush doma, kupio sam prije dva tjedna i meni je super. Mislim da je ipak preskupo s obzirom na ono što nudi jer je ona izolacija više za reklamu nego što pomaže. Utiša nešto jako malo. Kvaliteta izrade mi se čini okej, lako se učvrsti prža i čvrsto stoji. U opisu kučišta piše da ima gume za smanjivanje vibracije al to hardu niš ne pomaže, jako se čuje (i osjeti) ako ga staviš u kavez. I sviđaju mi se ventovi koji dođu s njim, posebno onaj stražnji, po mom mišljenju jako je tih. I moraš imat na umu da ćeš ga svako malo morat brisat jer se prašina odma vidi. E, sad ovo moje mišljenje o kvaliteti uzmi s rezervom jer nisam nikad imao neko drugo kvalitenije kučište (prošlo je bio neki limeni šrot) tak da ne mogu usporedit. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
aid daj plz izmjeri od mbo traya do desne stranice kolko cm ima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: White. 28.09.2007. u 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
![]() ![]() primjeti kako se vide otisci prstiju ![]() i morao sam skinit unutrašnju stranicu vrata jer nisam mogao zatvorit zbog potenciometara zvučne (ovi za ventove su trenutno u izradi) predpostavljam da si slike kučišta s vanjske strane i praznog vidio već na netu pa mislim da ne trebam slikat ![]() meni je to najljpše kučište koje sam vidio... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
wow 16 cm mislio sam bit ce oko 13-14 a nist najbolje sutra dopalim ja do linksa pa da ispregledam to kuciste ![]() ako stane sonic unutra kupujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
po ovim slikama kuciste je iznutra totalno grezo i lose sklepano, vanka mi se isto ne svidja al to je stvar ukusa, dok iznutra stvarno pari ko Codegen za 200Kn, "jeftino" i lose
![]() |
#9 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Moj A+ ima istu sasiju pa da i ja koju kazem... Dobra zavrsna obrada, nou fakin vej da se igdje porezes, s obzirom na pisljivi 0.5mm lim je case dosta cvrst, imam 2 maxtora i tisi su u seeku nego jedan u Chieftec Dragonu. Dobro je sto se ove plastike za montazu diskovlja daju skinuti i upotri***iti obicni sarafi. Zamjerke: fan grill je mogao biti i manje restriktivan, a kuciste bi moglo biti i 3-4cm dublje radi ovih dugih grafi, diskovi dolaze oko 1cm nad maticnu. S obzirom na cijenu mog A+ (cca 180kn) - odlicno. No s obzirom na cijenu ovog NZXT-a, dobijes puno premalo. Ali ako si zapeo za taj dizajn, necu te odgovarati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Jako jeftino djeluje... 0,5mm lim? Užas, pa moje britvice su deblje od toga ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Preporučio bih ti da uzmeš Antec solo, ima ga za oko 600kn, a nemjerljivo je bolje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|