![]() |
NZXT Hush
Kaj mislite o ovome?
SUBOTNJA AKCIJA - Kućište NZXT Hush, crno, MIDI, bez PS - 539,00kn! Nekak mi je dsadio CM pa sam ga mislil dat sestri ona ima neko znj kuciste, ruzno i pohabano. Moje pitanje jel ovo cudo tise od mojeg CM-a i kak se drzi po kvaliteti? O ukusima se ne raspravlja al meni se svidja :D |
Imam NZXT Hush doma, kupio sam prije dva tjedna i meni je super. Mislim da je ipak preskupo s obzirom na ono što nudi jer je ona izolacija više za reklamu nego što pomaže. Utiša nešto jako malo. Kvaliteta izrade mi se čini okej, lako se učvrsti prža i čvrsto stoji. U opisu kučišta piše da ima gume za smanjivanje vibracije al to hardu niš ne pomaže, jako se čuje (i osjeti) ako ga staviš u kavez. I sviđaju mi se ventovi koji dođu s njim, posebno onaj stražnji, po mom mišljenju jako je tih. I moraš imat na umu da ćeš ga svako malo morat brisat jer se prašina odma vidi.
E, sad ovo moje mišljenje o kvaliteti uzmi s rezervom jer nisam nikad imao neko drugo kvalitenije kučište (prošlo je bio neki limeni šrot) tak da ne mogu usporedit. :chears: ;) |
aid daj plz izmjeri od mbo traya do desne stranice kolko cm ima :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ima dosta, unutra je Big Typhoon i imaš još mjesta... al izmjerit ću ;) EDIT: moje ravnalo kaže cca 16cm http://img517.imageshack.us/img517/4...0742zf4.th.jpg |
Citiraj:
http://img402.imageshack.us/img402/1...0739xc7.th.jpg primjeti kako se vide otisci prstiju :D i morao sam skinit unutrašnju stranicu vrata jer nisam mogao zatvorit zbog potenciometara zvučne (ovi za ventove su trenutno u izradi) predpostavljam da si slike kučišta s vanjske strane i praznog vidio već na netu pa mislim da ne trebam slikat ;) meni je to najljpše kučište koje sam vidio... :D |
wow 16 cm
mislio sam bit ce oko 13-14 a nist najbolje sutra dopalim ja do linksa pa da ispregledam to kuciste :D ako stane sonic unutra kupujem |
po ovim slikama kuciste je iznutra totalno grezo i lose sklepano, vanka mi se isto ne svidja al to je stvar ukusa, dok iznutra stvarno pari ko Codegen za 200Kn, "jeftino" i lose
|
Moj A+ ima istu sasiju pa da i ja koju kazem... Dobra zavrsna obrada, nou fakin vej da se igdje porezes, s obzirom na pisljivi 0.5mm lim je case dosta cvrst, imam 2 maxtora i tisi su u seeku nego jedan u Chieftec Dragonu. Dobro je sto se ove plastike za montazu diskovlja daju skinuti i upotri***iti obicni sarafi. Zamjerke: fan grill je mogao biti i manje restriktivan, a kuciste bi moglo biti i 3-4cm dublje radi ovih dugih grafi, diskovi dolaze oko 1cm nad maticnu. S obzirom na cijenu mog A+ (cca 180kn) - odlicno.
No s obzirom na cijenu ovog NZXT-a, dobijes puno premalo. Ali ako si zapeo za taj dizajn, necu te odgovarati. |
Jako jeftino djeluje... 0,5mm lim? Užas, pa moje britvice su deblje od toga :D
|
Preporučio bih ti da uzmeš Antec solo, ima ga za oko 600kn, a nemjerljivo je bolje :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38. |