|
![]() |
#31 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja ako stavim na subwoofer na nulu, onda sub ne radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
sam ti odnesi kutiju od 30kg natrag u dućan i kupi 3 puta jeftinije zvučnike... onda odaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti. čekaj jel imaš ti ili itko od tvojih prijatelja mp3 player, discman pa i walkman ffs?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Cek, meni nije jasna jedna stvar na slici sta je stavio joga bonito. ![]() Zaokruzio sam dio sta mi nije jasno. Koliko sam skuzio, to je LPF i srezao si woofer da ne svira vise od 10Hz? Probaj iskljuciti taj "Bass redirection" i sve EQ sta imas u driverima i programu u kojem slusas pjesme, pa vidi hoce li se sta popraviti. Isto tako ako imaju kakve opcije za "bass boost" i to izgasi.
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Reko je da je prije par dana imo neku reklamaciju na njima i kaze kad je odvrnio bass da su decki iz servisa i skladista popizdili koliko udara nisu mogli radit ![]() Ja sam probo sve vase savjete i prijedloge i hvala na trudu i svemu ali nikako da ga natjeram da radi kako treba pa cemo cuti sta kazu ovi u servisu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
tek sad vidio sliku na kojoj je odrezo frekvu na 10Hz...inace ne otvaram slike, dapace - bojim ih se(65k user, smlc...) moguce da mu je ta kolicina basa gusila zvucnik...gdje ce logiji za 2,5kkn davat basa na 10Hz i jos k tome da ga cujes(btw, nemoguce). doduse, procitah sve replaye...pa ako si probao i bez toga...onda valjda imas problem...nadam se da ce ti zamjeniti i da ce sljedeci sub odvaljivat susjedima prozore, zbuku, fasadu itd...(sreca da je moja prva susjeda cca 20m od mene, nesreca jer je bitch! ![]() javi kaj je bilo! pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala i ja se nadam da ce to sredit da bude kako treba ili nek mi daju novi uglavnom hocu da budem kakav treba da odvaljuje crijepove s krova ![]() Cim mi budu javili sta je ja cu vam javit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
http://forums.logitech.com/logitech/....id=4380#M4380 Uglavnom, pročešljaj malo po njihovom forumu i vidjet ćeš da nisi jedini. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Danas su me zvali iz Ve-mil servisa i rekli da radi sve normalno da je sub super da dere i pusto mi lik preko telefona ali nemoze se to tako ocijenit! Kaze da su bili spojeni na neku integriranu i da dere pa cu otic kod njih ali da mi pusti da cujem kako to dere da usporedim pa cemo vidjet bas me zanima jer meni je ono bilo jako slabo! Javim rezultate |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
|
Jupiiiiiiiiiiiii evo jucer ja oso u Ve-mil po zvucnike i on meni pusti i ono bass roka ko lud i bio ga odvrnio do kraja ono sve se police tresu grafička sa police odskace a glasnoca zvuka na max je jako kvalitetna nema ni tunke zujanja ni nista da se zvuk lomi predobro je. I doso ja kuci spojio na komp sve lijepo kablove sakrijo raspored i obriso drivere od zvučne i sve lijepo ponovno instaliro i namjestio crossover frequency i odvrnio a ono fino roka milina dere sva mi se soba trese i onako sve vibrira ![]() evo slika pogledajte jel valja ovako ![]() Sad sam stvarno prezadovoljan bas je sistem odlican i ima snage i najbitnije kvalitete. Kaze meni lik u servisu da bass roka nenormalno on sebi pustio da dere kaze da su ostali popizdili koliko udara nisu mogli radit. Ali sam jako iznenadjen preciznošću zvuka i kvalitetom. Kaze taj dečko u servisu da je odličan sistem i da vrijede te novce a sad i ja kazem,vidim, i cujem da vrijede te novce kaze da kad je cuo da ima reklamacija na njima da sub ne radi kaze da se iznenadio ![]() Jel valja ono sto sam namjestio crossover frequency ili treba mozda jače ili slabije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nadam se da su ti naplatili testiranje i laznu reklamaciju , jer nisi ovdje htio poslusati nicije savjete a ljudi su ti dali sva moguca rjesenja . Dakle cista greska ljudskog faktora .... inace , odlicni zvucnici i uzivaj sa njima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
Bas odlično zvuči sve super bas su kvalitetni zvučnici ![]() Živjeli svi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
ma znao sam da si ti nest zmrdo...di ces cutoff na 10Hz!? ![]() (neznam kak si kaj sad namjestio, ne vidim nikakvu sliku...fakin 56k, smlc...) joj e, da bar ja imam tak visoko misljenje o njima...mozda nebi mislio o modanju ili necem drugom...no ok, glavno da si ti zadovoljan. i da, vrijede 2400kn(mozda i neku sicu manje). pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
Necu sigurno! Bio sam zadovoljan jako sa Geniusima ali me ovo povuklo jer su jednostavno bolji kad se odvrne do kraja i dalje je zvuk kvalitetan, super jak i precizan bass, dizajn, kvaliteta pa eto! Inače stalno slušam glazbu tako da mi je ovo dobro za moje potrebe a kuci sam svega par sati tako da imam Hi-Fi nebi imalo smisla to bi prodo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|