|
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ima mozda ko origigi audio driver od k750i odnosno w800? ![]() htio bi stavit gore od diablo icea onaj njegov driver ali necu da mi se CALL zvukovi stisaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Jos ako bi netko mogao staviti original SE ili drivere iz VIP/Vodafone moda za zvuk i kameru. Tnx unaprijed. ![]()
![]() |
![]() |
#514 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo jedan player za mobove, pa ako se nekom da isprobat, mene nesto za***ava kad hocu svirat... http://rapidshare.com/files/58043822/KDPlayer.jar
![]() |
#515 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Evo default drivera za W800i (audio, camera, display): http://rapidshare.com/files/58147313/ifs.rar.html @Slym: Kod flešanja se svi driveri koje si ti mjenjao prepišu onim defaultnim. Ne treba ti ništa ekstra osim FS-a i main-a, u njima je sve osim ikona od vodafona. Ali objašnjeno je kako dobiti na onom linku koji sam ti poslao.
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Registered User
|
pozdrav svima! bas san maloprije flesa mob u w800 i zanima me zasto mi je samo engleski jezik. sve san radija po uputama i presa sve postove. ponovija san postupak par puta i opet isto. jezik pisanja ima hrvatski i dr. ali izbornici su na engleskom. i orginalni menu.ml mi je pokaziva error kad bi god usa u glavni meni. ali san promjenia ikone i nije mi se tija upalit mob. mora san ga ponovno flesat i radile su nove ikone (sa shortcutovima). e sad, bija bi zahvalan kad bi netko rjesija problem. ne namjeravan cesto minjat ikone, ali opet volija bi znat zasto se nece upalit. opet, sve je radeno po uputama... a jeli se mogu klasicne (grid) ikone animirat? ili to vridi samo za one u nizu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() btw zasto ne napravis kako je vec neko predlozio stavis WOW drivere od diabla i nakon toga flashas SAMO origigi CALL datoteke od w800i tak cu ja sad napravit jer trenutno imam one mix drivere od blizza i dobri su al opet je call zvuk stisan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
49%winner
|
np ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Premium
|
evo bas sam sad flasho samo te origigi CALL datoteke i cini mi se da je zvuk pri razgovoru normalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Koristim XS++ v1.5 i odlicno mi radi pod Xp-om ali kako sam kupio novi komp i na njega instaliro vistu radim i dalje sa XS++ v1.5 ali mi se desavalo da neprepozna tel... i u radu sa njim cesto mi iskoci blue screen -dali ima neka druga verzija XS++-a za vistu ili bolje radi na visti (ili mi mozda trebaju drugi driveri)--(ostali programi svi rade bez problema) ajd ak neko zna u cemu je problem da napise - bio bih mu vrlo zahvalan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
49%winner
|
@miky: mnogo ljudi se žali na Vistu u kombinaciji sa XS++om i flashanjem. Još nisam čuo od nekog da je ovaj problem rješio. Ostaje ti da probaš zadnju verziju XS++a, a isto tako ne vjerujem da su izašli neki novi flash driveri.. Ako ti to ne upali, preostaje ti čekati ili napraviti neku kombinaciju Vista-XP. @stopalo9: budem probao kad nađem viška vremena ![]()
![]() |
![]() |
#524 |
49%winner
|
Ja znam za v2.0: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6805 al i taj tvoj bi trebao biti ok. Naravno, ako bude radio pod vistom.. @sreja: potraži na www.se-nse.com, tamo imaš apsolutno svega i svačega.
![]() |
![]() |
#526 | |
Pola čovjek, pola konj :D
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
live and let live
|
Jel ima veze ako mi je kodiran na t-com, a ja san skinia fs i main cid49-ka šta mi i je? jel ima neki drugi cid49 red??? pratia san upute, i upalia mob, a on mi pokazuje da je konfiguracijska greška, javite se svom mrežnom operatoru ili centru usluga. A stavin od teletine2 karticu i prikaže mi da stavim odgovarajuću sim karticu??? OVO JE ZA Po...ludit X++ je 2.0 ako neko zna koji je to k... nek mi pošalje mail na UPOMOĆ!!! HVALAAAAAAAAA Zadnje izmijenjeno od: sreja. 28.09.2007. u 01:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
live and let live
|
.............uspia san sa XS++1.5....napokon, a sad sljedi nastavak... za stavit drivere upload-imam problemčić zato što XS++je u winrwr-u a kada ga otvorim XS++.exe mi pokreće program odma, bez instalacije. Zadnje izmijenjeno od: sreja. 28.09.2007. u 04:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
MIUI HR Translator
|
![]() |
#531 |
live and let live
|
fala xlr, masva da li se može na kameri fokusirat kada je na 2Mp, tj ja fokusiran, a sliku mi sprema kada nisam fokusira jel se može otkodirat mob, tako da mogu stavit bilo koju karticu unutra K750~W800i cid49 red--ako je bitno??? Zadnje izmijenjeno od: sreja. 28.09.2007. u 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
49%winner
|
@sreja: fokusirati? Misliš možda na zumiranje? Noviji K750i ne mogu zumirati na max rezoluciji, ali neznam da li se to može zaobići stavljanjem W800i softa - ako ti ni nakon flashanja u W800 ne može zumirati, onda je to valjda neki drugi oblik zaštite. Ako si mob flashao u W800i (to možeš provjeriti u mobu pod 'model info'), možeš ga otkodirati ovim patch-om: Citiraj:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6363 http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6389
![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
to me podosta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Registered User
|
![]() rADIO SAM SVE KAKO JE NAPISANO ALI NERADI MI, IMAM SE K750I CID 49red Ustvari radi gore je software od w800, kada ga upalim tražime da odaberem walkman ili phone, kada odaberem walkman radi normalno smogu slušat pjesme, ali kada odaberem walkman onda ne radi kaže Configuration error. Please contact your network operater or service centre. A mogu primat pozive i javljat se nego je cijelo vrijeme to na displayu nemogu ništa stiskat osim kada me netko zove mogu se javit. Može li mi netko pomoći? |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Premium
|
ponovi customiziranje FSa obavezno stavi model mobitela w800 i emea2 regiju ![]() nakon toga ponovi flashanje FIRMWIREa i radit ce |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
..::..u prolazu..::..
|
Zanima me da li se može na ovaj način mijenjati skin za walkman to add use xs++ and upload one of those skins in tpa/system/multimedia/MP/SKIN/ Ili je ipak potrebno patchati main firmware ko što je crni naveo
![]() |
#538 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Care, i ja sam sinoc prolazio kroz te prObleme. Ako jos nisi rijesio, slusaj me. Skini si verziju xs ++ 1.5 i s time flashaj. Prvo flashaj main pa fs i onda customization. Kod customization ti se moze dogoditi da ti izbaci encountered problem..u tome slucaju moras xs++1.5 raspakirati ponovo na neku drugu lokaciju i onda isprobavati sve dok ti ne uspije. Isto tako kdo customization moras paziti kad te trazi da iskljucis mob i natrag ga vratis..samo pazljivo citaj i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#540 |
Registered User
|
Uspijo bravo ja. Ovako: 1. Sam flash-o fs pa customizacija i onda main i to sve sa xs++ 1.5. Tu mi je flash fs-a prošo, customizacija mi je stala na Activating Systemfiles (pustio sam 10-15min ali ništa)(w800,emea2) Stisnuo sam stop, iskopčo kabl iz moba, napravio reset... Zatim sam flash-o main. On je isto ljepo završio. Upalim mob, pita jel hoču mob ili walkman, ja odaberem mob i pojavi se Configuration error. Ali sam mogo dobit poziv... Ugasim mob,upalim ga i odaberem walkman i radi normalno. 2. Skinuo sam si xs++ 1.2 I snjime sam napravio customizaciju i flash main-a. Upalim mob i radi i walkman i mobitel. 3. Pokušavao sam sa xs++ 1.5 stavit ikonice menija, drivere za kameru i zvuk ali nisam mogo. A kad sam to isto ponovio sa xs++ 1.2 onda je sve bilo super. Hvala na pomoći ljudi, posebno stopalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|